keyboard_arrow_down

 

sæt selvforkælelse i højsædet

Badeværelse

Gør dit badeværelse til dit yndlingsrum 

Vi kender alle følelsen af at træde ind på et lækkert badeværelse, der oser af god stil. Med bløde håndklæder og andet skønt tilbehør kan du gøre dit badeværelse til dit yndlingsrum. Sæt selvforkælelsen i højsædet og skab stemning i dit badeværelse. 

SVÖB håndklæder

Vores lækre SVÖB håndklæder er fremstillet i 100% blød bomuld og er naturligvis OekoTex-Certificeret. Håndklæderne fås i 10 forskellige farver, så du nemt kan finde den farve der matcher dit hjem.
Tip: Læg håndklæderne stablet eller rullet på en hylde, eller placeret på en stige, så får du hurtigt spa-stemning i badeværelset.

Mål og priser:
Standardhåndklæde: 50 x 100 cm 79,95 kr.
Badehåndklæde: 70 x 140 cm 149,95 kr.
Vaskeklud: 30 x 30 cm 19,95 kr.

Find nærmeste forhandler her

Pift rummet op med farver

Giv dit badeværelse personlighed med boligtekstiler i flotte farver. Hos botex har vi et stort udvalg af forskellige designs og farver, så du altid kan finde netop det mønster, og de farver der passer til din stil. Vælg en løsning du bliver glad af at kigge på - og sæt farve på din hverdag.

Vidste du, at vi skræddersyer vores badeforhæng til dig? Hos botex er det altid gratis og uforpligtende at få målt op til et nyt badeforhæng, så du er sikret et perfekt resultat. 

Stilrent design

Er du mere til det stilrene og enkle look, har vi vores egen serie af håndklæder, som passer ind i ethvert badeværelse. Mix håndklæderne med dit yndlings badeværelsestilbehør, og få en løsning du kommer til at elske. 

Vidste du, at størstedelen af vores boligstekstiler er Oeko-tex certificeret? Vi samarbejder med leverandører, der sætter din sundhed og miljøet i højsædet, så du kan sove trygt om natten.

Få inspiration til indretningen i din nærmeste butik

Med mere end 30 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

keyboard_arrow_up