Luxaflex i botex

Luxaflex i botex

Gardiner fra botex Basic®

Botex Basic®-kollektionen er kvalitetsprodukt til en god pris. Med Botex Basic® er der tale om en smallere kollektion med færre styles end for eksempel Botex Highline®, og det er samtidig en kollektion, hvor der er knap så mange af de mest avancerede betjeningsformer. Til gengæld er det til priser, hvor alle kan være med, når vi taler om skræddersyede gardiner.

Inden for Botex Basic®-programmet finder du: Duo Rollers, rullegardiner, plisségardiner, duo-plissé gardiner og lamelgardiner. Botex Basic® findes i størstedelen af vore butikker i hele landet.

Plissé

Plisségardiner er en smuk og fleksibel løsning, som kan tilpasses enhvert vindue. De stilrene linjer og det lette udtryk passer godt til de fleste hjem, og gardinernes fine, bløde folder giver et dejligt lysindfald.

Plisségardinet er blot en af de mange mulige gardintyper du kan vælge imellem, når du køber fra vores botex basic-serie.

Duo Roller

Kender du det smarte Duo Roller-gardin? Duo Rolleren er et rullegardin hvor vævet ligger dobbelt, helt tæt op ad hinanden. Vævet er stribet med skiftevis en farvet og en gennemsigtig stribe. Når disse forskydes i forhold til hinanden, kan du enten lukke helt eller delvist af for udsyn og indkig. Striberne fås i forskellig bredde, og i et stort farveudvalg.

Duo Rolleren er til dig som ønsker fleksibilitet i styringen af lys og indkig, og som samtidig ønsker et stilrent og grafisk design.

Book en gratis gardinbus

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gardinløsning? Når du booker gardinbussen, kommer vi hjem til dig og giver dig grundig rådgivning samt inspiration til din nye gardinløsning gratis og uforpligtende. 

Book gardinbussen

Køb botex Basic® i din nærmeste butik

Med mere end 35 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik, hvor du kan købe botex Basic®-gardiner. Kom forbi og få inspiration til at forny din bolig, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

keyboard_arrow_up