botex Odense

Butik åbner snart
5250 Odense
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Butik åbner snart Gardinbussen kan dog bookes
botex_odense_svendborg_butik_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Book en gardinbus gratis hos botex Odense

Velkommen til botex Odense. Vi åbner en ny botex-butik i den fynske hovedstad, som desværre er blevet lidt forsinket pga. COVID-19. Du kan med fordel booke en gardinbus hos vores butik i Svendborg, som allerede nu kører på hele Fyn. 

Overvejer du at købe nye gardiner til boligen? botex i Svendborg står klar med råd og vejledning – også til dig, der bor i Odense-området. Vi monterer alt lige fra plisségardiner (Up and Down), Duette, rullegardiner, persienner og Duo Rollers til lange, smukke velourgardiner. Udvendige løsninger som markiser og screens klarer vi også, hvis dét er dit behov og ønske.

Når vi besøger dig, tager vi en dialog om, hvad du har af tanker og idéer, og samtidig kan du blive inspireret af de mange forskellige vareprøver, som vi fylder på gardinbussen. Vi er din sparringspartner og rådgiver dig med glæde i, hvad der egner sig bedst til din bolig og eventuelle udfordringer. Klik nedenfor og udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et besøg på et tidspunkt, der passer ind i din kalender.

På gensyn!

Få besøg af vores gardinbus

Vi ved, hvor svært det kan være at finde den helt rigtige gardinløsning. Derfor kommer vi gerne på besøg hos dig med vores gardinbus. Det er gratis og uforpligtende, og vi tager en masse vareprøver med, så du bedre kan forestille dig løsningerne i eget hjem. Vi giver dig også gode råd om de løsinger, som vil passe godt i dit hjem, og som løser de udfordringer, du muligvis står overfor. Handler du gardiner hos os, kan du være helt sikker på at få en skræddersyet kvalitetsløsning, der holder i mange år. 

Book en gratis gardinbus

keyboard_arrow_up