botex Ballerup

Centrumgaden 25
2750 Ballerup
Danmark
Find vej

Åbningstider:

Mandag: 09.30 - 17.30
Tirsdag: 09.30 - 17.30
Onsdag 09.30 - 17.30
Torsdag: 09.30 - 17.30
Fredag: 09.30 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket
botex Ballerup

Køb dine gardiner i Ballerup 
hos botex

Hos botex i Ballerup tilbyder vi professionel vejledning og rådgivning omkring gardiner, markiser og boligindretning. Vi følger dig hele vejen igennem processen og leverer en løsning, du helt sikkert bliver glad for i mange år fremover - og så er den selvfølgelig skræddersyet til netop dine vinduer.

Vores gardinbus kommer i Ballerup og byerne omkring: Herlev, Roskilde, Frederikssund, Hillerød, Stenløse m.fl., men vi vil gerne anbefale dig, at starte med et besøg i vores butik, hvis du har mulighed for det. Her kan vi vise dig de mange forskellige gardintyper du kan vælge imellem, og du kan se – og mærke vores store udvalg af boligtekstiler.

På gensyn hos botex i Ballerup.

Super god oplevelse

Super god oplevelse, professionel vejledning om muligheder, meget behagelig, venlig og professionel gardinmand, både ved opmåling og montering. Levering en hel uge før den forventede dato. Tumbs up til Botex Ballerup.

- Kristvør J. Y.

 

Super god oplevelse

Super god oplevelse, professionel vejledning om muligheder, meget behagelig, venlig og professionel gardinmand, både ved opmåling og montering. Levering en hel uge før den forventede dato. Tumbs up til Botex Ballerup

- Kristvør J. Y.

Få besøg af vores gardinbus

Det kan være svært at finde ud af hvilke gardiner, der passer lige præcis ind i din bolig. Derfor kommer vi gerne ud og besøger dig i vores gardinbus - det er altid fuldstændig gratis og uforpligtende.
Vi tager en masse spændende vareprøver med, så du kan få en fornemmelse af de forskellige muligheder. Vores gardinspecialister rådgiver dig om hvilke gardintyper, der er de rigtige og hvilke farver, som passer bedst ind i dit hjem.

Med et besøg fra vores gardinbus får du en løsning, der er skræddersyet efter dine behov, og som med garanti holder i mange år.

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Ballerup.


Anders Jensen

Indehaver - rådgivning / salg / montage

Anders Jensen

Rasmus Jensen

Gardinkonsulent - rådgivning / salg / montage

Rasmus Jensen

Sascha Dwyer-Sindt

All-round superhelt - rådgivning / salg / montage

Sascha Dwyer-Sindt

keyboard_arrow_up