botex Frederiksberg

Dirch Passers Alle 34
2000 Frederiksberg
Danmark
Find vej

Book vores gratis gardinbus


Åbningstider:

Man-Fre: Åbent efter aftale
Lørdag: Åbent efter aftale
Søndag: Åbent efter aftale
botex_Frederiksberg_butik_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Botex_frederiksberg_trustpilot

Book en gratis gardinbus hos Botex Frederiksberg

Vores flotte showroom med gardiner finder du på Frederiksberg. Showroomet deler lokale med et indretningsfirma og ligger på Dirch Passers Allé 34. Her vil du finde et stort gardinprogram og få råd og vejledning om boligindretning med gardiner og solafskærmning. Vi er på farten med vores gardinbus rundt i København især Nørrebro, Indre by og Vesterbro samt selvfølgelig Frederiksberg-området. 

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og bliver tilfreds med dine nye gardiner, og vi ved, det kan være lidt af jungle af finde rundt i. De mange vareprøver, vi kommer med, hjælper dig til at se de forskellige muligheder i dit eget hjem i ro og mag. Vi måler op og kommer med forslag til den bedste gardinløsning, som passer til dit hjem og dine ønsker og behov. Du får herefter et tilbud på den løsning, vi har talt om, som er ganske uforpligtende. Botex Frederiksberg monterer gardinerne professionelt, så du ikke selv behøver at tænke på det praktiske.

På gensyn hos Botex Frederiksberg.

Portfolio

På besøg hos Anders Hemmingsen

stofgardiner_botex_frederiksberg_case_anders_hemmingsen

stofgardiner_botex_frederiksberg_case_anders_hemmingsen

stofgardiner_botex_frederiksberg_case_anders_hemmingsen

stofgardiner_botex_frederiksberg_case_anders_hemmingsen

Book vores gratis gardinbus på Frederiksberg

Hos Botex Frederiksberg har vi et tæt samarbejde med vores to andre butikker Botex Rungsted og Botex Dyssegaard. Vi løfter i flok og leverer smukke, funktionelle gardinløsninger til både private og erhverv. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud hos én af vores tre afdelinger. Vi står klar ved telefonen og på e-mail vedr. alle typer gardinhenvendelser.

Vi forstår nemlig godt, at det kan være svært at finde de helt rigtige gardiner. Alle de farver, varianter og muligheder. Vores gardinbus er gratis at bestille og tilbuddet er uforpligtende. Så kan du stille og roligt give dig god tid til at vælge det helt rigtige for dig og dit hjem eller kontoret. Køber du gardiner hos os, kan du være helt sikker på at få en skræddersyet løsning, der holder i mange år. 

Book en gratis gardinbus på Frederiksberg

keyboard_arrow_up