botex_highline_logo

botex_highline_logo

Gardiner fra botex Highline®

Som en kæde, der har eksisteret i mere end 60 år, værner vi meget om værdier som kvalitet, innovation og den gode dialog med kunderne. Også udsynet i forhold til trends og tendenser i den tid, vi lever i, har gjort at vi stadig har vores plads som en af landets største boligtekstil- og gardinkæder. 

Derfor er det helt naturligt, at vi selv står i spidsen for et gardinbrand, botex Highline®, som udover at være kvalitet til fingerspidserne også er nytænkende. Du vil derfor kunne finde alle former for fast-monterede gardinløsninger i programmet. Det vil sige gardiner som Duo rollers, persienner, plissé-, Duette®, panel-, lamel- og rullegardiner. Vi har også et udvalg af stofgardiner, så du kan få en lækker lounge- eller hotelstemning hjemme hos dig.

Vi er eneforhandler af botex Highline®, og du vil kunne købe gardiner fra botex Highline® i alle vores butikker i hele landet. Book en gratis gardinbus i dag, og se det store udvalg af botex Highline®.

Book en gardinbus

botex_highline_plisségardiner_gardiner

Plisségardiner


I botex Highline®-kollektionen finder du også de populære plisségardiner, som fås ensfarvede samt med print. Derudover er der også en række af dessiner, som er lavet ud fra plastflasker.

botex_highline_plisségardiner_gardiner_duette

Duette®


Duette® er plisségardiner, der består af dobbeltvæv. Duette®-gardiner har en yderst effektiv isoleringsevne og kan både bidrage til at forbedre indeklimaet samt hjælpe med at spare lidt på energiregningen. 

botex_highline_rullegardiner_gardiner

Rullegardiner


Du finder også elegante og dekorative rullegardiner af bedste kvalitet i botex Highline®. Rullegardiner er en simpel løsning og idéel, hvis du går efter det enkle og moderne udtryk. 

botex_highline_duo_roller_gardiner

Duo Roller


Duo Roller består af to lag stof, der bevæger sig i forhold til hinanden. Vævene har striber, som henholdsvis er transparente og ikke-transparente og ved indstilling af gardinet, vil striberne overlappe hinanden. På den måde kan du regulere lysets indfaldet efter behov.

botex_highline_lamelgardiner_gardiner

Lamelgardiner


botex Highline®-lamelgardinerne fås både med smalle og brede lameller. Lamelgardiner er idéelle til store vinduespartier – også med buer og skæve vinkler.

botex_highline_foldegardiner_gardiner

Foldegardiner


Foldegardiner har et blødt og romantisk udtryk og sætter en hyggelig stemning i rummet. I botex Highline®- kollektionen finder du et bredt udvalg af foldegardiner.

Elektriske gardiner med PowerView®

Fuldend dit Smart-hjem eller gør livet mere bekvemmeligt med elektriske gardiner fra botex Highline®. I botex Highline®-programmet tilbyder vi PowerView®, som både kan styres via PowerView®-appen eller via en fjernbetjening. Forhør dig hos din botex-forhandler om muligheden for elektriske gardiner fra botex Highline® med PowerView®.

Mere om elektriske gardiner

Gardinstangen 'Stabilisatoren"

Som de eneste på markedet tilbyder vi i botex Highline®-kollektionen Duette® og plisségardiner med up and down-løsning, der monteres på gardinstangen "Stabilisatoren" i op til 180 cm i bredden. Vores patenterede system gør muligt helt at undgå indvendige snore samt, at gardinstangen buer ved de helt tunge gardiner til brede vinduer. 

Gardiner i RAL-farver og med print

I botex Highline®-kollektionen kan du få leveret og monteret gardiner i RAL-farver samt med print. Det betyder, du at snildt kan matche dit hjem med rullegardiner, plisségardiner eller lamelgardiner med andre farver i dit hjem. Vi tilbyder på nuværende tidspunkt mere end 200 RAL-farver at vælge imellem. 

Vælger du at købe plisségardiner, Duette®, lamelgardiner samt rullegardiner kan du også få disse med print. Vi tilbyder et udvalg af præ-definerede print, men du har også mulighed for selv at bestemme et mønster – f.eks. billeder af børn eller kæledyr. Bemærk, at leveringstiden på disse er længere end de præ-definerede. 

 

Book gardinbussen 

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gardinløsning med botex Highline®? Når du booker gardinbussen, kommer vi hjem til dig med vareprøver og sammen tager vi en dialog om dine gardindrømme. Det er gratis og uforpligtende.

Book gardinbussen

Brandhæmmende gardiner

botex Highline®-sortimentet indeholder flammehæmmende gardinstoffer i alle produktkategorier. Det betyder, at uanset om du ønsker Duette®, plisségardiner eller lamelgardiner, så er det noget at vælge imellem. Du er altid velkommen til at tage en dialog med en af vores gardineksperter. De giver kompetent rådgivning om netop brandhæmmende gardiner, hvis dette er dit ønske.

Mørklægningsgardiner fra botex Highline®

Du finder et stort sortiment af mørklæggende gardiner i alle gardinkategorierne. Mørklægningsgardiner behøver ikke nødvendigvis være mørke, så længe den mørklæggende egenskab er på ydresiden. Det betyder, du sagtens kan få et mørklæggende plisségardiner med et motiv, en farve eller helt neutral hvid.

Mere om mørklægningsgardiner

 

Stofgardiner fra botex Highline® 

I botex Highline®-sortimentet finder du også et stort udvalg af stofgardiner. Vi tilbyder både tykke velour gardiner, semi-transparente stofgardiner samt de helt tynde, transparente stofgardiner i alle regnbuens farver. 

Læs mere om stofgardiner

 

Book gardinbussen 

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gardinløsning som måske er flammehæmmende eller mørklæggende med botex Highline®? Når du booker gardinbussen, kommer vi hjem til dig med vareprøver og sammen tager vi en dialog om dine behov og ønsker. Det er gratis og uforpligtende.

Book gardinbussen

Hjemme hos Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen 

Vi har besøgt Kamilla Rytter Juhl, Christinna Pedersen og deres lille datter Molly i deres nye hjem. Som vindere af OL-medaljer, europamesterskaber og All-England-titler stiller parret store krav til, at tingene skal være i orden. Parret har derfor fået monteret botex Highline®-gardiner i hele lejligheden. Læs vores blogindlæg om deres valg af gardiner, og se billeder fra jeres fine hjem.

Læs blogindlægget her

Køb botex Highline® i din nærmeste butik

Med mere end 35 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik, som kan tilbyde dig botex Highline®. Kom forbi og få inspiration til din gardinløsning, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

keyboard_arrow_up