botex Ballerup

Centrumgaden 25
2750 Ballerup
Danmark
Find vej

Book vores gratis gardinbus


Åbningstider:

Man-Fre: 09.30 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket
botex_ballerup_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Book en gratis gardinbus hos Botex Ballerup 

Hos Botex i Ballerup tilbyder vi professionel vejledning og rådgivning om gardiner og markiser. Vi følger dig hele vejen igennem processen og leverer en løsning, du helt sikkert bliver glad for i mange år fremover – og så er den selvfølgelig skræddersyet til netop dit hjem.

Vores gardinbus kommer glædeligt forbi i Ballerup og byerne omkring som f.eks. Herlev, Stenløse, Værløse og Farum m.fl., men vi vil gerne anbefale dig, at starte med et besøg i vores butik, hvis du har mulighed for det. Her kan vi vise dig de mange forskellige gardintyper – som f.eks. plissegardiner, Duette og rullegardiner, du kan vælge imellem, og du kan se og mærke kvaliteterne – også på vores fine gardinstoffer til lange, smukke gardiner. Vi tilbyder også et lille udvalg af boligtekstiler til at fulende udtrykket i dit hjem.

På gensyn hos Botex Ballerup.

Book vores gardinbus i Ballerup

Det kan være svært at finde ud af hvilke gardiner, der passer lige præcis ind i din bolig. Derfor kommer vi gerne ud og besøger dig i vores gardinbus – det er altid gratis og uforpligtende. Vi tager en masse spændende vareprøver med, så du kan få en fornemmelse af de forskellige muligheder. Vores gardinspecialister rådgiver dig om, hvilke gardintyper der er de rigtige, og hvilke farver der passer bedst ind i dit hjem. Med et besøg fra vores gardinbus får du en løsning, der er skræddersyet efter dine behov, og som med garanti holder i mange år.

Book vores gardinbus

 

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Ballerup.


Anders Jensen

Indehaver og gardinspecialist

Anders Jensen

Rasmus Jensen

Butikschef og gardinspecialist

Rasmus Jensen

Jakob Jensen

Gardinspecialist

Jakob Jensen

keyboard_arrow_up