botex Svendborg

Ole Rømers Vej 61
5700 Svendborg
Danmark
Find vej

Åbningstider:

Man-Fre:07.00-17.30
Lørdag:09.00-13.00
Søndag:Lukket
botex Svendborg

Køb dine gardiner hos botex i Svendborg

Vores nye flotte Svendborg-butik åbner den 1. februar på Ole Rømers Vej 61. Hos botex i Svendborg kan du få gode råd og vejledning om gardiner og solafskærmning, samt se et flot program i lækre boligtekstiler. Vores kompetente konsulenter og butikmedarbejdere hjælper dig med gardiner, solafskærmninger og boligindretning, så du finder den helt rigtige løsning til netop dit hjem.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, og bliver tilfreds med dine nye gardiner og boligtilbehør. Derfor er du altid velkommen til at booke et møde med vores gardinkonsulent hjemme hos dig. Vi fylder gardinbussen med et stort udvalg af prøver, så du kan se de forskellige muligheder i dit eget hjem. Vi måler op, og kommer med forslag til den bedste løsning, som passer til dit hjem og dine ønsker. Du får herefter et tilbud på den løsning vi har talt om, og det er ganske uforpligtende. 

På gensyn hos botex i Svendborg – vi glæder os til at åbne den 2. februar med masser af skarpe tilbud på bløde boligtekstiler!

Få besøg af vores gardinbus

Vi ved, hvor svært det kan være at finde de rigtige gardiner, der passer til dit hjem. Vi kommer derfor gerne på besøg hos dig med vores gardinbus, ganske uforpligtende og gratis. Vi fylder bussen med vareprøver så du kan se de forskellige muligheder i dine egne hjemlige rammer. Vi rådgiver dig i produktertyper og giver forslag til hvad der kunne fungere godt i din bolig, ud fra dine behov.  Køber du gardiner hos os, kan du være helt sikker på at få en skræddersyet løsning, der holder i mange år. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Svendborg og omegn.


keyboard_arrow_up