botex Viborg

Spidstoftvej 2
8800 Viborg
Danmark
Find vej

Åbningstider:

Mandag:10.00 - 17.00
Tirsdag:10.00 - 17.00
Onsdag10.00 - 17.00
Torsdag:10.00 - 17.00
Fredag:10.00 - 17.00
Lørdag:10.00 - 13.00
Søndag:Lukket
botex Viborg

Køb dine gardiner i Viborg
hos botex

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vor nyindrettede butik på Spidstoftvej i Viborg.
Butikken har netop fået nyt stort showroom med gardiner og solafskærmning. Her kan du hente inspiration til hvordan din nye gardinløsning skal være. Når du er blevet godt inspireret, og har en ide om, hvilken type gardiner du vil er interesseret i, så kommer vores konsulent hjem til dig, så du kan se prøverne. Samtidig kan I få en dialog om gardiner og løsninger, hjemme i dine egne rammer.

Hvis du ønsker det, laver vi et helt uforpligtende tilbud på den rigtige løsning hjemme hos dig - og vælger du at sige ja til det, så kommer vi efterfølgende og monterer det hele – og vi går først når alt virker 100%.
Vores butik er iøvrigt altid proppet med spændende boligtekstiler, sengetøj, dyner m.v. og vi har altid et godt tilbud til dig nede i butikken.

Vi kører gerne hjem til dig, også hvis du bor omkring Viborg i f.eks. Jegstrup, Ravnstrup, Finderup, Hald Ege, Birgittelyst, Mønsted eller Dollerup.

På gensyn i botex Viborg.

Få besøg af vores gardinbus

Det er ikke altid nemt at finde ud af hvilke gardiner man skal vælge. Derfor kommer vi gerne hjem til dig med vores gardinbus, ganske gratis og uforpligtende. Vi tager en masse prøver med, for at gøre det nemmere for dig at forstille hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud. Vores gardinspecialist rådgiver dig i de mange forskellige muligheder, produkttyper og faver, så du får truffet det helt rigtige valg hjem til dig. Vores gardiner bliver altid skræddersyet, så du får en løsning der passer perfekt til netop dit hjem. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Viborg.

René Kaspersen

Indehaver / gardinkonsulent

René Kaspersen

Tabita Balle

Gardinkonsulent

Tabita Balle

Anette Lindberg

Butiksmedarbejder

Anette Lindberg

Torben Kvistgaard

Montør

Torben Kvistgaard

keyboard_arrow_up