botex Svendborg

Ole Rømers Vej 61
5700 Svendborg
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Man-Fre: 07.00-17.30
Lørdag: 09.00-13.00
Søndag: Lukket
botex_Svendborg_butik_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Book en gratis gardinbus hos Botex Svendborg

Vores flotte Botex-forhandler i Svendborg står klar til at hjælpe dig i butikken på Ole Rømers Vej 61 eller hjemme hos dig. Hos Botex i Svendborg kan du få gode råd og vejledning om gardiner og solafskærmning samt se et flot udvalg af lækre boligtekstiler. Vores kompetente konsulenter og butikmedarbejdere hjælper dig med gardiner, solafskærmninger og interiør til din boligindretning.

Vores butik i Svendborg kører på store dele af Fyn, når det gælder vores gardinbus og opmåling af nye gardiner. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og bliver tilfreds med dine nye gardiner og dit nye boligtilbehør. Derfor er du altid velkommen til at booke et møde med vores gardinkonsulent hjemme hos dig. Vi fylder vores gardinbus med et stort udvalg af stofprøver, så du kan se de forskellige muligheder i dit eget hjem. Vi måler op og kommer med forslag til den bedste gardinløsning, som passer til dit hjem og dine ønsker. Du får herefter et tilbud på den løsning, vi har talt om, og det er ganske uforpligtende. 

Gardinbussen hos Botex i Svendborg kører bl.a. også til Ærø, Langeland, Kellerup, Assens, Nyborg, Hesselager og mange andre fynske byer.

På gensyn hos Botex i Svendborg 

Botex_stofgardiner_case_katrineFV_svendborg

Botex_stofgardiner_stila_dupli_svendborg

Botex_stofgardiner_stila_plisségardiner_svendborg

Få besøg af vores gardinbus i Svendborg og omegn

Vi ved, det ikke altid er let at vælge mellem de mange muligheder inden for gardiner og solafskærmning, der er i dag. Derfor kigger vi gerne forbi dig med vores gardinbus – ganske uforpligtende og gratis. Vi fylder tilmed gardinbussen med lækre vareprøver, så du kan se de forskellige muligheder med egne øjne. Vi rådgiver dig i produktertyper og giver forslag til, hvad der kunne fungere godt i din bolig ud fra dine behov, men beslutningen er selvfølgelig helt din egen. Vi monterer professionelt og anvender kun kvalitetsvarer. Dermed at du sikret en løsning, som holder mange år frem.

Book vores gardinbus

keyboard_arrow_up