botex Viborg

Spidstoftvej 2
8800 Viborg
Danmark
Find vej

Åbningstider:

Mandag:10.00 - 17.00
Tirsdag:10.00 - 17.00
Onsdag10.00 - 17.00
Torsdag:10.00 - 17.00
Fredag:10.00 - 17.00
Lørdag:10.00 - 13.00
Søndag:Lukket
botex Viborg

Køb dine gardiner i Viborg
hos botex

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores nyindrettede butik på Spidstoftvej 2 i Viborg.
Butikken har netop fået et nyt stort showroom med gardiner og solafskærmning, hvor du kan hente inspiration til hvordan din næste gardinløsning skal være.

I vores Gallery shop møder du et fantastisk miljø, som giver dig alt den inspiration, du har brug for, når du skal indrette dit hjem med nye og moderne gardinløsninger. Du får ekspertrådgivning, og vi hjælper dig gennem hele forløbet også med opmåling og montering af dine nye gardiner.

Hvis du ønsker det, laver vi et helt uforpligtende tilbud på den rigtige løsning hjem til dig. Gardinbussen kører hvorhen du ønsker - og vælger du at sige ja til det, kommer vi efterfølgende og monterer det hele – og vi går først når alt virker 100%.

Gardiner til dit smart home

Oplev også hvordan gardinerne kan blive en del af dit smart home med PowerView® Motorisering. Betjen gardinerne via fjernbetjening eller med PowerView® appen på din telefon eller tablet. Du indstiller nemt gardinerne til at køre automatisk dagen igennem. Ligesom du også kan aktivere dem med stemmen via fx Google Home eller Apple Home.

Boligtekstiler

I vores afdeling med boligtekstiler finder du blandt andet dansk producerede dyner og hovedpuder, kvalitetshåndklæder, bruseforhæng, sengesæt og lagner. Er du på udkig efter en skræddersyet løsning? Så har vi som en ekstra service mulighed for, at bestille lagner samt hør eller damask duge på special mål.

Få besøg af vores gardinbus

Det er ikke altid nemt at finde ud af hvilke gardiner man skal vælge. Derfor kommer vi gerne hjem til dig med vores gardinbus, ganske gratis og uforpligtende. Vi tager et stort udvalg af prøver med, for at gøre det nemmere for dig at forstille hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud. Vores gardinspecialist rådgiver dig i de mange forskellige muligheder, produkttyper og farver, så du får truffet det helt rigtige valg hjem til dig. Vores gardiner bliver altid skræddersyet, så du får en løsning der passer perfekt til netop dit hjem. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Viborg.

René Kaspersen

Indehaver / gardinkonsulent

René Kaspersen

Tabita Balle

Gardinkonsulent

Tabita Balle

Bo Daubjerg

Montør

Bo Daubjerg

Anette Lindberg

Butiksmedarbejder

Anette Lindberg

keyboard_arrow_up