Essenza i botex

SVÖB i botex

Design din egen væg

Med Stylepads fra Dock Four har du nu muligheden for at designe din egen personlige væg på ingen tid. Du vælger blot dine favoritter og sammensætter dem helt som du ønsker. Materialerne spænder fra træ, beton og metal til gamle skibssejl, jersey, fløjl og velour. Kombinér materialerne med funktionelle elementer som f.eks. ure, hylder, magasinholdere, USB-udtag, tavler, whiteboards, spejle, nøglekroge og akustikplader. Det er også muligt at vælge moduler med levende norsk mos, som lever af sig selv ved at opsuge den fugt der er i luften, eller moduler med print af egne billeder. 
 

Design din egen væg her

(Bemærk at linket ikke virker på smartphone - brug tablet eller desktop)

Design din egen væg

Med stylepads fra Dock Four har du nu muligheden for at designe din egen personlige væg på ingen tid. Du vælger blot dine favoritter og sammensætter dem helt som du ønsker. Materialerne spænder fra træ, beton og metal til gamle skibssejl, jersey, fløjl og velour. Kombinér materialerne med funktionelle elementer som f.eks. ure, hylder, magasinholdere, USB-udtag, tavler, whiteboards, spejle, nøglekroge og akustikplader. Det er også muligt at vælge moduler med levende norsk mos, som lever af sig selv ved at opsuge den fugt der er i luften, eller moduler med print af egne billeder. 
 

Design din egen væg her

(Bemærk at linket ikke virker på smartphone - brug tablet eller desktop)

Please accept marketing-cookies to watch this video.

 

Vil du gerne læse mere om de smarte Stylepads, og se hvor nemme de er at hænge op?

Så tag et kig i brochuren lige her!

En skræddersyet løsning 

Ikke to løsninger er ens, og derfor bliver dine Stylepads skræddersyede til netop dig. Produktionen går altså først i gang når din ordre er lagt. Samtidig er det kun fantasien der sætter grænser. Da alle Sylepads er håndlavede er der nemlig altid mulighed for at få sine ønsker opfyldt. Kunne du for eksempel tænke dig at få betrukket din Stylepad med samme stof som dine gardiner, møbler eller noget helt tredje – så er der næsten ingen grænser for hvad der kan lade sig gøre.

For altid at kunne sikre dig produkter af høj kvalitet, bliver hvert produkt testet og tjekket inden det bliver sendt fra fabrikken.

Akustiske Stylepads

Stylepads beklædt med tekstiler er altid godt for akustikken, men med en akustisk Stylepad er det muligt at skabe et næsten helt resonansfrit rum. Akustikpladerne er med sin lydabsorberende bagbeklædning, designet præcis til at løse rumklang. For at opnå den højeste klasse af lydabsorption er der brugt forskellige tykkelser og kvaliteter af akustisk skum.

Du kan bruge hvilket som helst stofmateriale på den akustiske Stylepad, og endda også tilføje et personligt print. De akustiske Stylepads er tilgængelige i 60 x 60 cm.

Bliv inspireret af de mange muligheder i din nærmeste butik

Med mere end 30 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

Erhverv

Rammen for et godt kontor og mødelokale er vigtigt. Man skal kunne samle tankerne om det væsentlige, uden at gå på kompromis med funktionalitet og ikke mindst kreativitet. Men det kan være svært at skabe et roligt udtryk, når der skal være plads til både whiteboard, ur, reoler, akustikplader og anden dekoration. Med Stylepads fra Dock Four kan vi nu tilbyde dig en optimal designløsning som samler det hele. De mange design- og kombinationsmuligheder er også et oplagt valg til hotel- og restaurationsbranchen. Prøv de mange muligheder ved at designe din egen vægdekoration.

Design din egen væg her

(Bemærk at linket ikke virker på Smartphone - brug tablet eller desktop)

Har du spørgsmål eller vil du bare gerne vide mere?

Shop flotte akustikplader hos botex

En flot akustikplade, der er tilpasset din bolig, er ren selvforkælelse for hele familien. Akustikplader fungerer ikke blot som en flot og stilfuld detalje til dit hjem, det forkæler også dine øregange med en utrolig afstemt og rolig lyd. Hele familien vil sætte pris på flotte akustikplader fra botex. 

