botex Charlottenlund

Ordrupvej 57
2920 Charlottenlund
Danmark
Find vej

Åbningstider:

Mandag: 09.00 - 17.30
Tirsdag: 09.00 - 17.30
Onsdag 09.00 - 17.30
Torsdag: 09.00 - 17.30
Fredag: 09.00 - 18.00
Lørdag: 09.00 - 14.00
Søndag: Lukket
botex Charlottenlund

Køb dine gardiner i Charlottenlund
hos botex

Kom og besøg os i botex Charlottenlund. Butikken er proppet med lækkerier indenfor boligindretning og gardiner – du vil helt sikkert blive inspireret.
Vi tilbyder kvalitetsgardiner og solafskærmning, og du vælger selv, om du vil ”starte” i butikken for at se mulighederne, eller om vi skal komme hjem til dig med gardinbussen. Vi måler op, leverer og monterer gardiner til fast aftalt pris og vi kører først igen, når du er tilfreds.

Botex Charlottenlund leverer gardiner i det meste af Nordsjælland, herunder Charlottenlund, Lyngby, Farum, Hørsholm, Birkerød, Helsingør, Gilleleje m.fl..

På gensyn i botex Charlottenlund.

Vi søger nye kollegaer

Hos botex Charlottenlund har vi susende travlt, og vi søger derfor medarbejdere. Se de ledige stillinger nedenfor:

Butiksmedarbejder 

Gardinmontør

 

Få besøg af vores gardinbus

Det kan være svært at vide hvilke gardiner, der passer lige præcis ind i dit hjem. Derfor kommer vi gerne ud og besøger dig i vores gardinbus fuldstændig gratis og uforpligtende.
Vi tager en masse vareprøver med, så du kan få en fornemmelse af, hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud i dit hjem.

Vores gardinspecialister rådgiver dig om hvilke gardintyper, der er de rigtige og hvilke farver, som passer godt ind i dit hjem.

Med et besøg fra vores gardinbus får du en løsning, der er skræddersyet til dine behov, og som med garanti holder i mange år.

Book vores gardinbus

keyboard_arrow_up