Byttefrist for julegaver er lørdag d. 13. jan. 2024

botex Horsens

Jessensgade 7
8700 Horsens
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket
botex_horsens_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Book en gardinbus gratis hos botex Horsens

Hos botex Horsens (tidligere Hauge Miljø) finder du den helt rigtige gardinløsning til dit hjem. I butikken præsenterer vi alle de nyeste trends indenfor såvel gardiner, solafskærmning og boligtekstiler. Du kan hos os få et godt overblik over mulighederne, inden du går i gang med at opgradere dit hjem med nye gardiner og boligtilbehør.

Der er også mulighed for, at du kan få gratis besøg af vores gardinbus og gardinkonsulent hjemme hos dig. Vores medarbejder kan her præsentere dig for de forskellige gardinmuligheder, mens du er lige der hvor de skal anvendes. Du får altid professionel og ærlig vejledning hos botex Horsens, og vi slipper dig ikke før du er 100% tilfreds med din nye gardinløsning. Vores gardinbus kører i området omkring Horsens, Skanderborg, Odder, Brædstrup m.fl.

På gensyn i botex Horsens.

Få besøg af vores gardinbus

Mangler du hjælp til at finde den bedste løsning til din bolig? Vi kommer gerne forbi til en snak i vores gardinbus - det er altid gratis og uforpligtende. Vores gardinspecialist vejleder, og viser forskellige vareprøver til dig, så i sammen kan finde den optimale løsning. Med et besøg af vores gardinbus får du altid en løsning der er skræddersyet erfter dine behov, og som med garanti holder i mange år.

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Horsens.


Torben Sørensen

Indehaver

Torben Sørensen

keyboard_arrow_up