Byttefrist for julegaver er lørdag d. 13. jan. 2024

botex Svendborg

Ole Rømers Vej 61
5700 Svendborg
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Man-Fre: 07.00-17.30
Lørdag: 09.00-13.00
Søndag: Lukket
botex_Svendborg_butik_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Book en gardinbus gratis hos botex Svendborg

Vores nye flotte Svendborg-butik står klar til at hjælpe dig på Ole Rømers Vej 61. Hos botex i Svendborg kan du få gode råd og vejledning om gardiner og solafskærmning samt se et flot udvalg af lækre boligtekstiler. Vores kompetente konsulenter og butikmedarbejdere hjælper dig med gardiner, solafskærmninger og boligindretning, så du finder den helt rigtige løsning til netop dit hjem.

Og det gælder også for dig, som bor i Odense-området! For vores butik i Svendborg kører nemlig på hele Fyn, når det gælder gardinbussen. Så leder du efter din botex i Odense, kan du trygt kontakte botex i Svendborg. Så kommer gardinbussen hjem til dig i Odense og hjælper dig med at måle op og giver dig et uforpligtende tilbud.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og bliver tilfreds med dine nye gardiner og boligtilbehør. Derfor er du altid velkommen til at booke et møde med vores gardinkonsulent hjemme hos dig. Vi fylder gardinbussen med et stort udvalg af prøver, så du kan se de forskellige muligheder i dit eget hjem. Vi måler op, og kommer med forslag til den bedste løsning, som passer til dit hjem og dine ønsker. Du får herefter et tilbud på den løsning, vi har talt om, og det er ganske uforpligtende. 

Gardinbussen hos botex i Svendborg kører bl.a. også til: Nyborg, Munkebo, Otterup-området, Bogense, Middelfart, Assens, Faaborg og så selvfølgelig Odense.

På gensyn hos botex i Svendborg 

Få besøg af vores gardinbus

Vi ved, det ikke altid er let at vælge mellem de mange muligheder inden for gardiner og solafskærmning der er i dag. Derfor kigger vi gerne forbi dig med vores gardinbus, ganske uforpligtende og gratis. Vi fylder tilmed bussen med lækre vareprøver så du kan se de forskellige muligheder med egne øjne. Vi rådgiver dig i produktertyper og giver forslag til, hvad der kunne fungere godt i din bolig ud fra dine behov, men beslutningen er selvfølge helt din egen. Vi monterer professionelt og anvender kun kvalitetsvarer. Dermed at du sikret en løsning, som holder mange år frem.

Book vores gardinbus

keyboard_arrow_up