Boligtekstiler fra Christy

Håndklæder siden 1850

Med Pagunettes luksusbrand Christy får du lækre boligtekstiler til badeværelset. De luksuriøse håndklæder stammer helt tilbage fra 1850, da Henry Christy vendte hjem til England med en prøve af frottéstof. I samarbejde med hans bror blev det stof syet til frottéhåndklæder, som vi kender det i dag, som Dronning Victoria af England var helt vild med i sin tid.

Alle håndklæderne er fremstillet af den fineste bomuldskvalitet, for at sikre dig en lækker spaoplevelse i dit eget hjem. I dag har sortimentet udviklet sig til også at indeholde blandt andet bademåtter og morgenkåber.

 

Brixton Håndklæder

Brixton-håndklædeserien er et af Christys mest populære håndklædeserie. Den smukke vævning og det fine farveudvalg gør den til en god gaveidé til en, du holder af – eller til dig selv.

Køb Brixton-håndklæder her

Brixton Bademåtter

I Brixton-serien finder du også matchende bademåtter til håndklæderne. På den måde kan du skabe en fint sammenhængende stil på badeværelset. Du kan også mikse og matche farverne, som du lyster.

Køb bademåtterne her

Brixton Badekåber

Med de bløde Brixton-badekåber fra luksusbrandet Christy kan du skabe en skøn spastemning i dit hjem. Med matchende håndklæder bliver det ikke meget bedre.

Køb Brixton-badekåber her

Carnaby Stripe

Disse smukk, stribede håndklæder klæder ethvert badeværelse. De kan med fordel matches med ensfarvede håndklæder fra eksempelvis Christy Brixton-serien. Disse håndklæder er fremstillet i den blødeste bomuldskvalitet og findes i 4 fristende farvekombinationer.

Køb Carnaby Stripe her

Supreme-håndklæder og -badekåber

Christy Supreme er fremstillet af en unik type af bomuldsgarn, som med sin hule kerne giver en fluffy, silkeblød og luksuriøs kvalitet – vask efter vask. Håndklæderne fås i mange flotte farver, blandt andet den smukke farve Raspberry, som her også ses som morgenkåbe. 

Køb Supreme-håndklæder her

Supreme Bademåtter

Du finder også matchende bademåtter til Supreme-håndklæderne. Du kan også her med fordel mikse farverne, som du finder passende på dit badeværelse.

Køb bademåtterne her

keyboard_arrow_up