botex Odense

Grønløkkevej 6D
5000 Odense
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: Efter aftale
Tirsdag: Efter aftale
Onsdag Efter aftale
Torsdag: 13.00 - 17.00
Fredag: Efter aftale
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
Butikken holder lukket d. 25. maj
botex_odense_svendborg_butik_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Book en gratis gardinbus hos botex Odense

Velkommen til botex Odense. Vi har åbnet botex-butik i den fynske hovedstad, Odense, hvor du kan booke en gratis gardinbus hos botex Odense. Udover Odense kører vores gardinbus også blandt andet i Bogens, Kerteminde, Nyborg og Otterup og mange flere fynske byer.

Vi står klar med råd og vejledning om gardiner, solafskærmning og markiser i Odense. Vi kommer forbi med stofprøver, så har du rig mulighed for at se løsningerne i eget hjem og tage en velovervejet beslutning ud fra det. Vi monterer alt lige fra plisségardiner (Up and Down), Duette®, rullegardiner, persienner og Duo Rollers til lange, smukke stofgardiner. Udvendige løsninger som markiser og screens klarer vi også, hvis dét er dit behov og ønske.

Booker du en gardinbus hos os, så ringer vi dig op, og sammen tager vi en dialog om, hvad du har af tanker og idéer. Vi er din sparringspartner og rådgiver dig i, hvad der egner sig bedst til din bolig og eventuelle udfordringer med indeklima, akustik og træk fra vinduet, og om hvordan gardiner og solafskærmning kan afhjælpe disse. Klik nedenfor og udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et besøg på et tidspunkt, der passer ind i din kalender.

På gensyn hos botex Odense

Eksempler på

Gardinløsninger

botex_gardinmontage

botex_gardinmontage

botex_markisemontage

Få besøg af vores gardinbus

Vi ved, hvor svært det kan være at finde den helt rigtige gardinløsning. Derfor kommer vi gerne på besøg hos dig med vores gardinbus i Odense og omegn. Det er gratis og uforpligtende, og vi tager en masse vareprøver med, så du bedre kan forestille dig løsningerne i eget hjem. Vi giver dig også gode råd om de løsninger, som vil passe godt i dit hjem, og som løser de udfordringer, du muligvis står overfor. Handler du gardiner hos os i Odense, kan du være helt sikker på at få en skræddersyet kvalitetsløsning, der holder i mange år. 

Book en gratis gardinbus

keyboard_arrow_up