Luxaflex i botex

Luxaflex i botex

Christy

Håndklæder siden 1850...

Med Pagunettes luksusbrand Christy, får du lækre tekstiler til badeværelset. De luksuriøse håndklæder stammer helt tilbage fra 1850, da Christy opfandt frottéhåndklædet, som vi kender det i dag. Alle håndklæderne er fremstillet af den fineste bomuldskvalitet, for at sikre dig en lækker spaoplevelse i dit eget hjem. 

Carnaby stripe

Nyhed i 2019: Lækre Christy Carnaby Stripe håndklæder i luksuskvalitet. De smukke stribede håndklæder klæder ethvert badeværelse. De er på grund af farvevariationerne gode at matche med ensfarvede håndklæder – f.eks. Christy Brixton.

Fremstillet i den blødeste bomuldskvalitet med 4 fristende farvekombinationer.

Køb Carnaby stripe her

Brixton badekåber

Med de bløde Brixton badekåber fra luksusbrandet Christy, kan du skabe en skøn spastemning i dit hjem. Med matchende håndklæder bliver det ikke meget bedre. 

 

Køb Brixton badekåben her

Brixton håndklæder

Brixton håndklædeserie er et af Christy's mest populære håndklæder. Den smukke vævning og det fine farveudvalg gør den til en god gaveidé, til en du holder af - eller til dig selv?

Køb Brixton håndklædet her

Supreme håndklæder

Luksusudgaven af håndklæder. Christy Supreme er fremstillet af en unik type af bomuldsgarn, som med sin hule kerne giver en fluffy, silkeblød og luksuriøs kvalitet – vask efter vask. Håndklæderne fås i mange flotte farver, blandt andet den smukke farve coral, som blev årets farve 2019.

Køb Supreme håndklædet her

Hjemme hos Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen

Vi har besøgt Kamilla Rytter Juhl, Christinna Pedersen og deres lille datter Molly i deres nye hjem i Aalborg. Som vindere af OL-medaljer, europamesterskaber og All-England-titler stiller parret store krav til, at tingene skal være i orden. På badeværelserne faldt valget på den fine carnaby stripe, der blev prikken over i'et i den personlige indretning. Parret har også fået monteret botex Highline gardiner i hele lejligheden. Læs vores blogindæg om deres valg af gardiner og se flere billeder fra jeres fine hjem.
Find blogindlægget her. 

Få inspiration i din nærmeste butik

Med mere end 30 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration til at forny din bolig, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

keyboard_arrow_up