Hos botex er vi eksperter i at optimere dit hjem, så dig og din familie får mest muligt ud af det. Vi ved også, at alle hjem er forskellige, og derfor sætter vi en dyd i at finde den løsning, der passer til netop dit hjem og din personlige stil. Vi tilbyder forskellige løsninger inden for akustikplader. 

En personlig og flot akustikplade fra botex sikrer ikke kun god og behagelig lyd i hele dit hjem. Med en af vores akustikplader har du også mulighed for at give dit hjem et personligt præg. I vores store sortiment af akustikplader kan du eksempelvis finde akustikplader i forskellige farver og faconer. 

Om du har brug for en mindre akustikplade til badeværelset, eller om du har brug for en stor akustikplade til alrummet eller soveværelset, så finder du det hos botex. Vores akustikplader kommer i et utal af farver, så du kan finde netop det, der matcher dit hjems unikke stil. 

Hos os finder du både mørke akustikplader, der indbyder til ro og afslapning i soveværelset. Du finder også lyse akustikplader, der kan skabe et romantisk præg på badeværelset eller i alrummet. Dit hjem vil uden tvivl komme til at emme af velvære og komfort med akustikplader fra botex.  

Udover akustikplader i forskellige farver, så finder du også forskellige typer af akustikplader. Måske du er på jagt efter en akustikplade i et helt unikt design  med selvvalgt billede. Mulighederne er uendelige, og derved kan akustikplader give dit hjem den helt rigtige kant og sidste finish. 

Hvorfor er akustikplader uundværlige for dit hjem?

En af de helt centrale funktioner for akustikplader fra botex er, at de sikrer dig en optimal og behagelig lyd i hele dit hjem. Akustikplader har flere lydabsorberende elementer, så med gode akustikplader i dit hjem vil du for alvor mærke, hvordan en behagelig akustik både føles og høres. 

Hvis du har et stort, lækkert og lyst rum med højt til loftet, kan akustikplader fra botex fungere som en ideel kontrast, der kan give rummet modspil. Både hvad angår lyd og indretning. Lad ikke dårlig og rungende akustik afholde dig fra at bruge dit hjem, som du gerne vil. Bliv inspireret i vores store univers af stilrene og lydabsorberende akustikplader, så du kan få mest muligt ud af dit hjem.

Hvis du er på jagt efter andre måder, hvorpå du kan forbedre dit hjems indeklima i endnu højere grad, så tag et kig på vores store sortiment af insektnet. Således kan du holde uønskede og firbenede gæster for døren og nyde vindens lette brise i de lune måneder.   

Vi har ikke kun gennemtænkte løsninger inden for akustikplader til private hjem. Vi tilbyder også løsninger til erhverv skræddersyet til netop dit behov. Læs mere om vores løsninger til erhverv her. 

Vi er eksperter i en lækker bolig

Hos botex er vi eksperter i god lyd og flotte vægdekorationer i form af akustikplader. Vi ved, at de indbyder til komfort, velvære og afslapning, hvilket er helt essentielt for gode stunder i hjemmet. 

Og netop komfort, velvære og design er kendetegnende for alle vores produkter. Vi ynder at hjælpe dig med at få en lækker og luksuriøs bolig, som du kan nyde året rundt. Udover løsninger, der forbedrer dit hjem indedøre, så har vi også et stort udvalg af stilfulde skyggeløsninger til haven, der indbyder til ro og selvforkælelse. Tag for eksempel et kig på vores uimodståelige pergolaer, der skaber en ren oase midt i din have.

Hos os finder du også et bredt udvalg af læsejl, der sikrer dig og din familie mange gode timer på terrassen i ly for blæst og vind. Besøg botex i dag.  

Find de helt rigtige akustikplader hos botex

Hos botex sætter vi en ære i at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, der matcher netop dit hjem og din personlige stil. Derfor tilbyder vi dig et gratis og uforpligtende besøg af vores kyndige specialister, som kan guide dig i, hvilke akustikplader, der passer til dit hjem. Du kan læse mere om vores gardinbus her på siden.

Hos botex er vi først tilfredse, når du har fundet den helt rigtige løsning til dit hjem. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig.
 

keyboard_arrow_up