botex Nyborg

Nørregade 10C
5800 Nyborg
Danmark
Find vej

Åbningstider:

Mandag:10.00 - 17.30
Tirsdag:10.00 - 17.30
Onsdag10.00 - 17.30
Torsdag:10.00 - 17.30
Fredag:10.00 - 17.30
Lørdag:10.00 - 13.00
Søndag:Lukket
botex Nyborg

Køb dine gardiner i Nyborg
hos botex

Hos botex Nyborg hjælper vores kompetente konsulenter og butikmedarbejdere dig med gardiner, solafskærmning og boligindretning, så du finder den helt rigtige løsning til dit hjem. Vi har mere end 50 års erfaring inden for specialdesignede gardinløsninger til både private og erhverv, og har desuden et tæt samarbejde med vores andre botex-butikker i Odense og Svendborg – men gardinbussen kører hvorhen, du har behov for det på Fyn – f.eks Assens, Kerteminde, Bogense, Ærø og Langeland. 

På gensyn hos botex i Nyborg.

Få besøg af vores gardinbus

Hos botex tror vi på, at den bedste beslutning tages i ro og mag i eget hjem. Derfor kan du altid booke vores gardinbus gratis og uforpligtende, så kommer vi på besøg hjemme hos dig. Vi tager en masse vareprøver med så du bedre kan forestille dig hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud. Vores gardinspecialist rådgiver dig om de forskellige gardintyper, så du lettere kan træffe det rette valg. Med et besøg af gardinbussen er du altid sikret produkter der er skræddersyet til dine behov og som med garanti holder i mange år.

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Nyborg.

Tilmeld dig vores lokale nyhedsbrev for Odense, Nyborg og Svendborg her.


Annemette Rosenkranz Lund

Salgschef

Annemette Rosenkranz Lund

Lotte Rosenkvist Olesen

Butiksansvarlig / syerske

Lotte Rosenkvist Olesen

Pia Bonde

Dekoratør / butiksmedarbejder

Pia Bonde

Benedikte V. B. Christiansen

Butiksmedarbejder

Benedikte V. B. Christiansen

keyboard_arrow_up