Julegaver købt på botex webshop kan byttes indtil 16.01.2021

Erhverv

Hos botex arbejder vi også med erhvervsløsninger, der gør din arbejdsplads til et bedre sted at være. Her på siden kan du se meget mere om de bedste løsninger, ligesom du får et indblik i hvorfor det er en god ide at vælge en professionel leverandør som os, når virksomheden skal have en ny gardinløsning.

Vælg en professionel gardinløsning til arbejdspladsen

Der kan være både penge at spare og udsigt til et bedre indeklima, hvis man vælger den rigtige solafskærmning på arbejdspladsen. Solafskærmningen har i stor grad indflydelse på rumtemperaturen, udsyn og at undgå gener fra solens stråler. Samtidig giver et optimalt indeklima også et optimalt energiforbrug.

Det handler derfor om at have den ”rigtige” solafskærmning/gardinløsning, hvor emner som lysregulering, miljø, indeklima og akustik spiller en stor rolle for medarbejdernes trivsel og effektivitet.

Vi indrømmer gerne, at det kan være lidt af en videnskab at finde de helt rigtige gardiner. Det er derfor, du skal kende os. Vi har solid erfaring at trække på – faktisk har vi i over 50 år udviklet, udvalgt, anbefalet og opsat gardiner, der hver dag gør en forskel på f.eks. skoler, hospitaler, kontormiljøer og tegnestuer.

Nedenfor kan du læse om nogle af de faktorer du skal være opmærksom på, når du overvejer nye gardiner til arbejdspladsen.

Studier viser at arbejdspladser med adgang/udsigt til omgivelser og dagslys kan øge produktiviteten med op til 18%. Det har derfor stor betydning, at du vælger en solafskærmning, som rummer mulighed for udsyn til omgivelserne. Hos botex har vi flere løsninger der specielt tilgodeser dette.
Mange medarbejdere kan synes det er ubehageligt at blive ”overvåget” af folk, der går forbi på gaden, eller bor overfor. Derudover kan virksomheden have forretningshemmeligheder, der er bedst beskyttet ved en effektiv afskærmning af vinduerne. Vi har en række gardinløsninger som lukker for indkig, men som sikrer udsynet.
Blænding kan være et stort problem på arbejdspladsen. Studier viser at lys, der er optimeret til arbejdsopgaven, og hverken blænder eller generer, kan øge produktiviteten med op til 23%. Samtidig er det naturligvis stærkt ubehageligt for medarbejderen at blive blændet i jobsituationen. Med den rigtige gardinløsning fra botex skal du ikke spekulere mere på blændingsproblemer.
Man ved, at dagslys fremkalder en kemisk reaktion, der påvirker humør og døgnrytme. Dagslys på arbejdspladsen er derfor vigtig, både for medarbejdernes trivsel og virksomhedens produktivitet. Når du køber gardiner hos os, kan du vælge en dynamisk løsning som gør at gardinet kun er fremme, når behovet er tilstede. Her tænker vi på de forskellige motorløsninger, der kan styres manuelt eller automatisk af varme, tid og andre parametre.
Det er også et faktum at varme spiller en væsentlig rolle, specielt når det bliver ”for” varmt. Så bliver man let døsig og både den intellektuelle og den manuelle produktivitet falder. Det kan også gøre medarbejderne utilpasse, når temperaturen er for høj. Der findes mange gode gardin-/solafskærmnings løsninger, som netop har fokus på at holde varmen ude om dagen og inde om natten.
Når man arbejder i et koldt rum, kan det medføre at kroppen reagerer ved at spænde mere op i musklerne, ligesom bevægelighed i fingre m.v. bliver mindre. Dette kan medføre mindre produktivitet og flere fejl. Undersøgelser viser desuden, at man med det rigtige gardinvalg, kan spare op til 25% på varmeregningen.
Når man arbejder i et miljø hvor der er meget larm, er det ikke kun generende, men kan i værste fald give tinnitus eller forringe hørelsen. Har rummet en dårlig akustik bliver støjen meget værre. Gardiner er en fremragende løsning til bedre akustik på arbejdspladsen og her findes et hav af muligheder med både gardiner og egentlig solafskærmning.
Når vi ser bort fra de helt faktuelle egenskaber og fordele ved den optimale gardin-/solafskærmnings-løsning, så er der selvfølgelig også hensynet til stil og design i rummet. Hos botex er vi specialister i at finde en stil og en ”farveholdning” der støtter op om arkitekturen og skaber en ramme, som gør det rart at være tilstede i rummet.

Danske leverandører

Vi er tæt på vores leverandører, som alle er danske. Vi er tæt på vores kunder, og vi er stolte af at kunne kalde os Danmarks bedste til det vi gør – uden at vi samtidig bliver Danmarks dyreste vel at mærke.

Er du i gang med overvejelser om nye gardiner til virksomheden, kontoret eller skolen, så vil vi rigtig gerne i dialog med dig, og vi sidder gerne med ved bordet allerede i projekt- og byggefasen.

Du er selvfølgelig også velkommen, hvis du bare har lyst til at høre noget mere om de mange muligheder for gardinløsninger, som botex kan byde ind med.

Vi står klar til at hjælpe dig, og du kan kontakte os ved at udfylde nedenstående formular, sende en mail til info@botexadm.dk eller ringe til hovedkontoret på 7633 2060 og spørge efter erhvervsafdelingen.

Har du spørgsmål?

keyboard_arrow_up