botex Frederiksberg

Dirch Passers Alle 34
2000 Frederiksberg
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Man-Fre: Åbent efter aftale
Lørdag: Åbent efter aftale
Søndag: Åbent efter aftale
botex_Frederiksberg_butik_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Book en gardinbus gratis hos botex Frederiksberg

Vores flotte botex-gardinstudie finder du på Frederiksberg. Det nyindrettede showroom med gardiner ligger på Dirch Passers Allé 34 og her vil du finde et stort gardinprogram, som vi fører i botex. Vi er på farten med gardinbussen rundt i København især Nørrebro, Indre by og Vesterbro samt selvfølgelig Frederiksberg-området. Du kan trygt booke en tid til vejledning, opmåling og montering af dine nye gardiner. Alt, du skal gøre, er at udfylde vores fomular, som du finder ved at klikke på nedenstående link. Så ringer vi dig op og sammen finder vi et tidspunkt, hvor vi kommer forbi med gardinbussen fyldt med vareprøver. Og det hele er gratis.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og bliver tilfreds med dine nye gardiner, og vi ved, det kan være lidt af jungle af finde rundt i. De mange vareprøver gør således, at du kan se de forskellige muligheder i dit eget hjem i ro og mag. Vi måler op og kommer med forslag til den bedste løsning, som passer til dit hjem og dine ønsker og behov. Du får herefter et tilbud på den løsning, vi har talt om, som er ganske uforpligtende. botex Frederiksberg monterer gardinerne professionelt, så du ikke selv behøver at tænke på det praktiske.

På gensyn hos botex Frederiksberg.

Få besøg af vores gardinbus

Vi forstår, at det kan være svært at finde de rigtige gardiner. Alle de farver, varianter og muligheder. Vores gardinbus er gratis at bestille og tilbuddet er uforpligtende. Så kan du stille og roligt give dig god tid til at vælge det helt rigtige for dig og dit hjem. Køber du gardiner hos os, kan du være helt sikker på at få en skræddersyet løsning, der holder i mange år. 

Book vores gardinbus

keyboard_arrow_up