keyboard_arrow_down

 

sæt gang i fantasien

Børneværelse

Leg og tryghed

Sæt rammen for leg og tryghed i børneværelset med skønne tekstiler. Fyld legehjørnet med sjove pyntepuder og sæt fantasien i gang hos de små i bløde rammer. Vælg et skønt sengesæt - der udover at være Oeko-tex certificeret også indbyder til en god nattesøvn, og pynter på værelset. 

Forkæl de små

Få de yngste medlemmer i familien til at juble over nye skønne sengesæt. Vælg den udgave din guldklump allerhelst vil sove i og gør sengetiden sjovere. Vidste du at du hos botex kan få boligtekstiler til de små, der både er Oeko-Tex og GOTS certificeret? Vi ved, at kun det bedste er godt nok til de små. 

Køb her

boligindretning_børneværelse_botex

Sjov mørklægning

Vi sover alle bedst når det er mørkt. Det kan derfor være en god ide at anskaffe mørklægningsgardiner til børneværelset, så du kan styre hvornår det er nat og dag. Vælg et gardin med et sjovt motiv - for hvem siger gardiner skal være kedelige? 

boligindretning_børneværelse_botex

Til alle aldre

Vi ved hvor vigtigt det er at følge med når børnene vokser - især når det kommer til indretningen af værelset. Opgradér f.eks. værelset med nogle nye gardiner og et nyt sengesæt, når alderen sætter nye krav. Hos botex har vi noget til alle aldre og hjælper dig gerne med indretningsidéer. 

Gå glad i bad

Gør badet sjovere med bløde og fantasifulde tekstiler til de små. Har du set de søde babyhåndklæder og vaskehandsker fra Södahl?

Babyhåndklæde 249,95 199,95
Vaskehandske 79,95

Køb her

Få inspiration til indretningen i din nærmeste butik

Med mere end 30 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

Få inspiration til børneværelset

Er du løbet tør for ideer til indretningen af børneværelset? Så har vi muligvis et tip eller to, så du kan komme i gang med makeoveren af børneværelset. Hos botex er vi enige om, at børneværelsets vigtigste kunnen skal være at indbyde til både leg og afslapning. Derfor kommer vi her med vores bedste ideer til, hvordan du skaber et inspirerende børneværelse, der samtidigt emmer af hygge og god stemning. Læs med her hvis du også kunne bruge inspiration til børneværelset.

Børneværelset er mindernes værelse

De fleste af os husker nok børneværelset som et rum fyldt med minder og et sted, der dannede rammerne for alverdens sjove lege med søskende eller venner. Måske husker du også, at dit børneværelse var fyldt til randen med Lego, og hvordan Lego pludselig blev udskiftet med plakater af heste eller dit helt store teenageidol. Børneværelset er således det sted, der i højeste grad afspejler barnets personlighed og interesser. Derfor er det også utroligt vigtigt, at dit barn bliver inddraget i indretningen af sit eget værelse – såfremt at barnet er gammel nok selvfølgelig. Når barnet får lov til at deltage i indretningen af sit eget værelse, kommer værelset samtidigt til at fremstå mere hjemligt og inspirerende for gode lege med vennerne. Derudover kan dit barn lære noget om sig selv ved at udtrykke sig gennem indretningen – enten ved at vælge farver, sengetøj eller noget helt tredje. Børn elsker at have indflydelse og blive hørt, selv hvis det blot drejer sig om små beslutninger.

Børneværelset der opfordrer til leg

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at børneværelset frem for alt skal være praktisk og funktionelt, da børn ikke ligefrem har den største disciplin, når der bliver sagt oprydning. Derfor er vores måske vigtigste tip, at gå efter møbler der rummer opbevaring, nemt kan flyttes rundt eller har flere funktioner. På den måde kan du gøre det nemt for dig selv, når gulvet pludselig er fyldt med legetøj. Derudover er det vigtigt, at der bliver efterladt god gulvplads, så barnet har mulighed for at udfolde sine lege og fantasier på bedste vis.

Skab et hyggeligt børneværelse med tekstiler

Tæpper, puder, madrasser eller sækkepuder er alle fantastiske tilføjelser til et hyggeligt børneværelse. De bløde og lækre tekstiler er perfekte, når dit barn leger og tumler rundt på gulvet, da de er med til at skabe behagelige rammer om enhver leg. Derudover er tæpper og puder også fantastiske som byggesten til små og fine huler. Med en masse fine puder og tæpper får barnet mulighed for at slippe kreativiteten løs og skabe en fin hule til sig selv og vennerne. Derudover kan fine gardiner også være med til at skabe hygge på børneværelset, da de bidrager med en masse farver eller måske endda et fint motiv.

Køb tekstiler til børneværelset

Hos botex tilbyder til gardiner, dyner og sengesæt til børn, så i sammen kan skabe et hyggeligt børneværelse. Når du bestiller tilbehør til børneværelset her, kan du forvente at modtage din bestilling i løbet af en til tre dage. Du er også meget velkommen til at besøge os i din lokale botex-butik.

 

keyboard_arrow_up