Luxaflex i botex

Luxaflex i botex

Gardiner fra botex Highline®

Som en kæde, der har eksisteret i mere end 60 år, værner vi meget om værdier som kvalitet, innovation og den gode dialog med kunderne. Også udsynet i forhold til trends og tendenser i den tid, vi lever i, har gjort at vi stadig har vores plads som en af landets største boligtekstil og gardinkæder. 

Derfor er det helt naturligt, at vi selv står i spidsen for et gardinbrand, botex Highline®, som udover at være kvalitet til fingerspidserne også er nytænkende. Du vil derfor kunne finde alle former for fast-monterede gardinløsninger inden for programmet. Det vil sige gardiner som Duo rollers, persienner, plissé-, Duo plissé-, panel-, lamel- og rullegardiner.

Vi er eneforhandler af botex Highline®, og du vil kunne se brandet i de fleste af vores butikkers showrooms rundt om i landet.

Duo plissé

Duo plisségardinet ligner et plisségardin, men vævet ligger dobbelt, hvorved gardinets snore skjules. Samtidig kommer der en luftlomme imellem de to væv, der gør gardinet meget isolerende – både for varme og kulde. Så om sommeren kan du undgå at få dine rum varmet unødigt op af solen, og om vinteren kan du holde på varmen.

Duo Roller

Duo Rolleren er et rullegardin, hvor vævet ligger dobbelt – helt tæt op ad hinanden. Vævet er stribet med skiftevis en farvet og en gennemsigtig stribe, og når disse forskydes i forhold til hinanden, kan du enten lukke helt eller delvist af for udsyn og indkig. Striberne fås i forskellig bredde og i et stort farveudvalg.

Specialtilpassede løsninger

botex Highline®-kollektionen indeholder en meget bred vifte af produkter, så du får et stort udvalg af væv, farver og mønstre. Et anden kendetegn er også det store tilbehørsprogram, hvor vi kan tilpasse lister, stropper, syninger med mere, så du får dit helt personlige udtryk.

Hjemme hos Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen

Vi har besøgt Kamilla Rytter Juhl, Christinna Pedersen og deres lille datter Molly i deres nye hjem. Som vindere af OL-medaljer, europamesterskaber og All-England-titler stiller parret store krav til, at tingene skal være i orden. Parret har derfor fået monteret botex Highline®-gardiner i hele lejligheden. Læs vores blogindæg om deres valg af gardiner og se billeder fra jeres fine hjem.

Læs blogindlægget her

Book gardinbussen 

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gardinløsning med botex Highline®? Når du booker gardinbussen, kommer vi hjem til dig med vareprøver og sammen tager vi en dialog om dine gardindrømme. Det er gratis og uforpligtende.

Book gardinbussen

Køb botex Highline® i din nærmeste butik

Med mere end 30 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik, som kan tilbyde dig botex Highline®. Kom forbi og få inspiration til din gardinløsning, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

keyboard_arrow_up