botex Frederiksberg

Dirch Passers Alle 34
2000 Frederiksberg
Danmark
Find vej

Åbningstider:

Man-Fre:Åbent efter aftale
Lørdag:Åbent efter aftale
Søndag:Åbent efter aftale
botex Frederiksberg

Køb dine gardiner hos botex Frederiksberg

Vores flotte botex gardinstudie finder du på Frederiksberg. Det nyindrettede gardinstudio ligger på Dirch Passers Allé 34. Her vil du finde hele det store gardinprogram, som vi fører i botex. Vi er ofte på farten med gardinbussen rundt i København og omegn, så ønsker du at se vores gardinstudie og blive inspireret her, må du gerne ringe og træffe en aftale. Du kan trygt booke en tid til vejledning, opmåling og montering af dine nye gardiner. Vi finder sammen den gardinløsning som passer til dit hjem. Gardinerne monteres professionelt, og vi går ikke før det hele spiller som det skal.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, og bliver tilfreds med dine nye gardiner og derfor er du altid velkommen til at booke et møde med vores gardinkonsulent hjemme hos dig. Vi fylder gardinbussen med et stort udvalg af prøver, så du kan se de forskellige muligheder i dit eget hjem. Vi måler op, og kommer med forslag til den bedste løsning, som passer til dit hjem og dine ønsker. Du får herefter et tilbud på den løsning vi har talt om, og det er ganske uforpligtende. botex Frederiksberg monterer gardinerne, så du ikke selv behøver at tænke på det praktiske.

På gensyn hos botex Frederiksberg.

Få besøg af vores gardinbus

Vi ved, hvor svært det kan være at finde de rigtige gardiner, der passer til dit hjem. Vi kommer derfor gerne på besøg hos dig med vores gardinbus, ganske uforpligtende og gratis. Vi fylder bussen med vareprøver så du kan se de forskellige muligheder i dine egne hjemlige rammer. Vi rådgiver dig i produktertyper og giver forslag til hvad der kunne fungere godt i din bolig, ud fra dine behov.  Køber du gardiner hos os, kan du være helt sikker på at få en skræddersyet løsning, der holder i mange år. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken på Frederiksberg og omegn.


keyboard_arrow_up