Byttefrist for julegaver er lørdag d. 13. jan. 2024

botex-tips

Her på siden har vi samlet et par gode tips til dig og din bolig. Du kan blandt andet finde ud af hvilke gode besparelser gardiner kan give på varmeregningen og hvordan du kan forlænge din dynes liv. 

Forebyg indbrud

Hvis du lader LED-lyset i dine gardiner være tændt, når du ikke er hjemme, vil det for uindbudte gæster se ud som om huset ikke er tomt. Du kan styre lyset i gardinstangen med din smartphone eller tablet, så du behøver ikke engang være hjemme for at regulere lyset. Du kan indstille LED-lyset til at tænde og slukke hver dag på bestemte tidspunkter, hvis du ønsker at bruge lyset som tyverisikring mens du er på ferrie.

Du kan læse mere om LED-lys her

Før du tager dine håndklæder i brug

For at få det bedste ud af dine nye håndklæder, skal du starte med at lægge dem i blød, i koldt vand i cirka et døgn. Maskinvask derefter håndklæderne ved 60 grader. Dette forbedrer håndklædets evne til at suge, og du vil allerede efter første vask have glæde af dine håndklæder.

Store besparelser

Flere af vores gardiner har isolerende effekt. Det betyder at gardinerne både holder varmen inde om vinteren og solen ude på en varm sommerdag. Vores automatiske elstyring kan ovenikøbet gøre det for dig, med tilkobling af en sensor. På den måde får du en permanent indetemperatur som sikrer dig et behageligt indeklima i dit hjem.

Læs mere om el-styring her

Godt for akustikken

Flere boliger har i dag mange hårde overflader, i form af gulve og vægge. Typisk i nybyggerier, kan den minimalistiske stil skabe nogle udfordringer i forhold til en god akustik. Gardiner stopper ganske enkelt de lydbølger der bevæger sig rundt i rummet og som kan gøre det svært at føre en samtale pga. rumklang. Særligt kan lange stofgardiner gøre en kæmpe forskel for akustikken. 

Læs om de forskellige gardintyper her

Vaskeanvisninger

Hvis dine boligtekstiler bliver beskidte, kan der være flere ting der skal tages højde for når de skal vaskes. Kunne du tænke dig at vide hvordan du f.eks. får stearin af en damask dug, eller hvordan du bedst vasker din dyne? Så klik dig videre her nedenfor - så finder du vaskeanvisninger og flere gode tips til hvordan du passer godt på dine boligtekstiler. 

Læs mere om vaskeanvisnigner her

Stryg dugen

Din damask dug skal af flere grunde, altid stryges. Da dugen er produceret i bomuld, vil den let krølle efter vask og tage form af foldning. Du kan gøre det nemmere at stryge din dug, hvis du stryger den inden den er helt tør. Du kan også stænke din tørre dug, og lade den hvile i en pose i en times tid inden strygning. Dette gør strygningen meget lettere, og du får et flottere reusltat. 

Kemi - nej tak

Langt størstedelen af boligtekstilerne fra SVÖB er Oeko-Tex ­certificerede. Det betyder, at tekstilerne ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. Du kan derfor sove trygt og godt om natten med boligtekstiler fra SVÖB.

Læs mere om SVÖB her

Forlæng din dynes liv

Et godt sted at starte er, at sørge for at din dyne bliver rystet hver morgen, så dunene får lov til at løfte sig og blive luftet igennem. Tag den gerne ud på tørresnoren når vejret er tørt, så den friske luft kan sørge for at dynen bliver dejlig luftig. Selvom du er god til at lufte din dyne, skal den også engang i mellem vaskes. Vil du vide mere om hvordan du bedst vasker din dyne, eller bare have flere tips til hvordan du holder den? Så klik på linken nedenfor. 

Læs mere om hvordan du holder din dyne her

 

Match puder og plaider

Ved at blande forskellige farver og mønstre skaber du liv i dit hjem. Strikkede bomuldsplaider har de sidste par år vundet frem. De strikkede tekstiler er nye i dansk interiør, men i dag kan man få både løst strikkede plaider, og plaider i et tætstrikket mønster.

Læs mere om boligtekstiler og få inspration her

Har du brug for hjælp? Vi rådgiver dig gratis

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige solafskærmning hjem til dig? Så kig ind forbi din lokale botex forhandler og lad os hjælpe, med at finde den bedste løsning til din bolig. Du kan også booke vores gardinbus, gratis og uforpligtende - så kommer vi hjem til dig med spændende vareprøver og vejledning. Vi måler også op ganske gratis, så du er sikker på at dine nye udvendige persienner passer perfekt.

 

Book bussen her

keyboard_arrow_up