botex Aalborg

Karolinelundsvej 11
9000 Aalborg

Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 13.00 - 17.00
Tirsdag: 13.00 - 17.00
Onsdag 13.00 - 17.00
Torsdag: 13.00 - 17.00
Fredag: Lukket
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
botex_Aalborg_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Book en gardinbus gratis hos botex Aalborg

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores butik med gardiner, solafskærmning og boligtekstiler i Aalborg. Her kan du hente masser af inspiration, og vi står klar med professionel og personlig rådgivning, så vi finder den bedst mulige løsning til netop dit hjem.

Du kan booke vores gardinbus til et gratis besøg med opmåling, som kører i Aalborg og omegn. Så kommer en af vores konsulenter hjem til dig med inspiration og forskellige muligheder, som du i ro og mag kan vælge mellem i dine egne omgivelser. Når vi har fundet en gardinløsning, der passer til dine gardindrømme, laver vi et uforpligtende tilbud på den optimale løsning til dig.

botex Aalborg kører også i Nørresundby, Blokhus, Hjørring, Aalborg Centrum, Støvring, Skørping, Hadsund og mange andre byer i Nordjylland.

På gensyn hos botex Aalborg.

Eksempler på

Gardinløsninger

botex_rullegardiner_solafskærmning_gardiner_gardinløsninger

botex_duette_luxaflex_gardinløsninger_solafskærmning_gardiner_duo_plissé

botex_markisemontage

Få besøg af vores gardinbus

Det er ikke altid nemt at finde de rigtige gardiner. Derfor kommer vi gerne forbi dig med vores gardinbus, fuldstændigt gratis og uforpligtende. Vi fylder bussen med spændende prøver for at gøre det nemmere for dig, at forstille hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud. Vores gardinspecialister vejleder dig i de mange forskellige muligheder, varianter og farver, så du får truffet det helt rigtige valg hjem til dig. Vores gardiner er efter mål, de bliver altid skræddersyet efter dine ønsker, så du får en løsning, der passer perfekt til netop dit hjem. 

Book vores gardinbus

keyboard_arrow_up