botex Charlottenlund

Ordrupvej 57
2920 Charlottenlund
Danmark
Find vej

Book vores gratis gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 09.00 - 17.30
Tirsdag: 09.00 - 17.30
Onsdag 09.00 - 17.30
Torsdag: 09.00 - 17.30
Fredag: 09.00 - 18.00
Lørdag: 09.00 - 14.00
Søndag: Lukket
botex_Charlottenlund_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Book en gratis gardinbus hos Botex Charlottenlund

Hos os finder du et stort udvalg af gardiner, solafskærmning samt andet boliginteriør. Du vil helt sikkert blive inspireret. Vi tilbyder kvalitetsgardiner og solafskærmning, og du vælger selv, om du vil ”starte” i butikken for at se mulighederne, eller om vi skal komme hjem til dig med vores gratis gardinbus. Vi måler op, leverer og monterer gardiner til fast aftalt pris, og vi kører først igen, når du er tilfreds. Botex Charlottenlund leverer gardiner i det meste af Nordsjælland, herunder Charlottenlund, Klampenborg, Farum, Hørsholm, Birkerød, Jægersborg og Hellerup m.fl..

 

Book vores gratis gardinbus

Det kan være svært at vide hvilke gardiner, der passer lige præcis ind i dit hjem. Derfor kommer vi gerne ud og besøger dig i vores gardinbus fuldstændig gratis og uforpligtende. Vi tager en masse vareprøver med, så du kan få en fornemmelse af, hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud i dit hjem. Vores gardinspecialister rådgiver dig om, hvilke gardintyper der er de rigtige, og hvilke farver der passer godt ind i dit hjem.

Med et besøg fra vores gardinbus får du en løsning, der er skræddersyet til dine behov, og som med garanti holder i mange år.

Book vores gardinbus

keyboard_arrow_up