Gardiner fra Luxaflex®

Luxaflex® startede for over 60 år siden og begyndte som et lille forretningseventyr, hvor ejerne Joe Hunter og Henry Sonnenberg fandt en helt ny måde at støbe og fremstille letvægtsaluminium på, hvilket resulterede i opfindelsen af aluminiumspersiennen. Lige fra begyndelsen har Luxaflex® været indbegrebet af innovativ tænkning, når det kommer til praktisk og pæn solafskærmning. Gardinerne bærer præg af eksklusivt design og smukt væv, som har ændret den måde, folk betragter og opfatter gardiner på. Med gardiner fra Luxaflex® er det muligt at udnytte dagslyset bedre, isolere mod varme og kulde samt skærme af for solen på en yderst fleksibel måde.

Gardintyper fra Luxaflex®

Skræddersyede gardiner er meget mere end lækkert design, der passer perfekt til dine vinduer. Luxaflex® tilbyder et stort udvalg af innovativ solafskærmning, hvor fokusset ligger på sikkerhed, brugervenlighed og æstetik – fra snoreløse alternativer til smarte motoriserede løsninger. Der er kælet for detaljerne, og gardinerne bliver skræddersyet til dig, så du får et perfekt resultat.

Gennem tiderne har Luxaflex® lanceret gardinprodukter som Duette®, Silhouette® og Facette®, der alle er nye og innovative produkter. Gardinerne bærer præg af eksklusivt design og smukt væv. 

Gardiner fra Luxaflex® bliver en del af din indretning og ikke blot et nødvendigt onde – med unikke gardiner får du en unik indretning. Alle gardiner kommer med 5 års garanti og er alle designet med børnesikkerhed for øje. Det er nemlig en vigtig del af leverandørens designfilosofi, at alle gardintyper kan bruges sikkert i et hjem med og uden småbørn.

Luxaflex® SmartCord®

Med SmartCord® er snorene altid korte, dvs. der er ingen lange snorer, der flyder i vindueskarmen eller på gulvet. Gardinet løftes ved at trække let i snoren og sænkes ved et lille træk ind mod midten. SmartCord® sørger desuden for, at gardinet køres ned i én blød bevægelse.

Luxaflex® PowerView®

Med PowerView® fra Luxaflex® kan du betjene din nye gardiner elektronisk. Elektriske gardiner bliver et større og større hit hos danskerne. Med et tilkøb som PowerView® kan du betjene din solafskærmning via en fjernbetjening eller en app eller integrere det med hele dit Smart Home-system.

Luxaflex® Literise

Med en LiteRise®-løsning fra Luxaflex® hæver og sænker du nemt gardinet enten via et lille greb på listen eller ved at skubbe op eller trække ned i selve listen. Gardinet bliver der, hvor du vælger, det skal være, hvilket giver en stilren betjening, hvor du undgår snore.

 

Køb gardiner fra Luxaflex®

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gardinløsning fra Luxaflex®? Når du booker gardinbussen, kommer vi hjem til dig med vareprøver og sammen tager vi en dialog om dine gardindrømme uanset om de omhandler gardiner eller solafskærmning. Det er gratis og uforpligtende.

Book gardinbussen

keyboard_arrow_up