botex Skive

Frederiksgade 4
7800 Skive
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 09.30 - 14.00
Søndag: Lukket
botex_skive_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Book en gardinbus gratis hos botex Skive

Gardiner, solafskærmning og boligtekstiler

 

Køb skræddersyede gardiner hos botex i Skive

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores store butik i Skive med gardiner, solafskærmning, masser af boligtekstiler og senge. Her kan du hente inspiration til din boligindretning. Vi står klar med kompetent og personlig rådgivning, så vi finder den bedst mulige løsning til netop dit hjem.

Du kan også vælge at bestille vores gardinbus til et besøg. Så kommer vores konsulent hjem til dig med inspiration, og viser de forskellige muligheder, som du i ro og mag kan vælge mellem i dine egne omgivelser. Vi laver en gardinopmåling og kommer med uforpligtende tilbud  – og denne del er helt gratis. Vælger du at købe noget, så garanterer vi dig, at det er alle pengene værd.

Vores gardinbus kører udover i Skive i de midtjyske byer som Hem, Hindborg, Vester Lyby, Rønbjerg, Kjeldbjerg, Vridsted, Nykøbing Mors, Thisted, Stoholm m.fl..

På gensyn i botex Skive.

Portfolio

På besøg hos Ingemann

botex_gardinmontage

botex_gardinmontage

botex_markisemontage

Få besøg af vores gardinbus

Med et besøg af vores gardinbus, får du en af vores kompetente konsulenter hjem til dig, når det passer ind i din kalender. Vores konsulent tager et bredt udvalg af spændende vareprøver med, så du får en bedre fornemmelse af vores produkter i samspil med din bolig. Det er altid gratis og uforpligtende at få vores gardinbus på besøg, uanset hvor du bor i landet. Vi tror nemlig på at de bedste beslutninger tages i ro og mag, i dit eget hjem. Hos botex får du altid skræddersyet løsningen efter dine behov og din bolig, så du er garanteret et personligt og  perfekt resultat, der med garanti holder i mange år. ​

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Skive.


Lars Gramberg

Indehaver & gardinmontør

Lars Gramberg

Christian L. Frost

Gardinmontør

Christian L. Frost

Steffani Jensen

Butiksmedarbejder

Steffani Jensen

Anja H. Iversen

Butiksmedarbejder

Anja H. Iversen

Emma S. Kristensen

Butiksmedarbejder

Emma S. Kristensen

keyboard_arrow_up