Gardinstænger, -skinner og tilbehør til gardiner og solafskærmning

Aluproff  er specialiserede fagmænd og markedsledende i skræddersyede løsninger og tilbehør til gardinløsninger. I passion for de klassiske skandinaviske håndværkstraditioner, stræber Aluproff konstant efter at yde en professionel og personlig rådgivning. Vores kerneprodukter er tidløse, skandinavisk designede gardinstænger, gardinskinner og accessories.

Aluproff er Skandinaviens største leverandør af gardinudstyr til professionelle gardinmontører. Vores forretningsområde er gardinudstyr med 100% fokus på gardinstænger, -skinner og tilbehør. Hos Aluproff finder du det bredeste sortiment, som løser stort set alle monteringsopgaver – fra simple løsninger til de store byggeriers krav. 

Aluproff tilbyder som det nyeste skud på stammen en serie ved navn SUSTAIN med øget fokus på at producere grønnere produkter for mennekseligheden og miljøet.

 

Ønsker du en gardinløsning med gardinstænger eller -skinner fra Aluproff, så kan du med fordel booke en gratis gardinbus hos os i dag. Så kigger vi forbi med vareprøver, så du i ro og mag kan tage den rigtige beslutningen hjemme hos dig. Vi rådgiver om de forskellige løsninger fra Aluproff i samspil med gardinstoffer og materialer.

Book gardinbusen gratis

keyboard_arrow_up