botex Odense

Grønløkkevej 6D
5000 Odense
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: Efter aftale
Tirsdag: Efter aftale
Onsdag Efter aftale
Torsdag: 13.00 - 17.00
Fredag: Efter aftale
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
Butikken og gardinbussen holder ferielukket uge 29+30+31
botex_odense_svendborg_butik_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Book en gratis gardinbus hos Botex Odense

Velkommen til Botex Odense. Vi har åbnet Botex-forhandler i den fynske hovedstad, Odense, hvor du kan booke en gratis gardinbus. Udover Odense kører vores gardinbus også blandt andet i Bogense, Kerteminde, Nyborg og Otterup og mange flere fynske byer. Vores gardinhus fører det store gardinprogram med kvalitetsgardiner og gardinstoffer, der bliver skræddersyet på mål.

Vi står klar med råd og vejledning om gardiner, solafskærmning og markiser i Odense. Vi kommer forbi med stofprøver, så har du rig mulighed for at se løsningerne i eget hjem og tage en velovervejet beslutning ud fra det. Vi monterer alt lige fra plisségardiner (Up and Down), Duette®, rullegardiner, persienner og Duo Rollers til lange, smukke stofgardiner. Udvendige løsninger som markiser og screens klarer vi også, hvis dét er dit behov og ønske.

Booker du en gardinbus fra os, så ringer vi dig op, og sammen tager vi en dialog om, hvad du har af tanker og idéer. Vi er din sparringspartner og rådgiver dig i, hvad der egner sig bedst til din bolig og eventuelle udfordringer med indeklima, akustik og træk fra vinduet, og om hvordan gardiner og solafskærmning kan afhjælpe disse. Klik nedenfor og udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et besøg på et tidspunkt, der passer ind i din kalender.

Gardiner til erhverv i Odense

Vi tilbyder også gardiner til erhverv i Odense og Omegn. Vi forstår behov og krav til de gardinprojekter, vi bliver stillet overfor og har mange års erfaring med garidnløsninger til erhverv i Odense og generelt på Fyn. Du kan læse mere om vores erhvervsløsning og ekspertise på vores erhvervssite – gardiner til erhverv.

På gensyn hos Botex Odense

Få besøg af vores gardinbus

Vi ved, hvor svært det kan være at finde den helt rigtige gardinløsning. Derfor kommer vi gerne på besøg hos dig med vores gardinbus i Odense og omegn. Det er gratis og uforpligtende, og vi tager en masse vareprøver med, så du bedre kan forestille dig løsningerne i eget hjem. Vi giver dig også gode råd om de løsninger, som vil passe godt i dit hjem, og som løser de udfordringer, du muligvis står overfor. Handler du gardiner hos os i Odense, kan du være helt sikker på at få en skræddersyet kvalitetsløsning, der holder i mange år. 

Book en gratis gardinbus

keyboard_arrow_up