botex Svendborg

Centrumpladsen 20
5700 Svendborg
Danmark
Find vej

Åbningstider:

Mandag:09.30 - 17.30
Tirsdag:09.30 - 17.30
Onsdag09.30 - 17.30
Torsdag:09.30 - 17.30
Fredag:09.30 - 18.00
Lørdag:09.30 - 14.00
Søndag:Lukket
botex Svendborg

Køb dine gardiner i Svendborg
hos botex

Hos botex Svendborg hjælper vores kompetente konsulenter og butikmedarbejdere dig med gardiner, solafskærmninger og boligindretning, så du finder den helt rigtige løsning til dit hjem. Vi har mere end 50 års erfaring inden for specialdesignede gardinløsninger til både private og erhverv og har desuden et tæt samarbejde med vores andre botex-butikker i Odense og Nyborg – men gardinbussen kører hvorhen, du har behov for det på Fyn – bl.a. Tåsinge, Rudkøbing, Kværndrup, Fåborg, Ærø og Langeland.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, og bliver tilfreds med dine nye gardiner og boligtilbehør. Vores professionelle personale viser dig et udvalg af gardinkollektioner og boligindretning, hvorefter vi sammen kan visualisere forskellige løsninger i vores flotte showroom. Vi har også egen systue, hvor vi skræddersyer dine gardiner. Det betyder, vi er med dig hele vejen – fra opmåling til levering.

Få besøg af vores gardinbus

Vi ved, hvor svært det kan være at finde de rigtige gardiner, der passer til dit hjem. Vi kommer derfor gerne på besøg hos dig med vores gardinbus, ganske uforpligtende og gratis. Vi fylder bussen med vareprøver så du kan se de forskellige muligheder i dine egne hjemlige rammer. Vi rådgiver dig i produktertyper og giver forslag til hvad der kunne fungere godt i din bolig, ud fra dine behov.  Køber du gardiner hos os, kan du være helt sikker på at få en skræddersyet løsning, der holder i mange år. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Svendborg.

Tilmeld dig vores lokale nyhedsbrev for Odense, Nyborg og Svendborg her.


Annemette Rosenkranz Lund

Salgschef

Annemette Rosenkranz Lund

Rikke Stærke Danielsen

Butiksansvarlig

Rikke Stærke Danielsen

Annette Andersen

Butiksmedarbejder / syerske

Annette Andersen

Jan Kristensen

Gardinkonsulent

Jan Kristensen

keyboard_arrow_up