botex Aalborg

Karolinelundsvej 1
9000 Aalborg
Danmark
Find vej

Åbningstider:

Mandag:10.00 - 17.30
Tirsdag:10.00 - 17.30
Onsdag10.00 - 17.30
Torsdag:10.00 - 17.30
Fredag:10.00 - 18.00
Lørdag:10.00 - 14.00
Søndag:Lukket
botex Aalborg

Køb dine gardiner i Aalborg
hos botex

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores store butik med gardiner, solafskærmning og boligtekstiler i alle mulige afskygninger. Her kan du hente masser af inspiration, og vi står klar med seriøs og personlig rådgivning, så vi finder den bedst mulige løsning til netop dit hjem.

Alternativt kan du også vælge at bestille vores gardinbus til et besøg. Så kommer en af vores konsulenter hjem til dig med inspiration og forskellige muligheder, som du i ro og mag kan vælge mellem, i dine egne omgivelser. Når vi har fundet en løsning, der passer til dine gardindrømme, laver vi et uforpligtende tilbud på den optimale gardinløsning til dig.

Vores gardinbus kører i Aalborg, Svenstrup, Nørre Sundby, Aabybro, Støvring og mange andre byer i Nordjylland.

På gensyn hos botex Aalborg.

Få besøg af vores gardinbus

Det er ikke altid nemt at finde de rigtige gardiner. Derfor kommer vi gerne forbi dig med vores gardinbus, fuldstændigt gratis og uforpligtende. Vi fylder bussen med spændende prøver for at gøre det nemmere for dig, at forstille hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud. Vores gardinspecialister vejleder dig i de mange forskellige muligheder, varianter og faver, så du får truffet det helt rigtige valg hjem til dig. Vores gardiner bliver altid skræddersyet efter dine mål og ønsker, så du får en løsning der passer perfekt til netop dit hjem. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Aalborg.

keyboard_arrow_up