Night and day i botex

Arctic i botex

Nordisk tekstil i botex

Night and day i botex

Arctic i botex

Nordisk tekstil i botex

Boligtekstiler 

fra Arctic, Night & Day og Nordisk Tekstil

Med rødder helt tilbage til 1874 hvor Nordisk Tekstil startede som et væveri i Odense, producerer de i dag dyner, puder og boligtekstiler med solid erfaring. 
I dag drives virksomheden som en familievirksomhed, hvor der hver dag arbejdes på at skabe førende produkter på markedet - både indenfor design og kvalitet - og for at skabe den den optimale soveoplevelse.

Alle produkter i sortimentet er Oeko-Tex certificerede og overholder derfor de gældende internationale standarder. Derudover anvender branded ikke dun og fjer fra levende dyr.

Tyngde-/ kugledyne

Leder du efter en tyngdedyne til en god pris? Arctics dyner og puder er af høj kvalitet og til en god pris. Vores populære tyngdedyne (også kaldet kugledyne) er OEKO-TEX Standard 100-certificeret, hvilket betyder, at dynen er fri for sundhedsskadelige og allergifremkaldende stoffer. En tyngdedyne kan eksempelvis være med til at mildne uro angst og stress og giver en følelse af at blive krammet om natten.

Læs om tyngdedynen her

 

Ulddynen fra Arctic

Vidste du, at du med fordel kan vælge en ulddyne som helårsdyne? Arctics ulddyne regulerer varmen og absorberer samtidig fugten om natten. Det betyder, at du altid sover med en behagelig temperatur, hvilket gør ulddynen idéel som helårsdyne.

Køb Arctics ulddyne her

Køb dyner, plaider og bløde sengesæt på shoppen

fra Arctic, Nordisk Tekstil og Night & Day

Sengesæt til de kære små

Rasmus KLump, Paw PAtrol og My Little Pony

keyboard_arrow_up