Luxaflex i botex

Luxaflex i botex

Gardiner fra Luxaflex®

Luxaflex® tilbyder et stort udvalg af innovativ solafskærmning, hvor fokusset ligger på sikkerhed, brugervenlighed og æstetik - fra snoreløse alternativer til smarte motoriserede løsninger. Der er kælet for detaljerne og gardinerne blive skræddersyet til dig, så du får et perfekt resultat.

Gennem tiderne har Luxaflex® lanceret gardinprodukter som Duette®, Silhouette® og Facette®, der alle er nye og innovative produkter. Gardinerne bærer præg af eksklusivt design og smukt væv. Det har ændret den måde folk betragter og opfatter hele gardinkategorien.

Vi har åbnet op for en helt ny verden af valgmuligheder inden for boligindretning. Og hvert eneste af vores gardiner sys efter mål, så de passer perfekt til dit hjem og din stil. Samtidig kommer hvert Luxaflex® gardin med 5 års garanti.

Luxaflex® SmartCord®

Med SmartCord® er snorene altid korte, dvs. der er ingen lange snorer, der flyder i vindueskarmen eller på gulvet. Gardinet løftes ved at trække let i snoren og sænkes ved et lille træk ind mod midten. SmartCord® sørger desuden for, at gardinet køres ned i én blød bevægelse.

Få hjælp til at vælge

Vi hjælper dig gerne med råd og vejledning - book vores gardinbus til at komme på besøg hjemme hos dig. Det er ganske gratis. Vi pakker bussen med masser af vareprøver, så du nemmere kan træffe det rette valg.

Book vores gardinbus

keyboard_arrow_up