Julegaver købt på botex webshop kan byttes indtil 16.01.2021

botex Svendborg

Centrumpladsen 20
5700 Svendborg
Danmark
Find vej

Åbningstider:

Mandag:09.30 - 17.30
Tirsdag:09.30 - 17.30
Onsdag09.30 - 17.30
Torsdag:09.30 - 17.30
Fredag:09.30 - 18.00
Lørdag:09.30 - 14.00
Søndag:Lukket
botex Svendborg

Køb dine gardiner i Svendborg
hos botex

Hos botex Svendborg hjælper vores kompetente konsulenter og butikmedarbejdere dig med gardiner, solafskærmninger og boligindretning, så du finder den helt rigtige løsning til dit hjem. Vi har 60 års erfaring inden for specialdesignede gardinløsninger til både private og erhverv og har desuden et tæt samarbejde med vores andre botex-butikker i Odense og Nyborg – men gardinbussen kører hvorhen, du har behov for det på hele Fyn.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, og bliver tilfreds med dine nye gardiner og boligtilbehør. Vores professionelle personale viser dig et udvalg af gardinkollektioner og boligindretning, hvorefter vi sammen kan visualisere forskellige løsninger. Vi har også egen systue, hvor vi skræddersyer dine gardiner. Det betyder, vi er med dig hele vejen – fra opmåling til levering.

På gensyn hos botex i Svendborg.

Case på Ærø

Sol og varme i huset blev løst med en udvendig vinduesmarkise. 

Kunden henvendte sig på grund af stærk varme i stuen og ønskede sig en løsning, der passede til Ærø, sol og sommerstemning. Valget faldt på en vinduesmarkise, så varmen kunne standses udvendigt, på den rigtige side af glasset. Kunden ønskede sig samtidig en markise, der passede til den grønne stalddør og derfor blev farvevalget grøn og hvid stribet.

Æstetisk passer vinduesmarkisen både til det fine ældre murstenshus og til feriestemningen på Ærø. Sommer og sol er lig med striber og flæser. Striberne sætter stemningen til sol og sommer, og man bliver glad, når markisen rulles ud.

For at dække for sidesol, er markisen lavet så den er ca. 20 cm. bredere end vinduet. Markisens udfaldsvinkel sikrer, at den beskytter effektivt mod selv lavtstående sol, hvilket har betydning for indeklimaet og beskytter inventaret.

"Jeg er så glad for dem. De er hyggelige - og effektive. Der har været en hel anden temperatur i rummet, når de er nede, og jeg kan se at lave ting på skærmen."

 

Få besøg af vores gardinbus

Vi ved, hvor svært det kan være at finde de rigtige gardiner, der passer til dit hjem. Vi kommer derfor gerne på besøg hos dig med vores gardinbus, ganske uforpligtende og gratis. Vi fylder bussen med vareprøver så du kan se de forskellige muligheder i dine egne hjemlige rammer. Vi rådgiver dig i produktertyper og giver forslag til hvad der kunne fungere godt i din bolig, ud fra dine behov.  Køber du gardiner hos os, kan du være helt sikker på at få en skræddersyet løsning, der holder i mange år. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Svendborg.

Tilmeld dig vores lokale nyhedsbrev for Odense, Nyborg og Svendborg her.
Følg os på Facebook  


Annemette Rosenkranz Lund

Salgschef

Annemette Rosenkranz Lund

Rikke Stærke Danielsen

Butiksansvarlig / Gardinkonsulent

Rikke Stærke Danielsen

Benedikte V. B. Christiansen

Gardinkonsulent

Benedikte V. B. Christiansen

Jan Kristensen

Gardinkonsulent

Jan Kristensen

Line Bille Wied

Gardindekoratør elev

Line Bille Wied

keyboard_arrow_up