botex Odense

Butik åbnes foråret 2021
5250 Odense
Danmark
Find vej

Åbningstider:

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Butik åbnes foråret 2021 - Gardinbusser kører i området
botex Odense

Køb dine gardiner i Odense
hos botex

Velkommen til botex Odense. Vi åbner en ny botex-butik i den fynske hovedstad i løbet af foråret. Vores gardinbusser kører allerede nu på hele Fyn, så du kan trygt booke en gardinopmåling hos os.

Hvis du overvejer nye gardiner, så er vi klar med råd og vejledning. Vi monterer alt lige fra plisségardiner (Up and Down), Duette, rullegardiner, persienner og Duo Rollers til lange velourgardiner. Udvendige løsninger som markiser og screens klarer vi også. Når vi besøger dig, tager vi en dialog om dine ønsker, samt hvad der egner sig bedst til din bolig - og hvilke specifikke udfordringer, der skal løses. Book derfor botex gardinbussen til et helt gratis og uforpligtende besøg allerede i dag. Hvis du klikker på nedenstående link og udfylder formularen, vil vi kontakte dig hurtigst muligt for at aftale et besøg, på et tidspunkt der passer dig.

På gensyn i Odense og omegn!

Få besøg af vores gardinbus

Vi ved, hvor svært det kan være at finde den helt rigtige gardinløsning, som passer lige præcis til dit hjem. Derfor kommer vi gerne på besøg hos dig med vores gardinbus, ganske uforpligtende og gratis. Vi tager vareprøver med, så du kan se de forskellige muligheder i dine egne hjemlige rammer. Du får også råd og vejledning om de gardintyper, som vil passe godt i dit hjem, og til dine behov. Køber du gardiner hos os, kan du være helt sikker på at få en skræddersyet løsning, der holder i mange år. 

Book en gratis gardinbus

keyboard_arrow_up