botex Holstebro

Nørregade 3
7500 Holstebro
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 15.00
Søndag: Lukket
botex_holstebro_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Book en gardinbus gratis hos botex Holstebro

Du er altid velkommen til en inspirationstur i vores nyindrettede butik på Nørregade i Holstebro. Her finder du vores showroom med et hav af spændende gardinløsninger, samt vores afdeling med boligtekstiler i lækre kvaliteter til rimelige priser.

Skal du have nye gardiner, er det helt op til dig selv, om du vil starte med at finde inspireration i butikken, eller om du hellere vil have gardinbussen og vores konsulent hjem til dig. Uanset hvad, så kommer vi gerne ud og måler op, og giver dig en fast pris på nye gardiner. Dette møde er helt uden omkostninger for dig. Vælger du så at købe gardinerne, så garanterer vi at løsningen vil fremkalde et smil på dine læber mange år fremover.

På gensyn i botex Holstebro.

Få besøg af vores gardinbus

Med et besøg af vores gardinbus, får du inspiration og rådgivning hjemme hos dig. Vi tager en masse vareprøver med, så du bedre kan få en fornemmelse af hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud. Vores gardinspecialist rådgiver dig i de forskellige gardintyper og farvemuligheder, så du kan finde det der passer bedst ind i dit hjem. Det er altid gratis og uforpligtende at få gardinbussen forbi dig. Desuden måler vi også altid op for dig, så du er sikret at dine nye gardiner er skræddersyet perfekt til netop dit hjem.

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Holstebro.


Flemming Otte

Indehaver

Flemming Otte

Marianne Mattila

Indehaver

Marianne Mattila

Jonna Jensen

Butiksmedarbejder

Jonna Jensen

keyboard_arrow_up