keyboard_arrow_down

 

sæt gang i fantasien

Børneværelse

Leg og tryghed

Sæt rammen for leg og tryghed i børneværelset med skønne tekstiler. Fyld legehjørnet med sjove pyntepuder og sæt fantasien i gang hos de små i bløde rammer. Vælg et skønt sengesæt - der udover at være Oeko-tex certificeret også indbyder til en god nattesøvn, og pynter på værelset. 

Skønne sengesæt

Få de yngste medlemmer i familien til at juble over nye skønne sengesæt. Hos botex har vi et spændende udvalg af boligtekstiler til børn i et væld af farver og mønstre. Vælg den udgave din guldklump allerhelst vil sove i og gør sengetiden sjovere. 

boligindretning_børneværelse_botex

Sjov mørklægning

Vi sover alle bedst når det er mørkt. Det kan derfor være en god ide at anskaffe mørklægningsgardiner til børneværelset, så du kan styre hvornår det er nat og dag. Vælg et gardin med et sjovt motiv - for hvem siger gardiner skal være kedelige? 

boligindretning_børneværelse_botex

Til alle aldre

Vi ved hvor vigtigt det er at følge med når børnene vokser - især når det kommer til indretningen af værelset. Opgradér f.eks. værelset med nogle nye gardiner og et nyt sengesæt, når alderen sætter nye krav. Hos botex har vi noget til alle aldre og hjælper dig gerne med indretningsidéer. 

Få inspiration til indretningen i din nærmeste butik

Med mere end 30 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

keyboard_arrow_up