botex Viborg

Livøvej 33
8800 Viborg
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 12.00 - 17.00
Tirsdag: Lukket
Onsdag 12.00 - 17.00
Torsdag: Lukket
Fredag: 12.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket
botex_viborg_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Book en gardinbus gratis hos botex Viborg

Gardiner, solafskærmning og boligtekstiler

 

Vi er glade for at byde dig velkommen i vores nyindrettede showroom/butik på Livøvej 33 i Viborg. Ønsker du at få os ud til en gardinopmåling, så kan du blot booke en opmåling i vores bookingformular eller ved at ringe på telefon 2113 3709.

Du får ekspertrådgivning, og vi hjælper dig gennem hele forløbet med både opmåling og montering af dine nye gardiner.

Vi giver dig et helt uforpligtende tilbud på den rigtige løsning hjem til dig. Gardinbussen kører hvorhen du ønsker - og vælger du at sige ja til vores uforpligtende tilbud, kommer vi efterfølgende og monterer det hele – og vi går først når alt virker 100%.

Boligtekstiler

I vores afdeling med boligtekstiler finder du blandt andet dansk producerede dyner og hovedpuder, kvalitetshåndklæder, bruseforhæng, sengesæt, lagner samt et udvalg af kvalitetssenge fra Lama og Jensen. Er du på udkig efter en skræddersyet løsning? Så forhør dig i butikken, vi har, som en ekstra service, mulighed for at bestille lagner samt hør eller damaskduge på special mål.

Portfolio

Badmintonpigerne

botex_gardinmontage

botex_gardinmontage

botex_markisemontage

Book vores gardinbus

Det er ikke altid nemt at finde ud af hvilke gardiner man skal vælge. Derfor kommer vi gerne hjem til dig med vores gardinbus, ganske gratis og uforpligtende. Vi tager et stort udvalg af prøver med, for at gøre det nemmere for dig at forstille hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud. Vores gardinspecialist rådgiver dig i de mange forskellige muligheder, produkttyper og farver, så du får truffet det helt rigtige valg hjem til dig. Vores gardiner bliver altid skræddersyet, så du får en løsning der passer perfekt til netop dit hjem. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Viborg.


Lars Gramberg

Indehaver & gardinmontør

Lars Gramberg

Christian L. Frost

Gardinmontør

Christian L. Frost

Sidsel Madsen

Butiksmedarbejder

Sidsel Madsen

keyboard_arrow_up