Boligtekstiler fra Södahl

Södahl – kvalitet til familiens små og store øjeblikke

Med Södahls omfattende kollektion af trendy boligtekstiler og -tilbehør kan du indrette og style alle boligens rum i din personlige stil med luksusprodukter i moderne skandinavisk design og høj kvalitet. Find inspiration i Södahls mangfoldige univers til at skabe dine egne smukke, hyggelige rammer, hvor familie og venner holder af at være.

Södahls designere spotter og lader sig inspirere af tidens strømninger inden for boligtekstiler og livsstilsprodukter. De henter inspirationen i hele verden  –blandt andet på store og fremtrædende messer inden for design, interiør og bolig for at give nutidens kunder klassiske, elegante, moderne og supertrendy stilvalg.

Resultatet er et alsidigt sortiment af smukke duge og dækkeservietter til bordet, lækre og praktiske køkkentekstiler, eksklusivt og komfortabelt sengetøj til både børn og voksne, bløde håndklæder og gennemført badeværelsestilbehør, skønne puder, hyggelige plaider og flotte tæpper. Alt sammen i den kendte Södahl-kvalitet, der lever op til de allerhøjeste standarder og sikrer funktionalitet og lang holdbarhed.

Duge fra Södahl

På webshoppen og i udvalgte butikker finder du et bredt udvalg af Södahls kendte duge. Vi har et hav af farver, mønstre og damaskvaliteter, som passer til enhver lejlighed.

Køb Södahl-duge her

Viskestykker fra Södahl

Du finder også et stort udvalg af Södahls viskestykker i alle regnbuens farver. Du kan vælge flere forskellige inden for samme farvenuancer, eller du kan mikse og matche dem, som du vil.

Køb Södahl-viskestykker her

Sengesæt fra Södahl

Sengesæt fra Södahl er en sikker vinder. Du kan vælge og vrage mellem flere farver og mønstre, som helt sikker kan pynte i ethvert soveværelse. 

Køb Södahl-sengesæt her

Hynder fra Södahl

Vi tilbyder et bredt udvalg af hynder og andre boligtekstiler til uderum som terrasse, udestuer med mere. Tag et kig på webshoppen, og find de fineste siddehynder til dine havemøbler.

Køb siddehynder her

Boligtekstiler fra Södahl

Södahl har gennem næsten 50 år produceret unikke produkter til boligen. Nøgleordene bag de unikke produkter er kvalitet og smukke mønstre og farver, der kan kombineres på alverdens måder. Siden 1963 har Södahl udviklet produkter efter dette koncept – og det er lige så aktuelt i dag som dengang. Södahl er kendt for altid at være opdateret på de nyeste tendenser i boligverdenen, og du er derfor garanteret et moderne design og udtryk, når du køber produkter fra Södahl. Inspirationen til de stilrene produkter hentes i hele verden – blandt andet ved store bolig- og designmesser.

Æstetik og funktionalitet

Södahl favner bredt inden for boligtilbehør og boligtekstil og producerer produkter til alle boligens rum fra dagligstue til badeværelset – alt sammen designet med afsæt i den skandinaviske designtradition med rene linjer og smukke materialer. Med produkter fra Södahl kan du skabe et hyggeligt nordisk univers med plads til gode stunder med venner og familie. Alle produkter laves ud fra høje standarder med funktionalitet og holdbarhed i højsædet. Med produkter fra Södahl er du sikret ekstraordinær god kvalitet uden, at der bliver gået på kompromis med design og æstetik – men det stopper ikke her. 

Luksuriøse tekstiler

Resultatet af en stærk designtradition har mundet ud i et væld af luksuriøse boligtekstiler fra Södahl – blandt andet bestående af smukke duge og dækkeservietter, fantastisk lækre og bløde håndklæder til badeværelset og skønne puder og plaider, der uden tvivl vil gøre det godt i sofaen eller på sengen. Lad teksturer og farver spille sammen i perfekt harmoni og miks og match produkter fra Södahl. Gå på opdagelse i det mangfoldige univers og bliv inspireret til at forvandle din bolig til en smuk skandinavisk oase med delikate farver og unikke strukturer.

keyboard_arrow_up