botex Holstebro

Nørregade 3
7500 Holstebro
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 15.00
Søndag: Lukket
botex_holstebro_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Book en gratis gardinbus hos Botex Holstebro

Du er altid velkommen til en inspirationstur i vores butik på Nørregade i Holstebro. Her finder du vores showroom med et hav af gardinløsninger og stofprøver, samt vores afdeling med boligtekstiler i lækre kvaliteter.

Skal du have nye gardiner på mål, er det helt op til dig selv, om du vil starte med at finde inspireration i butikken, eller om du hellere vil have besøg af vores gardinbus hjemme hos dig. Uanset hvad, så kommer vi gerne ud og måler op, og giver dig en fast pris på nye gardiner. 

På gensyn i Botex Holstebro.

Book vores gardinbus i Holstebro

Med et besøg af vores gardinbus, får du inspiration og rådgivning hjemme hos dig. Vi tager en masse stofprøver med, så du bedre kan få en fornemmelse af hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud. Vores gardinspecialist rådgiver dig i de forskellige gardintyper og farvemuligheder, så du kan finde det, der passer bedst ind i dit hjem. Besøget for opmåling er gratis, og du får samtidig et tilbud på den gardinløsning, du ønsker dig.

Book vores gardinbus

 

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Holstebro.


Flemming Otte

Indehaver

Flemming Otte

Marianne Mattila

Indehaver

Marianne Mattila

Jonna Jensen

Butiksmedarbejder

Jonna Jensen

keyboard_arrow_up