botex Spjald

Kildevej 10a
6971 Spjald
Danmark
Find vej

Åbningstider:

Mandag:09.30 - 17.30
Tirsdag:09.30 - 17.30
Onsdag09.30 - 17.30
Torsdag:09.30 - 17.30
Fredag:09.30 - 17.30
Lørdag:09.30 - 12.30
Søndag:Første søndag i måneden: 11.00-15.00
botex Spjald

Køb dine gardiner i Spjald
hos botex

Spjaldbo er et moderne bolighus med et bredt udvalg indenfor gardiner, møbler og gulvbelægning. Vi har rødder i den jyske muld, sætter kunderne i fokus med et højt serviceniveau. Vi har et stort kendskab til gardiner og solafskærmning/markiser med motorstyring. Herudover monterer vi både insektnet, screens og læsejl. Vore kunder er private såvel som erhverv.
Find inspiration og idéer i vores bolighus, når du skal have nye gardiner. Butikken er fyldt med lækkerier indenfor gardiner og boligtekstiler og du er selvfølgelig også velkommen til at se dig omkring i vores store møbelafdeling, når du skal have givet boligen et frisk pust.

Vore gardinbusser kører i Spjald, Skjern, Ringkøbing, Videbæk, Søndervig og en lang række andre byer ved vestkysten. Book botex-bussen gratis på botex.dk.

Vi glæder os til at se jer.

Få besøg af vores gardinbus

Vi ved, at det kan være svært at finde de helt rigtige gardiner, der passer til dit hjem. Derfor kommer vi gerne hjem til dig i vores gardinbus, fuldstændig gratis og uforpligtende. Vi tager en masse forskellige vareprøver med, så du kan se de mange muligheder og bedre fornemme hvordan de ville se ud i dit hjem. Vores gardinspecialist vejleder dig om de forskellige gardintyper og faver, og giver dig forslag til hvad der passer bedst ind i din bolig. Med et besøg af gardinbussen får du altid en løsning, der er skræddersyet netop til dine behov. ​

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Spjald.


Jacob Kjerulff

Salg og marketing

phone40135325

mailjacob@spjaldbo.dk

Jacob Kjerulff

keyboard_arrow_up