Gardiner fra Luxaflex®

Luxaflex® tilbyder et stort udvalg af innovativ solafskærmning, hvor fokusset ligger på sikkerhed, brugervenlighed og æstetik – fra snoreløse alternativer til smarte motoriserede løsninger. Der er kælet for detaljerne, og gardinerne bliver skræddersyet til dig, så du får et perfekt resultat.

Gennem tiderne har Luxaflex® lanceret gardinprodukter som Duette®, Silhouette® og Facette®, der alle er nye og innovative produkter. Gardinerne bærer præg af eksklusivt design og smukt væv. Det har ændret den måde folk betragter og opfatter hele gardinkategorien.

Samtidig kommer hvert Luxaflex® gardin med 5 års garanti.

Luxaflex® SmartCord®

Med SmartCord® er snorene altid korte, dvs. der er ingen lange snorer, der flyder i vindueskarmen eller på gulvet. Gardinet løftes ved at trække let i snoren og sænkes ved et lille træk ind mod midten. SmartCord® sørger desuden for, at gardinet køres ned i én blød bevægelse.

Book gardinbussen 

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gardinløsning fra Luxaflex? Når du booker gardinbussen, kommer vi hjem til dig med vareprøver og sammen tager vi en dialog om dine gardindrømme uanset om de omhandler gardiner eller solafskærmning. Det er gratis og uforpligtende.

Book gardinbussen

Luxaflex® – en verden af gode gardinoplevelser

Luxaflex® startede for over 60 år siden og begyndte som et lille forretningseventyr, hvor ejerne Joe Hunter og Henry Sonnenberg fandt en helt ny måde at støbe og fremstille letvægtsaluminium på, hvilket resulterede i opfindelsen af aluminiumspersiennen. Lige fra begyndelsen har Luxaflex® været indbegrebet af innovativ tænkning, når det kommer til praktisk og pæn solafskærmning. Gennem tiden har Luxaflex® lanceret gardinprodukter som Duette®, Silhouette® og Facette®, der alle er nye og innovative produkter. Gardinerne bærer præg af eksklusivt design og smukt væv, som har ændret den måde, folk betragter og opfatter gardiner på. Med gardiner fra Luxaflex® er det muligt at udnytte dagslyset bedre, isolere mod varme og kulde samt skærme af for solen på en yderst fleksibel måde.

Luxaflex®' sociale ansvar

Når du køber gardiner fra Luxaflex, køber du bæredygtigt. Gardinerne er produceret af miljøvenlige materialer og på bæredygtig vis. Desuden er de fremstillet med det formål at hjælpe kunder med at spare energi på en naturlig måde, sådan at du også kan være med til at skåne miljøet. Det er nemlig sådan at uden energieffektive gardinløsninger, kan du risikere, at helt op til 50% af hjemmets opvarmning og afkøling forsvinder ud gennem dit vindue. Gardiner fra Luxaflex® hjælper dig med at spare energi ved hjælp af isolering, solvarmekontrol og dagslys. Med isolerende gardiner kan du reducere dit energiforbrug og skabe et behageligt indeklima, da gardinerne om sommeren isolerer mod varmen fra solen og om vinteren isolerer mod kulden for derved at sørge for, at varmen ikke forsvinder ud ad vinduet.

Hvad angår solvarmekontrol, så fungerer det ved at gardinerne selv bidrager til at regulere solvarmen i rummet. Dette sker ved, at gardinet tillader solens stråler at komme ind om vinteren og på samme tid sørger for, at en minimal mængde sollys kan strømme igennem det om sommeren. På den måde får du gavn af solens varme stråler i de kolde måneder og undgår, at der bliver for varmt indendørs i de varme måneder. Sidst men ikke mindst kan gardiner fra Luxaflex® tiltrække det naturlige lys og sprede det længere ind i rummet. Derved reduceres behovet for andre typer belysning, og dit energiforbrug kan derfor mindskes. Ved at vælge gardiner fra Luxaflex®, kan du altså på mange måder være med til at tage hånd om klimaet.

Eksklusive gardiner med fokus på design og sikkerhed

Skræddersyede gardiner er meget mere end lækkert design, der passer perfekt til dine vinduer. De kan nemlig også beskytte dine møbler mod skadelige UV-stråler, der kan få møblerne til at falme. Derudover er de lydabsorberende, så du får en bedre akustik i dit rum. Det er desuden en fornøjelse at bruge gardinerne takket være innovative betjeningssystemer, som gør dem ekstremt brugervenlige. Med Luxaflex® er det muligt at finde de gardiner, der passer lige præcis til din indretning uanset, hvilken stil du har. Gardiner fra Luxaflex® bliver en del af din indretning og ikke blot et nødvendigt onde – med unikke gardiner får du en unik indretning. Alle gardiner kommer med 5 års garanti og er alle designet med børnesikkerhed for øje. Det er nemlig en vigtig del af Luxaflex®' designfilosofi, at alle gardiner og persienner kan bruges sikkert i et hjem med og uden småbørn – der er altså god grund til at købe produkterne fra Luxaflex®.

keyboard_arrow_up