Cookie- og persondatapolitik på Botex.dk

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. 
Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. 
Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. 

Cookie- og persondatapolitik på www.botex.dk

Hos botex BIS AmbA (”BBA” eller ”vi”) prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for BBA´s måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside. 

Senest opdateret 22.05.2018 kl. 10.30


1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
BIS AmbA
Tilst Søndervej 136, st.th.
CVR: 2598 0026
Tlf.: 76332060
e-mail: Info@botex.dk


2. Indsamling af personoplysninger

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og om din navigation på hjemmesiden.

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop. 

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

  • Når du tilmelder dig botex nyhedsbrev 
  • Når du opretter en kundekonto på botex hjemmeside
  • Når du tilmelder dig botex kundeklub/loyalitetsklub (enten online eller i botex butikkerne)
  • Når du deltager i en af botex konkurrencer 

Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra botex flere gange. 


3. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

  • Gennemførelse af ordre i vores webshop
  • Tilmelding til nyhedsbrev
  • Administration af kundeklub / loyalitetsklub 
  • Administration af brugerkonto / profil
  • Deltagelse i konkurrencer eller andre events 
  • Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder
  • Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
  • Oversigt over købshistorik 
  • Statistik
  • Øvrige markedsføringstiltag

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.
Botex fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender botex.dk og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

 


4. Videregivelse til andre dataansvarlige

Dine personoplysninger videregives som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse.  Oplysninger til brug for vareleverance videregives dog til det af botex anvendte fragtfirma. 
Det kan endvidere under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel. 
I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.


5. Overladelse til databehandlere

Dine personoplysninger overlades til BBA samarbejdspartnere, som leverer ydelser på BBA´s vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på BBA´s vegne og i overensstemmelse med BBA´s instrukser.


6. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 4. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.


7. Cookies

botex.dk benytter cookies til at indsamle anonym brugerinformation og statistik om besøgende på botex.dk.
”Cookies” er en lille datafil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende brugeren, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Når du besøger botex.dk, indsamles der oplysninger om dig til statistik og til at tilpasse og øge værdien af indhold, der vises på hjemmesiden og 3. parts platforme.
Cookies sletter sig selv efter et varierende antal måneder (varierer efter type), men fornys ved hvert besøg. Det er muligt at slette eller blokere for cookies.
Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

7.1 Ændre indstillinger i din browser

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.
Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der bruges til hhv. analyse og annoncering.

7.2 Hvilke informationer afgiver jeg?

Når en cookie placeres i din webbrowser afgives der aldrig personfølsomme oplysninger om dig, ligesom du forbliver anonym. Cookies indsamler hovedsageligt oplysninger om din adfærd på vores website, men i nogle tilfælde også om din placering og dine demografiske information.
Med vores cookie-brug kan du aldrig modtage annoncerne målrettet kun til dig, men kun annoncer målrettet til grupper hvori du indgår.

7.3 Aktive cookies

Facebook/Instagram (Analyse og annoncering): Facebooks pixel-cookie tillader os at målrette annoncer på Facebook og Instagram til besøgende på botex.dk. Samtidig giver den mulighed for at analysere adfærden for side-besøgende fra Facebook.
Google Adwords (Annoncering): Googles Adwords-cookie tillader at placere annoncer i Google søgemaskiner og i Google’s annoncenetværk, der implementeres som reklamer på andre besøgte sider. Denne cookie giver mulighed for at målrette annoncer til grupper af brugere, der har besøgt botex.dk.
Google Analytics (Analyse): Googles Anaytics-cookie bruges udelukkende til at registrere brugeradfærd på botex.dk. Denne adfærd benytter vi udelukkende til at skabe en bedre oplevelse for dig, når du bruger vores hjemmeside. Denne cookie kan ikke bruges til annoncering.  


8. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.


9. Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig.


10. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du sende et brev til nedenstående adresse:
Botex BIS AmbA, Tilst Søndervej 136, st.th., 8381 Tilst.


11. Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.


12. Ændringer af oplysninger mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette skriftlig henvendelse til nedenstående adresse:
Botex BIS AmbA, Tilst Søndervej 136, st.th., 8381 Tilst.


13. Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

keyboard_arrow_up