Boligtekstiler fra Ringsted Dun

Ringsted Dun startede i 1947 med at producere dyner og puder og har siden leveret god søvn til mennesker over hele verden. Ringsted Dun ønsker og arbejder hen imod, at alle får en god søvn og dejlig sovekomfort hver eneste nat året rundt.

Alle Ringsted Duns dyner og puder er produceret i Danmark er allergivenlige og indeholder kun de lækreste nye europæiske dun af de bedste kvaliteter, så du kan sove med god samvittighed.

Ringsted Dun er essensen af god søvn natten lang.

Dyner fra Ringsted Dun

Hos botex finder du et bredt udvalg af dyner fra Ringsted Dun. Det gælder blandt andet lune dyner og varme dyner - til dig, der foretrækker det ene frem for det andet, eller dig, som skifter fra vinterdyne til sommerdyne i løbet af året.

Hovedpuder fra Ringsted Dun

Vi tilbyder også et stort udvalg af kvalitetspuder fra Ringsted Dun. Hvad enten du har behov for en lav, mellem eller høj pude, så kan du købe det her på webshoppen eller i udvalgte botex-butikker.

Boligtekstiler fra Ringsted Dun

Ringsted Dun begyndte i 1947 at producere dyner og puder og har siden leveret dyner og puder af bedste kvalitet til rigtig mange mennesker i hele verden. Ringsted Dun ønsker, og arbejder hen imod, at alle får en god nattesøvn og dejlig sovekomfort hver eneste nat året rundt. Vi mennesker bruger næsten en tredjedel af livet på at sove, og derfor skylder vi os selv de bedste forudsætninger for en god nattesøvn – nogle gange begynder det med noget så simpelt som en god dyne og pude.

Dansk kvalitet – bedre bliver det ikke

Der er ikke noget bedre end at synke ned i sengen en kold vinteraften og lade sig indhylle af en dejlig, lækker dyne. Med en dyne eller pude fra Ringsted Dun får du et produkt, der passer til lige netop dit behov i fantastisk kvalitet. Alle dyner og puder kan vaskes ved 60 grader, og bomuldsvåret er NOMITE-mærket, hvilket betyder, at husstøvmider ikke kan trænge igennem det. Dette gør produkter fra Ringsted Dun yderst allergivenlige, ligegyldigt om du vælger almindelige sommer- og vinterdyner eller børnedyner og specialdyner. Desuden værner Ringsted Dun om den danske kulturarv og har navngivet hvert enkelt produkt efter et H.C. Andersen-eventyr – så bliver det ikke meget mere dansk.

Etisk produktion

Udover at være navngivet efter H.C. Andersens eventyr er alle puder og dyner fra Ringsted Dun også produceret i Danmark og indeholder kun de lækreste, nye europæiske dun og fjer af de bedste kvaliteter – så du kan sove med god samvittighed. Alle dyner og puder fra Ringsted Dun er mærket med det røde ”Made in Denmark”- mærke. 

Dyrevelfærd i højsædet

Ringsted Dun har stor respekt for alle levende skabninger og går derfor ekstremt højt op i dyrevelfærd. Derfor er de som medlem af EDFA (European Down & Feather Association) med til at fremme dyrevelfærden i Europa. Det betyder, at alle dunene i produktionen kan spores, og dyrevelfærden derved kan kontrolleres af neutrale eksperter. Alle dun og fjer i produkter fra Ringsted Dun kommer fra Europa. Det vil sige, at disse produkter er underlagt den strengeste dyreværnslovgivning i hele verden. Ved at dun og fjer er fra Europa, er du garanteret, at dyrene er blevet behandlet godt under hele deres opvækst samt under slagtning, da dun og fjer er et biprodukt af fødevareindustrien.

Pas godt på din dyne og pude fra Ringsted Dun

Med god vedligeholdelse er du garanteret en dyne og pude, der holder i mange år. Når du står op om morgenen har din dyne godt af at komme af med nattens fugt. Vent derfor gerne med at redde din seng til den er dampet af. Du kan desuden risikere, at din hovedpude klasker sammen, fordi fugt har ophobet sig i den. Med en tur i tørretumbleren bliver den så god som ny. Fugten forsvinder, og puden bliver dejlig luftig igen.  Det er også altid en god idé at lufte dine dyner og puder engang imellem. Det anbefales at beholde dynebetrækket på for at beskytte dunene inde i dynen mod solens UV-stråler. Passer du godt på din dyne og pude fra Ringsted Dun, kan du have dem i rigtig mange år.  

Ringsted Dun er vejen til god søvn hele natten.

keyboard_arrow_up