Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

Somfy® elektriske gardiner

Somfy® er den førende producent på markedet af motorer og andet tilbehør til elektriske gardiner og markiser til hele hjemmet. Forbind alle dine motoriserede produkter med en Tahoma-boks, og gør din hverdag sjovere.

Med Somfys® trådløse teknologi bliver det lettere at styre boligen, så du får mere komfort og højere sikkerhed i hjemmet. Takket være den indbyggede radioteknologi er det muligt at få alle dine motoriserede produkter til at kommunikere sammen. Det betyder, at du nemt kan styre alt dit udstyr med en enkelt fjernbetjening, kontakt, smartphone eller tablet.

TaHoma fra Somfy®

TaHoma betyder:

Tryghed og kontrol. Selvom du ikke er hjemme, kan du styre gardinerne så hjemmet ser beboet ud uanset, hvor du befinder dig i verden.

Tips om elektriske gardiner og markiser:

  • En solcensor hjælper til med at holde varmen nede, ved at trække gardinerne for, når der er behov for det.
  • Med en timer som styrer gardinerne flere gange om dagen, ser hjemmet beboet ud - også i ferien.
  • Kontrollér dine gardiner, din markise, belysning, garageport eller andet ét sted, f.eks. via din smartphone.

Book gardinbussen 

Går du med tanker om elektriske gardiner i dit hjem? Book en gratis gardinbus hos os og få rådgivning om, hvordan vi kan montere en motoriseret gardin- og markiseløsning hjem til dig.

Book gardinbussen

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Somfy® el-styring

Somfy blev stiftet i 1969 i Frankrig og er i dag førende inden for motorisering af persienner og gardiner, og er desuden også den førende producent af el-styring til hele hjemmet. Det inkluderer blandt andet overvågningsløsninger og klimastyring. Med elektroniske løsninger fra Somfy kan du forbinde alle dine motoriserede produkter og gøre din hverdag lidt sjovere. Med Somfys trådløse teknologi bliver det lettere at styre boligen, så du får mere komfort og højere sikkerhed i hjemmet. Takket være den indbyggede radioteknologi er det muligt at få alle dine motoriserede produkter til at kommunikere med hinanden. Det betyder, at du nemt kan styre alt dit udstyr med en enkelt fjernbetjening, kontakt, smartphone eller tablet. Selv når du er på ferie, er det muligt at styre for eksempel persiennerne i dit hjem. På den måde kan du få dit hjem til at se beboet ud - selv når du ikke er hjemme.

Innovation

Med løsninger fra Somfy er du garanteret den nyeste teknologi inden for el-styring til hjemmet. Hele 10 % af Somfys samlede fortjeneste går nemlig til innovation og udvikling af nye smarte produkter. Faktisk arbejder op til 400 teknikere hver dag på at optimere sikkerheden i din bolig og samtidig øge komforten i dit hjem via el-styrede produkter.

Garanti

Somfy sørger for, at alle produkter bliver omhyggeligt testet, så du kan være sikker på at få det mest pålidelige produkt på markedet. Køber du produkter fra Somfy, får du helt op til 5 års garanti. Somfy stræber nemlig altid efter det bedste, især når det gælder sikkerhed og komfort. Du er derfor altid garanteret produkter af topkvalitetet, når du køber motoriserede løsninger til dit hjem. Af den grund kommer alle produkter også med en udførlig installationsguide eller manual, som gør det let for dig at komme i gang med et optimere dit hjem med brugervenlig el-styring.

Social ansvarlighed og bæredygtighed

Somfy arbejder hen imod at blive så bæredygtige som muligt ved at mindske deres CO2-aftryk. Derfor er størstedelen af deres produkter mærket med eco design-labellet ”Act for Green”. Dette label tager højde for 5 kriterier i produktionen, som har til formål at hjælpe med at reducere produkternes miljømæssige aftryk gennem dets livscyklus - lige fra udvinding af råmaterialer til selve produktionen, anvendelse og transport. Målet er, at 80 % af alle Somfys produkter i 2020 kan blive mærket med ”Act for Green”. Sådan at du får det størst mulige udvalg af bæredygtige el-løsninger til dit hjem.

The Somfy Foundation

Med en tilstedeværelse i over 60 lande er Somfy det største firma inden for automatiske løsninger til døre og vinduer. Somfy er derfor yderst bevidst om sin økonomiske rolle på et marked med sociale og miljømæssige udfordringer. Derfor er The Somfy Foundation blevet skabt. The Somfy Foundation har siden 2001 støttet projekter, der hjælper med at finde boliger til de fattigste i samfundet og samtidig promovere bæredygtig udvikling. Ved at købe produkter fra Somfy er du med til at støtte et bæredygtigt initiativ og samtidig hjælpe socialt udsatte med at finde en bolig. Vælger du desuden produkter, der er mærket med ”Act for Green ”-labellet, kan du være sikker på at hvert led i produktionsprocessen er så bæredygtigt som muligt. Udover at øge dit velbefindende lader Somfy dig altså vælge produkter med god samvittighed.

keyboard_arrow_up