botex Viborg

Livøvej 33
8800 Viborg
Danmark
Find vej

Book vores gratis gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 12.00 - 17.00
Tirsdag: Lukket
Onsdag 12.00 - 17.00
Torsdag: Lukket
Fredag: 12.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket
botex_viborg_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Book en gardinbus gratis hos Botex Viborg

Gardiner, markiser og boligtekstiler

Vi er glade for at byde dig velkommen i vores showroom/butik på Livøvej 33 i Viborg. Ønsker du at få os ud til en gardinopmåling, så kan du blot booke en opmåling i vores bookingformular eller ved at ringe på telefon 2113 3709.

Du får ekspertrådgivning, og vi hjælper dig gennem hele forløbet med både opmåling og montering af dine nye gardiner. Vi giver dig et uforpligtende tilbud på den rigtige løsning hjem til dig. Gardinbussen kører hvorhen du ønsker – og vælger du at sige ja til vores uforpligtende tilbud, kommer vi efterfølgende og monterer det hele – og vi går først, når alt virker 100%.

I vores afdeling med boligtekstiler finder du blandt andet dansk-producerede dyner og hovedpuder, kvalitetshåndklæder, bruseforhæng, sengesæt og lagner. Er du på udkig efter en skræddersyet løsning? Så forhør dig i butikken, vi har, som en ekstra service, mulighed for at bestille lagner samt hør eller damaskduge på special mål. Vi er desuden Viborgs største forhandler af dyner og puder fra Ringsted Dun.

Viborgs Største forhandler af Ringsted Dun

Omtanke-serien

boligindretning_botex_gardiner_showroom_montering

boligindretning_gardiner_botex_montering

botex_Camilla_Rudnicki_nyt_showroom_gardiner

boligindretning_gardiner_botex_montering

Omtanke-dynen og -puden

Serien 'Omtanke' fra Ringsted Dun er de første dundyner og -puder, som er både økologiske og Svanemærket. Dunene stammer fra økologiske, fritgående ænder fra Danmark. Derudover er våret lavet af økologisk, GOTS-certificeret bomuld. Omtanke-dynen og -puden fås også i baby- og juniorstørrelser. 

Dynerne og puderne er mærket med de højeste internationale standarder: Svanemærket, STANDARD 100 by OEKO-TEX®, NOMITE og Downafresh® greenLine. Dette er din garanti for allergivenlige og kemikaliefrie duner og puder.

Gennemført økologisk

Omtanke-serien fra Ringsted Dun er økologisk, og de garanterer at:

  • Ænderne har adgang til den fri natur
  • Flokken har adgang til et udeareal med god plads, hvor de kan bevæge sig frit og udleve naturlig adfærd
  • Døgnrytmen er naturlig
  • Flokkene er små
  • Ænderne har adgang til badevand
  • Ænderne lever hovedparten af deres liv på friland

Sommer- og vinterdyner

Hos Botex Viborg er vi Viborgs største forhandler af Ringsted Dun, og vi er specialister i dyner og puder. Det betyder, at du får den bedste rådgivning, når du skal skifte dyne og pude. Vi tilbyder både sommer- og vinterdyner samt helårsdyner. Hvornår du bør skifte fra sommer- til vinterdyne og omvend afhænger blandt andet af, hvor varm din kropstemperatur er, varmen i soveværelset samt temperaturen udenfor.

Vi anbefaler, at man skifter mellem en sommer og vinterdyne, dog er nogle mennesker bedst tjent med en vinterdyne/helårsdyne det meste af året, hvor man så i de allervarmeste måneder skifter til en let sommerdyne. Kigger du ned i butikken, står vi klar til at finde den helt rigtige dyne til dig så du opnår den bedste og mest optimale søvn.

 

Book vores gardinbus

Det er ikke altid nemt at finde ud af hvilke gardiner man skal vælge. Derfor kommer vi gerne hjem til dig med vores gardinbus, ganske gratis og uforpligtende. Vi tager et stort udvalg af prøver med, for at gøre det nemmere for dig at forstille hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud. Vores gardinspecialist rådgiver dig i de mange forskellige muligheder, produkttyper og farver, så du får truffet det helt rigtige valg hjem til dig. Vores gardiner bliver altid skræddersyet, så du får en løsning der passer perfekt til netop dit hjem. Book online via vores bookingformular.

Gardiner - case

Badmintonpigerne

botex_gardinmontage

botex_gardinmontage

botex_markisemontage

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Viborg.


Lars Gramberg

Indehaver & gardin- / markisespecialist

Lars Gramberg

Christian L. Frost

Gardin- / markisespecialist

Christian L. Frost

Sidsel Madsen

Butiksmedarbejder

Sidsel Madsen

keyboard_arrow_up