Silkeborg uld i botex

Silkeborg uld i botex

Boligtekstiler fra Silkeborg Uld

Historien om Silkeborg Uldspinderi, der blev stiftet i 1987, trækker tråde tilbage til 40´erne, hvor familiens første spinderi blev etableret. Siden da har den rå uld været omdrejningspunktet i Silkeborg Uldspinderi, idet fascinationen af uld som unikt naturmateriale gennem årene er forblevet intakt.

Uld rummer uanede muligheder, idet den varierer alt efter hvilke får den kommer fra, og hvorfra på kloden den stammer. Dertil kommer spindingen, farvningen, vævningen og efterbehandlingen, der åbner op for en verden af muligheder for at skabe smukke og gedigne produkter.

Silkeborg Uldspinderi har fulgt med råvaren og ekspertisen ud i verden og har i dag produktion i Peru og Litauen. I Peru bor Alpacaen, og i Litauen spirer viden og faglighed omkring tekstiler på højt internationalt niveau.

Få hjælp til at vælge

Vi hjælper dig gerne med råd og vejledning - book vores gardinbus til at komme på besøg hjemme hos dig. Det er ganske gratis. Vi pakker bussen med masser af vareprøver, så du nemmere kan træffe det rette valg.

Book vores gardinbus

keyboard_arrow_up