botex Roskilde

Hersegade 10
4000 Roskilde

Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: Åbent efter aftale
Tirsdag: 15.00-18.00
Onsdag Åbent efter aftale
Torsdag: 15.00-18.00
Fredag: 13.00-16.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Åbent efter aftale
botex_roskilde_billede_gardiner_solafskærmning_butiksfacade

Botex_frederiksberg_trustpilot

Book en gratis gardinbus hos Botex Roskilde

Hos Botex Roskilde finder du et fint showroom med et bredt udvalg af gardiner, markiser og solafskærmning. Har du ligesom mange andre svært ved at vurdere, hvilken gardintype der vil passe bedst ind i dit hjem, kommer vi gerne ud og hjælper. Vi vægter høj kvalitet og god service højt, og derfor har det stor betydning for os, at du finder de helt rigtige gardiner, som du kan være glad for i mange år.

​Vi kommer hjem til dig og måler op til den gardinløsning, du drømmer om. Det er utroligt nemt at booke en gardinbus hos os. Alt det, du skal gøre, er at udfylde vores formular. Så ringer vi dig op, og sammen finder vi en dag til en opmåling. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe direkte til os.

Din tryghed ved hele processen fra opmåling til montering er noget af det vigtigste for os. Vi ved, at det kan være svært at finde rundt i det hav af gardinløsninger, der er på markedet i dag. Derfor fylder vi vores gardinbus i Roskilde med fine stofprøver, så det bliver nemmere for dig at se løsningen hjemme hos dig. Er du i tvivl om noget, står vi selvfølgelig klar med rådgivning og vejledning, så du får den bedste løsning.

Vi giver dig et tilbud på den gardinløsning, du ønsker, som er uforpligtende. Hos Botex Roskilde monterer vi gardiner og solafskærmning professionelt. 

På gensyn hos botex Roskilde.

botex_rullegardiner_solafskærmning_gardiner_gardinløsninger

botex_duette_luxaflex_gardinløsninger_solafskærmning_gardiner_duo_plissé

Piet_hein_gardiner_almedahls_botex_Roskilde

Få besøg af vores gardinbus i Roskilde og omegn

Har du brug for konkrete råd til dit valg af nye gardiner? Så book en gardinbus hos Botex Roskilde og få en af vores kompetente gardinkonsulenter på besøg. Vi hjælper dig med at visualisere dine muligheder for, hvilke gardintyper, -farver og -materialer der vil passe godt til dit hjem. Når du har truffet dit endelige valg, sørger vi for at skræddersy dine nye gardiner efter målene i dit hjem. Kontakt os nu og book et gratis besøg af vores gardinbus i Roskilde.

Book gardinbussen

keyboard_arrow_up