Book en gardinbus gratis hos botex Esbjerg

Velkommen til botex Esbjerg. Vi åbner i løbet af året en ny botex-butik i Esbjerg. Indtil videre kan du booke en gardinbus hos vores butik i Varde, som kører allerede nu i området, så du kan trygt booke en gardinopmåling hos os.

Hvis du overvejer at få nye gardiner, så er vi klar med råd og vejledning. Vi monterer alle gardintyper lige fra rullegardiner, persienner, plisségardiner (Up and Down), Duette og Duo Rollers til lange velourgardiner. Udvendige løsninger som markiser og screens klarer vi også. Når du har booket et besøg, kommer vi hjem til dig og tager en dialog om dine ønsker, samt hvad der egner sig bedst til din bolig. Måske har du specifikke udfordringer, der skal løses, så finder vi en løsning, der tager højde for dette. Book derfor botex' gardinbus til et gratis og uforpligtende besøg allerede i dag. Vi kontakter dig hurtigst muligt og træffer en aftale om et besøg. Alt, du skal gøre, er at klikke på nedenstående link og udfylde formularen.

På gensyn i Esbjerg og omegn!

Få besøg af vores gardinbus

Det er vigtigt at finde de rigtige gardiner, der passer til netop din stil og dit hjem. Og selvom vores butik i Esbjerg er forsinket, hindrer det os ikke i at komme hjem til dig med gardinbussen. Den kører nemlig allerede i dit område i Esbjerg og omegn. Vi kigger gerne forbi dig med vores gardinbus, hvilket er gratis, og du får tilmed et uforpligtende tilbud. Vi fylder gardinbussen med forskellige vareprøver, så du får mulighed for at se diverse produkttyper i dine egne hjemlige rammer. Vi er din sparringspartner, når du skal have nye gardiner eller sågar en ny markise. Vi rådgiver dig i produkter og giver forslag til, hvilken løsning der er bedst egnet ud fra dine behov. Med vores løsninger kan du være helt sikker på at få en skræddersyet løsning, der holder i mange år frem. 

Book vores gardinbus

keyboard_arrow_up