keyboard_arrow_down

 

Skab stemning og hyggelige rammer

Stue

Skab varme og hygge i den mørke tid 

De mørke og kolde måneder giver lyst til hygge i varmen indenfor. Med boligtekstiler kan du skrue ekstra op for den hyggelige stemning og samtidig sætte et personligt præg på din indretning. Brug f.eks. puder og plaider i sæsonens nye skønne farver til at forny din indretning. 

Kvalitet og design

Hos botex går kvalitet og design altid hånd i hånd. Vi forhandler et bredt udvalg af tekstiler, så der med sikkerhed er noget, der passer til din stil. Vi sætter design og det flotte udtryk i højsædet - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når du handler hos os er du altså garanteret produkter af høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år. 

Shop bløde fund til stuen her

Sæt farver på dit hjem

Med den nordiske og minimalistiske stil, kan det være svært at få farver ind i hjemmet. Men med puder, duge og andre boligtekstiler kan du nemt sætte farver på dit hjem, og udskifte dem igen, når du trænger til forandring. Du kan med fordel f.eks. matche et tæppe med dine gardiner eller dine puder med din yndlingslænestol for holde den røde tråd.

Køb sofapuder her

Til hverdag og fest

En dug er altid en god ide, når det kommer til den perfekte opdækning - uanset om det er til hverdag eller fest. Lige nu kan du finde de fineste af sæsonens duge i vores butikker. Find din favorit og sæt rammen for hyggen hjemme hos dig. Har du et bord med specialmål, skræddersyer vi dugen efter dine mål for et perfekt resultat. 

Til venstre: Easter damask dug fra Juna. Find den her

Shop duge her

Fuldend din opdækning

Der findes næsten ikke noget bedre end en flot og gennemført bordopdækning. Med fine stofservietter vil dit bord ose af hygge. Se vores udvalg af stofservietter, og find dem der passer til din stil - uansest om det er til hverdag eller fest. 

Shop stofservietter her

Tone i tone

Vil du gerne skabe en rolig og harmonisk stemning i dit hjem, kan du med fordel tænke tone i tone ind i din indretning.
Find dine favoritpuder og plaider, og vælg. f.eks. boligtekstiler i samme nuancer som dine gardiner, møbler eller andet, for et roligt udtryk i hjemmet. 

 

Få inspiration til indretningen i din nærmeste butik

Med mere end 30 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

Fremhæv din stil med din indretning 

Vil du gerne sætte et mere personligt præg på din indretning, kan boligtekstiler være den rette løsning. Brug duge, puder og plaider til at få stuen til at emme af stil og personlighed. Anvend bløde tekstiler til at skabe den perfekte ramme for hygge og afslapning, og få ekstra glæde af din stue.

Skej ud med tekstiler i stuen

Stuen er et rent paradis for boligtekstiler. Tekstilerne kan gøre den indbydende og give en dejlig varm og afslappet atmosfære – og hvem har ikke lyst til at smide benene op efter en lang dag og lade sig synke ned mellem dejlige, bløde puder og tæpper? Lad puder og plaider flytte ind i din stue i forskellige teksturer og farver og oplev, hvordan du nemt forandrer stuens stemning og udtryk. Skab liv med tekstiler i dynamiske mønstre, eller skab ro med douchede farver.

Indret med tekstiler

I stuen er det ikke kun sofaen, der kan piftes op med boligtekstiler. Har din stue eksempelvis flere funktioner såsom spisestue og sofastue, kan du med fordel afgrænse sofazonen og spisezonen med eksempelvis et lækkert tæppe på gulvet. Det kan desuden være med til at give illusionen af et større rum, da stuens forskellige funktioner deles op. Du kan også skabe en rød tråd ved at lade nogle af de samme farver gå igen i vægkunst, friske blomster og tekstiler. Vil du give stuen liv, kan du tilføje et par grønne planter. Dette er en god og naturlig måde at få lidt farve med ind i indretningen, hvis du hovedsageligt er til den lyse skandinaviske stil eller bare ikke er vild med farvede tekstiler.

Hos Botex har vi et stort udvalg af boligtekstiler i alle vores butikker. Mangler du inspiration til at forny din stue, står vi klar til at hjælpe dig. Uanset om du skal have en ny sofapude eller et stort lækkert gulvtæppe, har vi noget for enhver smag. Med boligtekstiler kan du give din indretning ekstra personlighed og fremhæve din gode stil. Farver og materialevalg siger mere om dig, end du tror – derfor er størstedelen af vores produkter også Oeko Tex-certificerede, så du kan indrette med god samvittighed.

 

 

keyboard_arrow_up