botex Viborg

Livøvej 33
8800 Viborg
Danmark
Find vej

Åbningstider:

Man-Fre:Åbner 1. februar
Lørdag:
Søndag:
botex Viborg

Køb dine gardiner hos botex i Viborg

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores nyindrettede showroom/butik på Livøvej 33 i Viborg. I disse dage arbejder vi på højtryk med at klargøre butikken, og selve åbningen er planlagt til den 1. februar. Ønsker du at få os ud til en gardinopmåling, så er vi allerede klar til at køre ud, du kan blot booke en opmåling i vores bookingformular eller ved at ringe på telefon 30 70 80 91.

Du får ekspertrådgivning, og vi hjælper dig gennem hele forløbet med både opmåling og montering af dine nye gardiner.

Vi giver dig et helt uforpligtende tilbud på den rigtige løsning hjem til dig. Gardinbussen kører hvorhen du ønsker - og vælger du at sige ja til det, kommer vi efterfølgende og monterer det hele – og vi går først når alt virker 100%.

Boligtekstiler

I vores afdeling med boligtekstiler finder du blandt andet dansk producerede dyner og hovedpuder, kvalitetshåndklæder, bruseforhæng, sengesæt og lagner. Er du på udkig efter en skræddersyet løsning? Så har vi som en ekstra service mulighed for, at bestille lagner samt hør eller damask duge på special mål.

botex_gardinmontage

Få besøg af vores gardinbus

Det er ikke altid nemt at finde ud af hvilke gardiner man skal vælge. Derfor kommer vi gerne hjem til dig med vores gardinbus, ganske gratis og uforpligtende. Vi tager et stort udvalg af prøver med, for at gøre det nemmere for dig at forstille hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud. Vores gardinspecialist rådgiver dig i de mange forskellige muligheder, produkttyper og farver, så du får truffet det helt rigtige valg hjem til dig. Vores gardiner bliver altid skræddersyet, så du får en løsning der passer perfekt til netop dit hjem. 

Book vores gardinbus

botex_markisemontage

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Viborg.

keyboard_arrow_up