botex Odense

Bondovej 6
5250 Odense
Danmark
Find vej

Åbningstider:

Mandag:09.00 - 17.30
Tirsdag:09.00 - 17.30
Onsdag09.00 - 17.30
Torsdag:09.00 - 17.30
Fredag:09.00 - 17.30
Lørdag:10.00 - 13.00
Søndag:Lukket
botex Odense

Køb dine gardiner i Odense
hos botex

Velkommen til botex Odense

– Et univers af muligheder inden for boligindretning –

Hos botex Odense kan du få råd og vejledning om gardiner, solafskærmning og boligindretning. Vi har mere end 50 års erfaring inden for specialdesignede gardinløsninger til både private og erhverv. Vi har et tæt samarbejde med vores andre botex-butikker på Fyn – Nyborg og Svendborg – men botex-bussen kører hvorhen, du har behov for det – f.eks Assens, Kerteminde eller Bogense eller sågar Ærøskøbing og Tranekær.

Vi skræddersyer dine gardiner i vores egen systue – således er vi med dig hele vejen fra opmåling til levering. Vores professionelle personale viser dig et udvalg af gardinkollektioner og boligtilbehør, hvorefter vi sammen kan visualisere forskellige løsninger i vores flotte showroom.

På gensyn i botex Odense.

Få besøg af vores gardinbus

Hos botex har du altid mulighed for at få personlig rådgivning hjemme hos dig, uanset om du er på udkig efter nye gardiner, en markise eller noget helt tredje. Du kan bestille et besøg af vores gardinbus, ganske gratis og uforpligtende. Så kommer vores gardinspecialist hjem til dig med spændende vareprøver, så du bedre kan fornemme hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud. Du bliver vejledt i de forskellige produkttyper og farver, så du finder den løsning der vil se aller bedst ud i dit hjem. Hos botex skræddersyer vi altid løsningen efter netop din bolig og dine behov, så du altid er sikret et perfekt og personligt resultat. Vi tror på at den bedste beslutning tages i ro og mag i dit eget hjem. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Odense.

Tilmeld dig vores lokale nyhedsbrev for Odense, Nyborg og Svendborg her.


Annemette Rosenkranz Lund

Salgschef

Annemette Rosenkranz Lund

Tine Mørch Rudolph

Butiksansvarlig / syerske

Tine Mørch Rudolph

Pia Bonde

Dekoratør / butiksmedarbejder

Pia Bonde

keyboard_arrow_up