Optimér din boligindretning med

Gardiner og boligtekstiler

Juledugen til julebordet
Skynd dig ind på shoppen, så du er sikker på at have juledugen hjemme til jul. Denne smukke Natale-dug fra Rosendahl er perfekt til julebordet. Findes i flere skønne julefarver.

Køb her 

Julekatalog 2021
Få inspiration til juleønsker og -gaver i vores julekatalog. Hos os finder du alt fra lækre sengesæt og smukke duge til kvalitetsdyner og -puder i alle prisklasser på vores webshop. 

Læs julekatalog

Julekalender 2021
Tilmeld dig julekalenderen, og vær heldig at vinde præmier hver dag indtil jul. Vi har lækre boligtekstiler på højkant samt en stor hovedpræmie med 2 stk. dyner og puder.

Tilmeld dig julekalenderen

Specielle gardinløsninger – hjem til dig
Drømmer du om gardiner til dit hjem, men er usikker på, hvordan de skal realiseres, kan du booke vores gardinbus ganske gratis. Lad os tage en dialog om dine visioner, så hjælper dig med at realisere dine gardindrømme.

Book gardinbussen 

Grønnere gardiner
Udforsk vores udvalg af bæredygtige gardiner, hvor materialer er blevet genavendt og løsninger gentænkt – til dig, der ønsker muligheden for at tænke miljøet ind i din indretning.

Læs mere her

Specialtilpassede gardinskinner
Få specialtilpassede gardinskinner efter Jotuns farvekort, så de matcher gardinerne. Tag en dialog med vores gardinkonsulent ved at booke en gratis gardinbus. Så hjælper vi med at finde den bedste skinne til din gardinløsning.

Læs om gardinskinner

botex Hvidovre

Kan anbefales. God og venlig service, og levering og opsætning som aftalt. Jeg vil helt sikkert vælge dem igen næste gang jeg skal have nye rullegardiner eller persienner.

Kan anbefales

God og venlig service, og levering og opsætning som aftalt. Jeg vil helt sikkert vælge dem igen næste gang jeg skal have nye rullegardiner eller persienner.

-------------------

Skab trygge rammer for de små

Trygge rammer giver grobund for en god nattesøvn og velvære hos de kære små. Indret børneværelset med gardiner med sjove motiver, der giver anledning til sjov og leg, men som samtidig også mørklægger rummet for natten. Læs mere om vores gardinløsninger til børneværelset, og om hvordan du kan få sparring hos os om, hvilken løsning der er bedst til jeres behov og ønsker.

Læs mere her

 

Kreative løsninger til børneværelset

Gardiner kan bruges til meget mere end blot at skærme af for solen. Vi er vilde med denne kreative løsning, hvor stofgardinet kreerer en hule til de små, hvor leg og fantasi kan få frit spil. Samtidig fungerer hulrummet også som en mere praktisk løsning, hvor man hurtigt kan gemme legetøj og andre sager væk. Så bliver hverdagen hurtigt noget nemmere. 

 

 

Trends

Hos botex er vi med på de nyeste trends inden for boligtekstiler og gardiner, både når det kommer til farver, stil og mønstre. Bliv inspireret her på siden til din egen boligindretning, og hold dig opdateret om tidens trends.  

boligindretning_inspiration_botex_høie_miljøbillede

Nye sengesæt på shoppen

Øverst til venstre finder du Södahl-sengesættet Flower Burst i farven Teal. Sengetøjet findes også i en rosa farve kaldet Dusty Cedar. Nederst til venstre ses det smukke nye sengesæt Milano i farven blå fra Høie 

Skynd dig ind på shoppen, før de sælger ud, og bliv lokket af de mange andre nyheder. 

Udforsk shoppen

Skræddersyede gardinløsninger

Vi skræddersyer gardinerne til dig og dit hjem. Vi forstår dine ønsker og behov, fordi vi ser dit hjem med egne øjne. Vi tænker i helheder, og derfor kan vi vejlede dig til den bedste gardinløsning. Måske dit hjem består af vinduer, som har specialmål eller særlige former. Hos botex har vi forstand på at levere og montere gardiner, der passer ethvert vinduesparti. Se de mange muligheder inden for gardiner, og bliv inspireret til din boligindretning.

Se gardinløsninger

Færdigsyede gardinløsninger

Hos botex har vi også et lille udvalg af færdigsyede stofgardiner til dig. Du finder vores færdigsyede gardinlængder fra Compliments på shoppen, hvor du også finder udvalget af farver. Denne type stofgardiner giver et luftigt og romantisk look i rummet. På billedet ses modellen Boho i farven Rust.

Se færdigsyede løsninger

Få inspiration i din nærmeste butik

Med mere end 30 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration til at forny din bolig, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

keyboard_arrow_up