Julegaver købt på botex webshop kan byttes indtil 16.01.2021

botex Odense

Bondovej 6
5250 Odense
Danmark
Find vej

Åbningstider:

Mandag:09.00 - 17.30
Tirsdag:09.00 - 17.30
Onsdag09.00 - 17.30
Torsdag:09.00 - 1730
Fredag:09.00 - 17.30
Lørdag:10.00 - 13.00
Søndag:Lukket
botex Odense

Køb dine gardiner i Odense
hos botex

Velkommen til botex Odense – et univers af muligheder inden for boligindretning.

Hos botex Odense kan du få råd og vejledning om gardiner, solafskærmning og boligindretning. Vi har mere end 60 års erfaring inden for specialdesignede gardinløsninger til både private og erhverv. Vi har et tæt samarbejde med vores andre botex-butikker på Fyn – Nyborg og Svendborg – men botex-bussen kører hvorhen, du har behov for det på hele Fyn.

Vi skræddersyer dine gardiner i vores egen systue – således er vi med dig hele vejen fra opmåling til levering. Vores professionelle personale viser dig et udvalg af gardinkollektioner og boligtilbehør, hvorefter vi sammen kan visualisere forskellige løsninger i vores flotte showroom.

På gensyn i botex Odense!

Luxaflex® Gallery shop

Luxaflex® Gallery er et helt nyt butikskoncept, hvor kunderne kan gå på opdagelse i et fantastisk miljø og opleve mere end 50 forskellige gardinvarianter. Kunderne guides og vejledes af uddannet personale og får på den måde hjælp til at finde de helt rette gardiner til hjemmet, der opfylder ønskerne for styring af lys, varme og privatliv. Gardiner er ikke bare gardiner, og der er behov for rådgivning når det gælder, farver, stofkvaliteter, modeller og betjeningsmuligheder. Den nye Gallery shop giver de optimale betingelser for netop det, da der i shoppen præsenteres store gardinprøver med både lys bag og foran gardinerne.

 

Oplev også hvordan gardinerne kan blive en del af dit smart home med PowerView® Motorisering. Få demonstreret hvordan du kan betjene gardinerne via fjernbetjening eller med PowerView® appen. Med PowerView® indstiller du nemt gardinerne til at køre automatisk dagen igennem ligesom du også kan aktivere dem med stemmen via fx Google Home eller Apple Home.

Kom forbi det moderne showroom og dyk i ro og mag ned i kollektionsbøgerne, der rummer alverdens farver, mønstre og muligheder til dine vinduer.

 

Få besøg af vores gardinbus

Hos botex har du altid mulighed for at få personlig rådgivning hjemme hos dig, uanset om du er på udkig efter nye gardiner, en markise eller noget helt tredje. Du kan bestille et besøg af vores gardinbus, ganske gratis og uforpligtende. Så kommer vores gardinspecialist hjem til dig med spændende vareprøver, så du bedre kan fornemme hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud. Du bliver vejledt i de forskellige produkttyper og farver, så du finder den løsning der vil se aller bedst ud i dit hjem. Hos botex skræddersyer vi altid løsningen efter netop din bolig og dine behov, så du altid er sikret et perfekt og personligt resultat. Vi tror på at den bedste beslutning tages i ro og mag i dit eget hjem. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Odense.  

Tilmeld dig vores lokale nyhedsbrev for Odense, Nyborg og Svendborg her.
Følg os på Facebook  


Annemette Rosenkranz Lund

Salgschef

Annemette Rosenkranz Lund

Merete Bladt

Butiksansvarlig / Gardinkonsulent

Merete Bladt

Pia Bonde

Dekoratør / Gardinkonsulent

Pia Bonde

Christina Pechüle Nielsen

Gardindekoratør

Christina Pechüle Nielsen

Line Bille Wied

Gardindekoratør elev

Line Bille Wied

Viola Frøjk

Gardindekoratør elev

Viola Frøjk

keyboard_arrow_up