Book vores gardinbus gratis og uforpligtende

 

*

Læs vores persondatapolitik.

Bemærk, at der kan gå et øjeblik, inden din booking går igennem.

*

Læs vores persondatapolitik.

Bemærk, at der kan gå et øjeblik, inden din booking går igennem.

Book vores gardinbus 
gratis og uforpligtende

Booking af gardinbussen

Sådan gør du

Det er supernemt at booke vores gardinbusser hjem til dig eller til din virksomhed. Sådan foregår det: 

  • Vælg, om du er en privat person eller virksomhed
  • Udfyld formularen med de nødvendige informationer
  • Tilføj evt. en besked med ønsker og muligt træffetidspunkt
  • Du vil blive kontaktet af din valgte butik, hvor tid og sted aftales
  • Du kan nu se frem til et inspirerende udvalg af nye gardiner, der fuldender dit hjem eller din arbejdsplads

Hvor i landet kører vores gardinbusser?

Vores gardinbusser kører i hele Danmark og besøger dagligt en lang række områder – lige fra Vestjylland til Bornholm og fra Lolland Falster til Nordjylland. Vi er stolte af at kunne tilbyde en landsdækkende service via vores gardinbusser, som bringer vores brede udvalg af gardinprøver og produkter direkte hjem til dig eller til din arbejdsplads. 

Du finder hos i følgende landsdele:

Byen København, Københavns omegn, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Vest- og Sydsjælland, Fyn, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland

Hvis du vil vide mere om vores enkelte afdelinger, kan du finde de enkelte botex-butikker her. Udover vores gardinbusser med gardinprøver kan du også få en masse inspiration og se vores gardiner og andre tekstilprodukter til boligen i vores fysiske gardinbutikker. 
 

En gardinbus med stor tilfredshed

5 stjerner på Trustpilot

Vi er stolte af at have hjulpet mange med at finde deres drømmegardiner! Vores kunder har udtrykt stor tilfredshed med vores gardinbusser og den service, som vores dygtige konsulenter tilbyder. Dette ses også tydeligt i vores anmeldelser og Trustpilot-bedømmelser. Hvis du tidligere har benyttet dig af vores gardinbusser og er tilfreds med vores service og produkter, vil vi meget gerne høre fra dig. Din tilbagemelding og anbefaling betyder meget for os, og vi bruger den til at forbedre vores service og fortsat give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Hvad koster det at booke gardinbussen?

Hos Botex er det gratis at booke gardinbussen. Booker du en gardinbus hos os får du et gratis og uforpligtende møde med vores dygtige gardinkonsulenter, som vil besøge dig med gardinbussen fuld af gardinprøver. Uanset hvor i Danmark du bor, kan du få gratis råd og vejledning til at finde de rette gardiner til dit hjem. Udfyld formularen ovenfor og book en gardinbus fra hos Botex i dag.

Book gardinbussen her

 

Gardinløsninger til virksomheder og erhverv

Vores gardinbus er ikke kun til private – men også for virksomheder og erhverv. Vi tilbyder skræddersyede erhvervsløsninger til alle typer virksomheder – uanset størrelse og branche. Vi har stor erfaring med gardinløsninger til alle type virksomhedslokaler – såsom kontorer, butikker, restauranter, hoteller, plejehjem.

Vores gardineksperter tager hensyn til din virksomheds ønsker og budget, når den færdige gardinløsning udtænkes – alt sammen med fokus på at give den rette rådgivning om valget af gardiner, der både vil leve op til funktionalitet og æstetik.

Book også en gardinbus for ny markise

Botex kan hjælpe med at skabe hygge og liv i dit udendørsrum ved at tilbyde markiseløsninger, der passer til din terrasse eller altan. Vores markiseeksperter vejleder dig til at finde den rette markise, så du kan nyde godt af de lune sommeraftener på terrassen – selv efter duggens fald. Med en terrassemarkise fra Botex kan du skabe det perfekte udendørsområde til at nyde en god bog, en kop kaffe eller en hyggelig middag med familie og venner. 


Markiser til erhverv som restauranter og caféer

Vi kan også hjælpe virksomheder og erhverv med at skabe et udendørsområde, der tiltrækker og tilfredsstiller kunder og ansatte. Vores markiseeksperter monterer professionelt markiser, der matcher din virksomheds branding og stil og samtidig giver den nødvendige beskyttelse mod solen og skaber et indbydende miljø.

Hos Botex kan vi også hjælpe dig med at få specialfremstillede markiser med logoer og tryk, der kan hjælpe med at promovere din virksomhed. Book en gardinbus hos i dag og få mere information om vores markiseløsninger.

