botex Hellerup

Strandvejen 82
2900 Hellerup
Danmark
Find vej

Åbningstider:

Mandag:Lukket
Tirsdag:12.00 - 16.00
Onsdag12.00 - 16.00
Torsdag:Lukket
Fredag:12.00 - 16.00
Lørdag:10.00 - 13.00 (lige uger)
Søndag:Lukket
OBS: Bemærk at butikken holder sommerferielukket i uge 28, 29 og 32 (Lørdag lukket i ulige uger)
botex Hellerup

Køb dine gardiner i Hellerup
hos botex

Du er altid velkommen i vores butik på Strandvejen i Hellerup. Her har vi et spændende og inspirerende gardinunivers, som er kræs for enhver feinschmecker. Vi leverer gardiner og komplette boligindretningsløsninger, så hvis du har lyst til at få sengesæt i samme stof som dine nye gardiner eller en matchende sengegavl, ja så er du kommet til det rette sted! Det er i høj grad vores speciale, at finde de helt rigtige gardin- og boligtekstilløsninger, til de mest kræsne og kvalitetsbevidste kunder.

Vores gardinbus kører i hele Københavnsområdet og nord for København hvor vi leverer gardiner og boligindretning hver dag.

På gensyn
hos botex i Hellerup.

Botex Hellerup hjalp Mai Manniche med indretningen af hendes smukke hjem

“Jeg er VILD med vores nye lejlighed. Simpelthen. HELT VILD. Nu har vi også fået de SMUKKESTE gardiner, tæpper og badeforhæng – altsammen leveret fra HELLERUP GARDINER Botex. Her har jeg sammen med indehaver, gardinkonsulent og indretningsdesigner Mie Prip særligt udvalgt, hvad der vil passe perfekt ind i lejligheden. Det var en fornøjelse at bestille hos Mie, hun var super skarp på indretning, havde mange gode input og forstod mine egne tanker fuldstændig. Tak til Mie for en super god betjening og ikke mindst levering – der kom en mand,  satte alt op og tog alt skrald etc. med. Så dejligt." 

Du kan læse hele Mai Manniches indlæg og se flere billeder fra hendes smukke hjem her.

Få besøg af vores gardinbus

Har du svært ved at forstille dig hvordan dine nye gardiner vil se ud hjemme ved dig? Så book vores gardinbus gratis og uforpligtende - så kommer vi hjem til dig med en masse spændende vareprøver. På den måde kan du se mulighederne i de rigtige rammer, og bedre vælge den løsning der passer til netop dit hjem og dine behov. Når vi kommer ud med bussen er du sikret en løsning, der er skræddersyet efter dine behov og som med garanti holder i mange år. Vi måler desuden altid gratis op for dig. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Hellerup.

Følg butikken for lokal inspiration, tilbud og meget mere.

  


Mie Prip

Indehaver / Gardinkonsulent / Indretningsdesigner / Salg

Mie Prip

keyboard_arrow_up