Luxaflex i botex

Luxaflex i botex

botex basic®

Vi er glade for, at kunne introducere vores eget nye brand botex basic®. Med botex basic® kollektion, har vi taget hul på en ny kollektion af gardiner, som udmærker sig ved, at være mere prisbillige, uden at gå for meget på kompromis med kvaliteten.

Med botex basic® er der tale om en smallere kollektion, med færre styles end for eksempel Botex Highline®, og det er samtidig en kollektion, hvor der er knap så mange af de mest avancerede betjeningsformer.
Til gengæld er det til priser, hvor alle kan være med, når vi taler om skræddersyede gardiner, der passer præcis til dine vinduer

Indenfor botex basic® programmet finder du Duo Roller, rullegardiner, plisségardiner, duo-plissé gardiner, og lamelgardiner.
Botex basic® findes i størstedelen af vore butikker i hele landet.

Plissé

Plisségardiner er en smuk og fleksibel løsning, som kan tilpasses enhvert vindue. De stilrene linjer og det lette udtryk passer godt til de fleste hjem, og gardinernes fine, bløde folder giver et dejligt lysindfald.

Plisségardinet er blot en af de mange mulige gardintyper du kan vælge imellem, når du køber fra vores botex basic-serie.

Book Gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gardinløsning? Når du booker gardinbussen, kommer vi hjem til dig med grundig vejledning og masser af inspiration - altid gratis og uforpligtende. 

Book Gardinbussen

Duo Roller

Kender du det smarte Duo Roller-gardin? Duo Rolleren er et rullegardin hvor vævet ligger dobbelt, helt tæt op ad hinanden. Vævet er stribet med skiftevis en farvet og en gennemsigtig stribe. Når disse forskydes i forhold til hinanden, kan du enten lukke helt eller delvist af for udsyn og indkig. Striberne fås i forskellig bredde, og i et stort farveudvalg.

Duo Rolleren er til dig som ønsker fleksibilitet i styringen af lys og indkig, og som samtidig ønsker et stilrent og grafisk design.

Få inspiration i din nærmeste butik

Med mere end 30 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration til at forny din bolig, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

keyboard_arrow_up