Find de rette gardiner med gardinbussen

Leder du efter de helt rigtige gardiner? Det kan være utroligt svært at finde de gardiner, der passer bedst ind i din bolig og efter dine behov. Der findes et væld af varianter, designs og materialer, og det kan være svært at forestille, sig hvilke gardiner der vil klæde dit hjem, når du står i butikken og kigger på det store udvalg. Her kommer gardinbussen ind i billedet.

Hos Botex vil vi sørger for, at du får de rette produkter, så du bliver tilfreds dine nye gardiner. Derfor tilbyder vi dig et gratis og uforpligtende møde med en af vores dygtige gardinkonsulenter, som vil besøge dig med gardinbussen fuld af stofprøver. Med hjælp fra gardinbussen kan du se de forskellige varianter og materialer i dit eget hjem, hvilket kan gøre beslutningen en hel del nemmere. 

Gardiner kan have en stor indvirkning på et rum. Tynde og lette gardiner kan skabe en romantisk stemning, hvorimod tungere og mørke gardiner kan bidrage til en hyggelig lounge-atmosfære. Gardiner kan også afhjælpe akustikproblemer samt give et bedre indeklima. Gardinerne kan være det sidste, der mangler for at fuldende et rum. Book gardinbussen i dag og lad os hjælpe dig med at finde dine nye gardiner. 

Mørklægningsgardiner med gardinbussen

Hos Botex kan du få mørklægningsgardiner af høj kvalitet. Med et mørklægningsgardin kan du sikre dig, at hverken gadelamper, billygter eller morgen- og aftensol generer dig, når du skal sove. Mørklægningsgardiner er en praktisk løsning, som især fungerer godt i soveværelset eller på dit barns værelse, da det netop hjælper dig med at få de bedste betingelser for en god nattesøvn. 

Mørklægningsgardiner kan desuden være en god hjælp i din TV-stue, hvis du vil kunne se dine yndlingsfilm eller -serier uforstyrret. Solstråler og skær fra gadelamper kan nemlig være distraherende, hvis det reflekteres i dit fjernsyn. Vi har mørklægningsgardiner i mange forskellige materialer og farver, og vores konsulenter står klar til at hjælpe dig med at finde de rette gardiner med mørklægning. På den måde kan du vælge den afskærmning, som klæder dit hjem bedst. 

Hvad er gardinbussen?

Når du booker gardinbussen, så kommer en af vores kompetente konsulenter hjem til dig med et bredt sortiment af stofprøver på de enkelte gardintyper. Når du ser gardinprøverne i din bolig iblandt dine egne ting, kan du få en bedre fornemmelse af, hvad der passer ind i dit hjem. Vores konsulent laver en gratis opmåling, og du får et uforpligtende tilbud med det samme. Du skal blot beslutte dig for farve, design og materiale.

Vi har gardiner for enhver smag og til enhver stil. Du kan få alt fra en moderne afskærmning til bløde og romantiske gardiner med f.eks. retroprint. Du kan finde både lette og tætte gardiner alt efter, hvor meget lys du ønsker at få ind i dine rum.

Vores gardineksperter giver dig personlig rådgivning, så du kan finde frem til, om du for eksempel skal vælge: Plisségardiner, lamelgardiner, rullegardiner, foldegardiner eller den populære Duette®.

Dette er kun et lille udsnit af de mange varianter af gardiner, som vi tilbyder hos Botex. Vi kan stort set dække alle dine behov og ønsker til afskærmning i dit hjem. Alle gardiner fra Botex er af høj kvalitet, så uanset hvad du vælger, så er du sikret god funktionalitet og et flot design. 

Hvis du ikke ønsker traditionelle gardiner, men stadig gerne vil skærme for solen og nysgerrige blikke, så kan du i stedet vælge de praktiske screens. Screens er udvendig solafskærmning, som på mange måder fungerer som traditionel afskærmning, men denne løsning sikrer også et godt indeklima i din bolig. Screens beskytter nemlig mod varme fra solen, da screen-dugen reflekterer solens stråler, før de rammer vinduet.  Dette er også en yderst populær løsning til erhverv.

Hos Botex mener vi, at du kan tage den bedste beslutning, når du har mulighed for at se varerne i ro og mag hjemme hos dig selv. Derfor har vi gardinbusser, som kører i hele landet. Med professionel hjælp og vejledning fra en af vores konsulenter har du de helt rigtige betingelser for at finde en god gardinløsning til dine vinduer. Udfyld formularen i dag, så kontakter vi dig for at finde et tidspunkt, hvor du kan få besøg af gardinbussen. 

keyboard_arrow_up