keyboard_arrow_down

 

Lad kvalitet og personlighed gå hånd i hånd

Køkken

Lad julefreden sænke sig

Julen nærmer sig og det betyder hyggeligt samvær med dem man har kær. Uanset om du er på udkig efter den rigtige julegave eller om du mangler den perfekte dug til julefrokosten - så har vi et stort udvalg af vare. Vi har nøje udvalgt sæsonens fineste ting til vores butikker og der er noget til enhver smag. Er din julestil minimalistisk, fyldt med faver og juleklip eller er du til glimmer og naturmaterialer? 

Skru op for julestemningen 

Skru ekstra op for julehyggen, og pynt dit julebord med kugler, kogler og gran. Find den dug der passer ind i din julestil, og match bordpynten med dugen for et gennemført udtryk. Sæt fokus på samværet med dem du holder af, og dæk op til ægte julehygge hjemme hos dig!

 

viskestykker_botex

Julehygge

Duften af julebag er ikke til at tage fejl af. Gør julebagningen endnu sjovere med en ny køkkenserie af forklæder, viskestykker, grydelapper og grillhandsker. Produkterne fås i flere forskellige farver og viskestykkerne i tre forskellige designs, så du kan vælge netop det der passer hjem til dig. Serien er også en super gaveidé, der med garanti vil falde i god jord. Køb hele serien eller pluk det ud som du har lyst til. Tag fordi din nærmeste butik og lad dig inspirere.

viskestykker_botex

Til hverdag og fest

En damaskdug er altid et klassisk valg når det kommer til den perfekte opdækning - uanset om det er til hverdag eller fest. Lige nu kan du finde de fineste af sæsonens duge i vores butikker. Find din favorit og sæt rammen for hyggen hjemme hos dig. Har du et bord med specialmål, skræddersyer vi dugen efter dine mål for et perfekt resultat. 

 

Kvalitet og design

Hos botex går kvalitet og design altid hånd i hånd. Vi forhandler et bredt udvalg af tekstiler til køkkenet, så der med sikkerhed er noget, der passer til din stil. Vi sætter design og det flotte udtryk i højsædet - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når du handler hos os er du altså garanteret produkter af høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år. 

 

Få inspiration til indretningen i din nærmeste butik

Med mere end 30 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

Indret med boligtekstiler i køkkenet

Nogle vil formentlig tænke: Hvad i alverden skal jeg med boligtekstiler i køkkenet? Men boligtekstiler er meget mere end tæpper og pyntepuder, som måske er det første, du tænker på, når du hører ordet. Det er også viskestykker, grydelapper, tevarmere, duge og stofservietter. Der er altså rig mulighed for at bruge tekstiler i køkkenet – de er både praktiske og er med til at give køkkenet masser af sjæl og personlighed.

Hos Botex har vi boligtekstiler til ethvert køkken i lækker kvalitet og design uanset, hvilken type køkken du har. Understreg stilen i det romantiske køkken ved at tilføre fine viskestykker med blomsterprint, eller tilføj farve og struktur til det minimalistiske køkken ved at vælge viskestykker med grafiske mønstre. Du kan også skabe sammenhæng i køkkenindretningen ved at matche dine karklude til dine viskestykker. Køkkentekstiler er uundværlige, da du bruger dem hver dag. Det kan derfor godt betale sig at investere i god kvalitet.

Er du vild med forandring, og må der også gerne ske noget nyt på indretningsfronten, så er tekstiler en hurtig og budgetvenlig måde at skabe nyt liv på. Bliver du træt af farve eller mønster, er det nemt at skifte til noget nyt. Et godt eksempel er, når der skal dækkes op til gæster; her kommer der ofte en fin dug på bordet. Med en dug kan du ændre hele udtrykket i et rum. Det kan du gøre ved eksempelvis at vælge en dug i en dejlig farve, det matcher dine eksisterende farver i stue og køkken eller ved at vælge en fed kontrastfarve. Vil du give dine gæster følelsen af et luksuriøst middagsbord, kan du tilføje fine stofservietter til borddækningen. Hos Botex er størstedelen af vores tekstiler Oeko-Tex certificerede, da vi går meget op i, at vores produkter laves med omtanke for miljøet. Ved at vælge stofservietter kan du altså sammen med os være med til at skåne miljøet.

keyboard_arrow_up