Compliments i botex

Compliments i botex

Boligtekstiler fra Røros Tweed  

Historien om det hvide guld fra Norge

I Norge har de en gammel tradition for at avle får til uld og håndtere uldet som en værdifuld ressource. Siden 1927 har Rauma Ullvarefabrikk forædlet råmaterialet uld i tråd med de strenge kvalitetskrav, der netop kendetegner denne norske håndværkstradition. Rauma Ullvarefabrikk er moderselskabet af Røros Tweed og leverandør af det norske guld – uldet. 

Norsk uld er inddelt i 16 forskellige klasser. Hvordan uldet håndteres og sorteres er afgørende for industrien og værdien, og via et tæt samarbejde med Norilias uldsorteringsanlæg får Røros Tweed udvalgt den fineste norske fåreuld til deres produkter. Dette er kendetegnet ved en yderst god spænding og elasticitet.
 
Siden 1940 har Røros Tweed produceret uldprodukter i høj kvalitet baseret på en flere hundrede år gammel lokal håndværkstradition. Alle produkter er lavet af norsk uld og i sin helhed fra rå uld til færdigt produkt – samt produceret i Norge.

Bløde uldplaider

Røros har plaider til enhver smag. De findes både i nedtonede farver samt farverige, som stråler i rummet. Uanset hvad du er til, finder du en plaid, som passer til din personlighed og din stil. Udforsk vores stor udvalg af de kvalitetsrige norske uldplaider.

Køb Røros' plaider her

 

Lækre sofapuder

Du finder også sofa/-pyntepuder i Røros' sortiment af boligtekstiler af uld. Bliv inspireret af vores online shop og se, hvordan både teksturrige sofapuder og farverige pyntepuder kan pifte eksempelvis stuen op.

Køb Røros' sofapuder her

 

Køb sofapuder og plaider på shoppen

100% ny norsk uld

keyboard_arrow_up