Södahl i botex

Södahl i botex

Boligtekstiler fra Södahl

Södahl – kvalitet til familiens små og store øjeblikke

Med Södahls omfattende kollektion af trendy boligtekstiler og -tilbehør kan du indrette og style alle boligens rum i din personlige stil med luksusprodukter i moderne skandinavisk design og høj kvalitet. Find inspiration i Södahls mangfoldige univers til at skabe dine egne smukke, hyggelige rammer i en inspirerende og favnende atmosfære, hvor familie og venner holder af at være.

Södahls designere spotter og lader sig inspirere af tidens strømninger inden for boligtekstiler og livsstilsprodukter. De henter inspirationen i hele verden, blandt andet på store og fremtrædende messer inden for design, interiør og bolig for at give nutidens kunder klassiske, elegante, moderne og supertrendy stilvalg.

Resultatet er et alsidigt sortiment af smukke duge og dækkeservietter til bordet, lækre og praktiske køkkentekstiler, eksklusivt og komfortabelt sengetøj til både børn og voksne, bløde håndklæder og gennemført badeværelsestilbehør, skønne puder, hyggelige plaider og flotte tæpper. Alt sammen i den kendte Södahl-kvalitet, der lever op til de allerhøjeste standarder og sikrer funktionalitet og lang holdbarhed.

Stilbevidstheden går hånd i hånd med bæredygtighed og god samvittighed, da størstedelen af Södahls produkter er Oeko-Tex®-certificerede, og alle produkter til børn endvidere har det økologiske miljømærke GOTS, der er en troværdig garanti for miljømæssig og socialt ansvarlig produktion.

Få hjælp til at vælge

Vi hjælper dig gerne med råd og vejledning - book vores gardinbus til at komme på besøg hjemme hos dig. Det er ganske gratis. Vi pakker bussen med masser af vareprøver, så du nemmere kan træffe det rette valg.

Book vores gardinbus

Boligtekstiler fra Södahl

Södahl har gennem næsten 50 år produceret unikke produkter til boligen. Nøgleordene bag de unikke produkter er kvalitet og smukke mønstre og farver, der kan kombineres på alverdens måder. Siden 1963 har Södahl udviklet produkter efter dette koncept – og det er lige så aktuelt i dag som dengang. Södahl er kendt for altid at være opdateret på de nyeste tendenser i boligverdenen, og du er derfor garanteret et moderne design og udtryk, når du køber produkter fra Södahl. Inspirationen til de stilrene produkter hentes i hele verden – blandt andet ved store bolig- og designmesser.

Den perfekte fusion af bæredygtighed og æstetik

Södahl favner bredt inden for boligtilbehør og boligtekstil og producerer produkter til alle boligens rum fra dagligstue til badeværelset – alt sammen designet med afsæt i den skandinaviske designtradition med rene linjer og smukke materialer. Med produkter fra Södahl kan du skabe et hyggeligt nordisk univers med plads til gode stunder med venner og familie. Alle produkter laves ud fra høje standarder med funktionalitet og holdbarhed i højsædet. Med produkter fra Södahl er du sikret ekstraordinær god kvalitet uden, at der bliver gået på kompromis med design og æstetik – men det stopper ikke her. Södahls stilbevidsthed går også hånd i hånd med bæredygtighed. Størstedelen af produkterne er Oeko Tex-certificerede, så du kan bruge dem med god samvittighed. Derforuden er alle produkter til børn økologiske og mærket med miljømærket GOTS, som er din garanti for, at produktet er produceret under miljømæssige og socialt ansvarlige forhold.

Luksuriøse tekstiler

Resultatet af en stærk designtradition i samspil med bæredygtighed har mundet ud i et væld af luksuriøse boligtekstiler fra Södahl – blandt andet bestående af smukke duge og dækkeservietter, fantastisk lækre og bløde håndklæder til badeværelset og skønne puder og plaider, der uden tvivl vil gøre det godt i sofaen eller på sengen. Lad teksturer og farver spille sammen i perfekt harmoni og miks og match produkter fra Södahl. Gå på opdagelse i det mangfoldige univers og bliv inspireret til at forvandle din bolig til en smuk skandinavisk oase med delikate farver og unikke strukturer.

keyboard_arrow_up