Book gardinbussen gratis og uforpligtende

 

1. Udfyld formularen til booking af gardinbussen. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og laver en aftale, der passer ind i din kalender. Ingen opgave er for lille eller for stor.

2. Gardinbussen kommer hjem til dig, så du kan få personlig rådgivning, der tager afsæt i dit hjem og dine ønsker. Vi måler samtidigt op – det er gratis.

3. Hvis du takker ja til tilbuddet, sættes din bestilling i produktion. Gardinerne monteres herefter professionelt.

For mere info – læs vores guide til booking af gardinbussen samt køb af nye gardiner lige her.

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.

Bemærk, at der kan gå et øjeblik, inden bookingen af din gardinbus går igennem.

Book gardinbussen 
gratis og uforpligtende

Vil du vide mere inden du booker bussen?
Læs vores guide til bestillingen af nye gardiner  LIGE HER.

Med en gardinbus fra botex får du:

  • check Et gratis og uforpligtende besøg når det passer dig
  • check Ekspertrådgivning med høj faglighed
  • check God kundeservice og inspiration
  • check Gratis opmåling
  • check Professsionel montering af dine nye gardiner

Med en gardinbus fra botex får du:

  • check Et gratis og uforpligtende besøg når det passer dig
  • check Ekspertrådgivning med høj faglighed
  • check God kundeservice og inspiration
  • check Gratis opmåling
  • check Professionel montering af dine nye gardiner

Personlig rådgivning

Vores kompetente gardinfagfolk kommer hjem til dig, når det passer ind i din kalender, og tager et bredt udvalg af vareprøver med i gardinbussen. På den måde får du en bedre fornemmelse af vores produkter i samspil med din bolig.

Gardineksperterne giver dig personlig rådgivning, der tager afsæt i dit hjem og dine ønsker, så du får det bedste grundlag til at kunne træffe den rigtige beslutning. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende at booke gardinbussen hos botex. Vi glæder os til at komme hjem til dig!

Få besøg af gardinbussen

Det kan være lidt af en jungle, at finde de rette gardiner til dit hjem. Der findes et væld af forskellige materialer, typer og designs. Så hvad skal man egentlig vælge? Måske du har prøvet at stå i butikken eller handle online og skulle træffe en beslutning, men så havde du svært ved at forestille dig hvilke gardiner, der matcher netop din bolig. Men fortvivl ikke! Hos botex går vi meget op i, at du får de rette produkter med hjem og den bedste og mest kvalificerede service. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med dit køb og synes det gør din bolig bedre. Du kan derfor booke et møde med en botex-konsulent og få besøg af gardinbussen gratis og uforpligtende ved at udfylde formularen herunder. 

Hvad er botex-bussen?

En af vores kompetente botex-konsulenter kommer hjem til dig med gardinbussen og tager et bredt udvalg af prøver med. Så får du en bedre fornemmelse for vores produkter i samspil med din bolig. Vi yder gratis opmåling på stedet, og du får et tilbud med det samme helt uforpligtende. Det eneste du skal tage stilling til er hvilke farver, designs og materialer, der matcher dit behov og hjemmets øvrige interiør. Vi tror på, at den bedste beslutning bliver taget i ro og mag i dit eget hjem under kyndig vejledning af konsulenten og med prøver fra botex’ gardinbus. På dén måde kan du nemmere vælge de gardiner eller markiser, som gør sig godt til dig, din familie og vigtigst af alt – dit hjem.

Book et møde

Alt du skal gøre er at booke et møde med vores konsulent ved at udfylde formularen. Så kontakter vi dig, for at finde en tid, der passer ind i din kalender. Besøget er helt gratis og uforpligtende, så tøv ikke med at få booket – det gør din gardinoplevelse meget bedre. Vores konsulent giver personlig rådgivning, der tager afsæt i dit hjem og dine ønsker, så du får det bedste grundlag til at kunne træffe en beslutning. Konsulenten har øje for farvesamspil, lysindfald, priser og kvalitet og svarer med glæde på alle spørgsmål, du måtte have i forbindelse med dit valg af gardiner. Der findes ingen dumme spørgsmål, og vores konsulent vil besvare dem så godt som muligt.

Et væld af muligheder

Farvesamspil, materialer og former er afgørende for det udtryk, du ønsker at skabe i din bolig, og hvad du og din familie finder jer tilpas i. Du kan få mørklægningsgardiner, som især gør sig godt i soveværelset eller på børneværelset, og hjælper med at få en god nattesøvn. Mørklægningsgardiner er ikke lig med praktisk og kedeligt udseende, men fås derimod i et væld af varianter, der komplimenterer din bolig og holder lyset ude. Hos botex går vi aldrig på kompromis med hverken kvaliteten, prisen eller udseendet.

Du finder også de stilrene og moderne lamelgardiner, som passer ind i de fleste hjem. De fås i flere lamelbredder og et utal af farver, som kan kombineres på mange forskellige måder med diverse afslutninger og lamelskinner – kun din fantasi sætter grænserne. Vi forhandler derudover de enkle rullegardiner, som passer perfekt ind i den skandinaviske stil med rene linjer og et minimalistisk udtryk. Rullegardinerne fås i forskellige farver og detaljer, så du selv kan designe dit helt eget gardin, som matcher din personlige stil og indretning. Du får løsninger, som altid er nemme at betjene og opfylder dine krav i forhold til det praktiske og æstetiske.  

Du kan udforske resten af vores store sortiment af gardiner og markiser under fanen her. Husk at få booket et møde med gardinbussen og en af vores konsulenter.

keyboard_arrow_up