keyboard_arrow_down

 

Lad kvalitet og personlighed gå hånd i hånd

Køkken

Sæt et personligt præg på dit køkken

Mangler du inspiration til hvordan du kan sætte et mere personligt præg på dit køkken? Med vores produkter kan du kombinere mønstre og farver på kryds og tværs, så du kan skabe dit helt eget udtryk. Du kan f.eks. bruge boligtekstiler i køkkenet til at understrege en minimalistisk stil eller til at sætte mere farve på hverdagen. 

Kvalitet og design

Hos botex går kvalitet og design altid hånd i hånd. Vi forhandler et bredt udvalg af boligtekstiler til køkkenet, så der med sikkerhed er noget, der passer til din stil. Vi sætter design og det flotte udtryk i højsæde - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når du handler hos os er du altså garanteret produkter af høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år. 

 

viskestykker_botex

Grib viskestykket

Et viskestykke skal ikke kun være flot at have hængende, det skal også have en god sugeevne og helst holde sig fnugfrit. Hos botex har vi blandt andet jacquardvævede viskestykker, som har en fantastisk sugeevne, så det bliver en leg at tage opvasken. Og så er størstedelen af vores produkter endda også oeko-tex certificerede.

viskestykker_botex

Dæk op til fest

En damaskdug er altid et klassisk valg når det kommer til den perfekte opdækning. Vi forhandler duge og andet tilbehør fra flere forskellige designbrands, så du nemt kan sætte rammen for en hyggelig aften. Har du et bord med specialmål, skræddersyer vi dugen efter dine mål for et perfekt resultat. 

 

Få inspiration til indretningen i din nærmeste butik

Med mere end 30 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

keyboard_arrow_up