Julegaver købt på botex webshop kan byttes indtil 16.01.2021

botex Nyborg

Nørregade 10C
5800 Nyborg
Danmark
Find vej

Åbningstider:

Mandag:10.00 - 17.30
Tirsdag:10.00 - 17.30
Onsdag10.00 - 17.30
Torsdag:10.00 - 17.30
Fredag:10.00 - 17.30
Lørdag:09.30 - 14.00
Søndag:Lukket
botex Nyborg

Køb dine gardiner i Nyborg
hos botex

Hos botex Nyborg hjælper vores kompetente konsulenter og butikmedarbejdere dig med gardiner, solafskærmninger og boligindretning, så du finder den helt rigtige løsning til dit hjem. Vi har 60 års erfaring inden for specialdesignede gardinløsninger til både private og erhverv og har desuden et tæt samarbejde med vores andre botex-butikker i Odense og Svendborg – men gardinbussen kører hvorhen, du har behov for det på hele Fyn.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, og bliver tilfreds med dine nye gardiner og boligtilbehør. Vores professionelle personale viser dig et udvalg af gardinkollektioner og boligindretning, hvorefter vi sammen kan visualisere forskellige løsninger. Vi har også egen systue, hvor vi skræddersyer dine gardiner. Det betyder, vi er med dig hele vejen – fra opmåling til levering.

På gensyn hos botex i Nyborg.

Flotte specialsyede havehynder

Vi blev kontaktet af en kunde som ønskede at få syet nye hynder til deres havemøbler. I samarbejde med kunden faldt valget på et skønt stykke stof i blå- og hvidstribet. 

Efterfølgende har kunden også forhørt, om det er muligt at få lavet endnu en hynde med tilsvarende stof til en havebænk, som de selv har bygget, da de synes det kunne give et smukt sammenhæng i møblementet.

"Vi er utrolig glade for dem. De er syet helt perfekt og stoffet klæder virkelig møblerne. Tusind tak for god råd og vejledning - og tusind tak for at alt var klar til den dag, hvor vi virkelig gerne ville have dem klar."

Få besøg af vores gardinbus

Hos botex tror vi på, at den bedste beslutning tages i ro og mag i eget hjem. Derfor kan du altid booke vores gardinbus gratis og uforpligtende, så kommer vi på besøg hjemme hos dig. Vi tager en masse vareprøver med så du bedre kan forestille dig hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud. Vores gardinspecialist rådgiver dig om de forskellige gardintyper, så du lettere kan træffe det rette valg. Med et besøg af gardinbussen er du altid sikret produkter der er skræddersyet til dine behov og som med garanti holder i mange år.

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Nyborg.

Tilmeld dig vores lokale nyhedsbrev for Odense, Nyborg og Svendborg her.
Følg os på Facebook  


Annemette Rosenkranz Lund

Salgschef

Annemette Rosenkranz Lund

Lotte Rosenkvist Olesen

Butiksansvarlig / Syerske

Lotte Rosenkvist Olesen

Pia Bonde

Dekoratør / Gardinkonsulent

Pia Bonde

Benedikte V. B. Christiansen

Gardinkonsulent

Benedikte V. B. Christiansen

Line Bille Wied

Gardindekoratør elev

Line Bille Wied

keyboard_arrow_up