Tips og nyttige info

Her på siden har vi samlet et par gode tips til dig om alt fra boligtekstiler til gardiner og markiser. Har du yderligere spørgsmål til de produkter, du har købt, er du altid velkommen til at kontakte den pågældende butik eller webshoppen direkte.

Store besparelser

Flere af vores gardiner har isolerende effekt. Det betyder at gardinerne både holder varmen inde om vinteren og solen ude på en varm sommerdag. Vores automatiske elstyring kan ovenikøbet gøre det for dig, med tilkobling af en sensor. På den måde får du en permanent indetemperatur som sikrer dig et behageligt indeklima i dit hjem.

Læs mere om el-styring her

Godt for akustikken

Flere boliger har i dag mange hårde overflader, i form af gulve og vægge. Typisk i nybyggerier, kan den minimalistiske stil skabe nogle udfordringer i forhold til en god akustik. Gardiner stopper ganske enkelt de lydbølger der bevæger sig rundt i rummet og som kan gøre det svært at føre en samtale pga. rumklang. Særligt kan lange stofgardiner gøre en kæmpe forskel for akustikken. 

Læs om de forskellige gardintyper her

Vaskeanvisninger

Hvis dine boligtekstiler bliver beskidte, kan der være flere ting der skal tages højde for når de skal vaskes. Kunne du tænke dig at vide hvordan du f.eks. får stearin af en damask dug, eller hvordan du bedst vasker din dyne? Så klik dig videre her nedenfor - så finder du vaskeanvisninger og flere gode tips til hvordan du passer godt på dine boligtekstiler. 

Læs mere om vaskeanvisnigner her

Stryg dugen

Din damask dug skal af flere grunde, altid stryges. Da dugen er produceret i bomuld, vil den let krølle efter vask og tage form af foldning. Du kan gøre det nemmere at stryge din dug, hvis du stryger den inden den er helt tør. Du kan også stænke din tørre dug, og lade den hvile i en pose i en times tid inden strygning. Dette gør strygningen meget lettere, og du får et flottere reusltat. 

Forlæng din dynes liv

Et godt sted at starte er, at sørge for at din dyne bliver rystet hver morgen, så dunene får lov til at løfte sig og blive luftet igennem. Tag den gerne ud på tørresnoren når vejret er tørt, så den friske luft kan sørge for at dynen bliver dejlig luftig. Selvom du er god til at lufte din dyne, skal den også engang i mellem vaskes. Vil du vide mere om hvordan du bedst vasker din dyne, eller bare have flere tips til hvordan du holder den? Så klik på linken nedenfor. 

Læs mere om hvordan du holder din dyne her

 

Har du brug for hjælp? Vi rådgiver dig gratis

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige solafskærmning hjem til dig? Så kig ind forbi din lokale botex forhandler og lad os hjælpe, med at finde den bedste løsning til din bolig. Du kan også booke vores gardinbus, gratis og uforpligtende - så kommer vi hjem til dig med spændende vareprøver og vejledning. Vi måler også op ganske gratis, så du er sikker på at dine nye udvendige persienner passer perfekt.

 

Book bussen her

keyboard_arrow_up