Køb dine gardiner hos botex i Esbjerg

Velkommen til botex Esbjerg. Vi åbner en ny botex-butik i Esbjerg i løbet af foråret. Vores gardinbusser kører allerede nu i området, så du kan trygt booke en gardinopmåling hos os.

Hvis du overvejer at få nye gardiner, så er vi klar med råd og vejledning. Vi monterer alle gardintyper lige fra rullegardiner, persienner, plisségardiner (Up and Down), Duette og Duo Rollers til lange velourgardiner. Udvendige løsninger som markiser og screens klarer vi også. Når du har booket et besøg, kommer vi hjem til dig og tager en dialog om dine ønsker, samt hvad der egner sig bedst til din bolig. Måske har du specifikke udfordringer, der skal løses, så finder vi en løsning, der tager højde for dette. Book derfor botex gardinbussen til et helt gratis og uforpligtende besøg allerede i dag. Vi kontakter dig hurtigst muligt, og træffer en aftale om et besøg, hvis du klikker på nedenstående link og udfylder formularen.

På gensyn i Esbjerg og omegn!

Få besøg af vores gardinbus

Det er så vigtigt finde de rigtige gardiner, der passer til netop dit hjem. Derfor kommer vi gerne på besøg hos dig med vores gardinbus, ganske uforpligtende og gratis. Vi tager forskellige vareprøver med, så du kan se de forskellige muligheder i dine egne hjemlige rammer. Vi rådgiver dig i produktertyper og giver forslag til hvad der kunne fungere godt i din bolig, ud fra dine behov. Køber du gardiner hos os, kan du være helt sikker på at få en skræddersyet løsning, der holder i mange år. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken på Frederiksberg og omegn.


keyboard_arrow_up