keyboard_arrow_down

 

sæt gang i fantasien

Børneværelse

Leg og tryghed

Sæt rammen for leg og tryghed i børneværelset med skønne tekstiler. Fyld legehjørnet med sjove pyntepuder og sæt fantasien i gang hos de små i bløde rammer. Vælg et skønt sengesæt - der udover at være Oeko-tex certificeret også indbyder til en god nattesøvn, og pynter på værelset. 

Forkæl de små

Få de yngste medlemmer i familien til at juble over nye skønne sengesæt. Vælg den udgave din guldklump allerhelst vil sove i og gør sengetiden sjovere. Vidste du at du hos botex kan få boligtekstiler til de små, der både er Oeko-Tex og GOTS certificeret? Vi ved, at kun det bedste er godt nok til de små. 

Køb her

boligindretning_børneværelse_botex

Sjov mørklægning

Vi sover alle bedst når det er mørkt. Det kan derfor være en god ide at anskaffe mørklægningsgardiner til børneværelset, så du kan styre hvornår det er nat og dag. Vælg et gardin med et sjovt motiv - for hvem siger gardiner skal være kedelige? 

boligindretning_børneværelse_botex

Til alle aldre

Vi ved hvor vigtigt det er at følge med når børnene vokser - især når det kommer til indretningen af værelset. Opgradér f.eks. værelset med nogle nye gardiner og et nyt sengesæt, når alderen sætter nye krav. Hos botex har vi noget til alle aldre og hjælper dig gerne med indretningsidéer. 

Gå glad i bad

Gør badet sjovere med bløde og fantasifulde tekstiler til de små. Har du set de søde babyhåndklæder og vaskehandsker fra Södahl?

Babyhåndklæde 249,95 199,95
Vaskehandske 79,95

Køb her

Få inspiration til indretningen i din nærmeste butik

Med mere end 30 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

Leg med tekstiler

Der findes et hav af anvendelsesmuligheder, når det kommer til brugen af tekstiler – især når det gælder børneværelset. Her er der plads til at være ekstra kreativ med mønstre og farver. Skab fine legesyge universer ved at vælge boligtekstiler ud fra et bestemt tema: Er dit barn vild med stjerner og planeter, kan du for eksempel vælge farver og materialer ud fra det, eller du kan tage udgangspunkt i dit barns yndlingsfarver. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Mange børn elsker, når der sker noget nyt, og der skal laves om på værelset. Inddrag dine børn i processen og lad dem være med til selv at bestemme, hvilket sengebetræk der skal på, eller hvilket gardin, der skal pryde vinduet.  Ved at udskifte tekstilerne på børneværelset er det nemt at følge med børnenes udvikling og gøre indretningen af værelset alderstilsvarende. Desuden er det en forholdsvis nem og budgetvenlig måde at skabe forandring på.

Inspiration til børneværelset

Skab dynamik med tekstiler ved at indrette i små zoner på børneværelset. Du kan gå hele vejen og lave en sjov hule eller tipi i fint stof og indrette med lækre bløde puder. Uanset alder kan du være sikker på, at bløde puder er et hit – om det er til pudekamp eller til at putte med. Er der masser af plads på værelset, kan du lave en lille hyggekrog på gulvet med en stor gulvpude og en samling af mindre puder - perfekt som læseplads for store og små. Vil du undgå, at samlingen af puder kommer til at se rodet ud, kan du vælge puder i farver, der matcher. Hvis det ikke er nok, kan du stille en kasse eller kiste ved siden af, så det er nemt at pakke puderne væk.

Går du og mangler inspiration til børneværelset, så hjælper vi dig gerne med indretningsidéer, så du og dit barn sammen kan skabe det perfekte rum for udvikling og leg.

keyboard_arrow_up