Book gardinbussen gratis og uforpligtende

 

1. Udfyld formularen til booking af gardinbussen. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og laver en aftale, der passer ind i din kalender. Ingen opgave er for lille eller for stor.

2. Gardinbussen kommer hjem til dig, så du kan få personlig rådgivning, der tager afsæt i dit hjem og dine ønsker. Vi måler samtidigt op – det er gratis.

3. Hvis du takker ja til tilbuddet, sættes din bestilling i produktion. Gardinerne monteres herefter professionelt.

For mere info – læs vores guide til booking af gardinbussen samt køb af nye gardiner lige her.

*

Læs vores persondatapolitik.

Bemærk, at der kan gå et øjeblik, inden din booking går igennem.

*

Læs vores persondatapolitik.

Bemærk, at der kan gå et øjeblik, inden din booking går igennem.

Book gardinbussen 
gratis og uforpligtende

Vil du vide mere inden du booker bussen?
Læs vores guide til bestillingen af nye gardiner  LIGE HER.

Med en gardinbus fra botex får du:

 • check Et gratis og uforpligtende besøg når det passer dig
 • check Ekspertrådgivning med høj faglighed
 • check God kundeservice og inspiration
 • check Gratis opmåling
 • check Professsionel montering af dine nye gardiner

Med en gardinbus fra botex får du:

 • check Et gratis og uforpligtende besøg når det passer dig
 • check Ekspertrådgivning med høj faglighed
 • check God kundeservice og inspiration
 • check Gratis opmåling
 • check Professionel montering af dine nye gardiner

Gardiner og solafskærmning

Vi fuldender rum

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Personlig rådgivning

Vores kompetente gardinfagfolk kommer hjem til dig, når det passer ind i din kalender, og tager et bredt udvalg af vareprøver med i gardinbussen. På den måde får du en bedre fornemmelse af vores produkter i samspil med din bolig.

Gardineksperterne giver dig personlig rådgivning, der tager afsæt i dit hjem og dine ønsker, så du får det bedste grundlag til at kunne træffe den rigtige beslutning. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende at booke gardinbussen hos botex. Vi glæder os til at komme hjem til dig!

Find de rette gardiner med gardinbussen

Leder du efter de helt rigtige gardiner? Det kan være utroligt svært at finde de gardiner, som passer bedst ind i din bolig. Der findes et væld af varianter, designs og materialer, og det kan være svært at forestille, sig hvilke gardiner der vil klæde dit hjem, når du står i butikken og kigger på det store udvalg. Her kommer gardinbussen ind i billedet.

Hos botex vil vi sørger for, at du får de rette produkter, så du bliver tilfreds dine nye gardiner. Derfor tilbyder vi dig et gratis og uforpligtende møde med en af vores dygtige konsulenter, som vil besøge dig med gardinbussen fuld af gardinprøver. Med hjælp fra gardinbussen kan du se de forskellige varianter og materialer i dit eget hjem, hvilket kan gøre beslutningen en hel del nemmere. 

Gardiner kan have en stor indvirkning på et rum. Tynde og lette gardiner kan skabe en romantisk stemning, hvorimod tungere og mørke gardiner kan bidrage til en hyggelig lounge-atmosfære. Gardinerne kan være det sidste, der mangler for at fuldende et rum. Book gardinbussen i dag og lad os hjælpe dig med at finde dine nye gardiner. 

Hvad er gardinbussen?

Når du booker gardinbussen, så kommer en af vores kompetente konsulenter hjem til dig med et bredt sortiment af vareprøver. Når du ser gardinprøverne i din bolig iblandt dine egne ting, så kan du få en bedre fornemmelse af, hvad der passer ind i dit hjem. Vores konsulent laver en gratis opmåling, og du får et uforpligtende tilbud med det samme. Du skal blot beslutte dig for farve, design og materiale.

Vi har gardiner for enhver smag og til enhver stil. Du kan få alt fra en stilren og moderne afskærmning til bløde og romantiske gardiner. Du kan finde både lette og tunge gardiner alt efter, hvor meget lys du ønsker at få ind i dine rum. Vores gardineksperter giver dig personlig rådgivning, så du kan finde frem til, om du for eksempel skal vælge: 

 • Lamelgardiner
 • Rullegardiner
 • Plisségardiner 
 • Foldegardiner

Dette er kun et lille udsnit af de mange varianter af gardiner, som vi tilbyder hos botex. Vi kan stort set dække alle dine behov og ønsker til afskærmning i dit hjem. Alle gardiner fra botex er af høj kvalitet, så uanset hvad du vælger, så er du sikret god funktionalitet og et flot design. 

Hvis du ikke ønsker traditionelle gardiner, men stadig gerne vil skærme for solen og nysgerrige blikke, så kan du i stedet vælge de praktiske screens. Screens er udvendig solafskærmning, som på mange måder fungerer som traditionel afskærmning, men denne løsning sikrer også et godt indeklima i din bolig. Screens beskytter nemlig mod varme fra solen, da screendugen reflekterer solens stråler, før de rammer vinduet. 

Du kan blive meget klogere på dine ønsker til de respektive værelser i dit hjem i samarbejde med en af vores dygtige medarbejdere og gardinbussen. Hos botex mener vi, at du kan tage den bedste beslutning, når du har mulighed for at se varerne i ro og mag hjemme hos dig selv. Derfor har vi gardinbusser, som kører i hele landet. Med professionel hjælp og vejledning fra en af vores konsulenter har du de helt rigtige betingelser for at finde en god gardinløsning til dine vinduer. 

Uanset hvilket udtryk du ønsker i dit hjem, eller hvor meget eller hvor lidt afskærmning du ønsker, så kan botex og gardinbussen hjælpe dig med at finde dine nye gardiner. Den optimale løsning til dit hjem er lige indenfor rækkevidde blandt vores mange produkter. Udfyld formularen i dag, så kontakter vi dig for at finde et tidspunkt, hvor du kan få besøg af gardinbussen. 

Gardinbussen hjælper dig med at opnå en god nattesøvn

Hos botex kan du få mørklægningsgardiner af høj kvalitet. Med et mørklægningsgardin kan du sikre dig, at hverken gadelamper, billygter eller morgen- og aftensol generer dig, når du skal sove. Mørklægningsgardiner er en praktisk løsning, som især fungerer godt i soveværelset eller på dit barns værelse, da det hjælper dig med at få de bedste betingelser for en god nattesøvn. Selvom denne variant er praktisk, så behøver de dog hverken at være kedelige eller ufikse, og her kan gardinbussen hjælpe dig. 

Mørklægningsgardiner kan desuden være en god hjælp i din TV-stue, hvis du vil kunne se dine yndlingsfilm eller -serier uforstyrret. Solstråler og skær fra gadelamper kan nemlig være distraherende, hvis det reflekteres i dit fjernsyn. Hvis du ønsker mørklægningsgardiner i dine stue, så ønsker du formentlig også at finde et design, der passer godt til din stil. Vi har mørklægningsgardiner i mange forskellige materialer og farver, og vores konsulenter står klar til at hjælpe dig med at finde de rette gardiner med mørklægning. På den måde kan du vælge den afskærmning, som klæder dit hjem bedst. 

Gardinbussen kører gerne hjem til dig, så book et møde i dag og få god og kompetent vejledning til at vælge gardinerne til dit hjem. Vi ser frem til at hjælpe dig.

keyboard_arrow_up