Luxaflex i botex

Luxaflex i botex

botex Highline®

Vi er glade for, at kunne introducere vores eget nye brand botex Highline®. Som en kæde der har eksisteret i 60 år, værner vi meget om værdier som kvalitet, innovation og den gode dialog med kunderne. Også udsynet i forhold til trends og tendenser i den tid, vi lever i, har gjort at vi stadig har vores plads som en af landets største boligtekstil og gardinkæder. 

Derfor er det helt naturligt, at vi selv står i spidsen for et gardinbrand, som udover at være kvalitet til fingerspidserne også er nytænkende. Du vil derfor kunne finde alle former for fast monterede gardinløsninger indenfor konceptet. Det vil sige gardiner som Duo rollers, alupersienner, træpersienner, Butterfly, plissé-, Duo plissé-, panel-, lamel- og rullegardiner.

Vi er eneforhandler af botex Highline®, og i størstedelen af vores butikker vil du møde konceptet i vores showrooms i butikkerne rundt i landet.

Duo plissé

Duo plisségardinet ligner et plisségardin, men vævet ligger dobbelt, hvorved gardinets snore skjules. Samtidig kommer der en luftlomme imellem de to væv, der gør gardinet meget isolerende - både for varme og kulde. Så om sommeren kan du undgå at få dine rum varmet unødigt op af solen, og om vinteren kan du holde på varmen.

Duo Roller

Duo Rolleren er et rullegardin hvor vævet ligger dobbelt, helt tæt op ad hinanden. Vævet er stribet med skiftevis en farvet og en gennemsigtig stribe, og når disse forskydes i forhold til hinanden kan du enten lukke helt eller delvist af for udsyn og indkig. Striberne fås i forskellig bredde, og i et stort farveudvalg.

Specialtilpassede løsninger

botex Highline® kollektionen indeholder en meget bred vifte af produkter, så du får et stort udvalg af væv, farver og mønstre. Kendetegnende er også det store tilbehørsprogram, hvor vi kan tilpasse lister, stropper, syninger m.m. så du får dit helt personlige udtryk.

Hjemme hos Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen

Vi har besøgt Kamilla Rytter Juhl, Christinna Pedersen og deres lille datter Molly i deres nye hjem. Som vindere af OL-medaljer, europamesterskaber og All-England-titler stiller parret store krav til, at tingene skal være i orden. Parret har derfor fået monteret botex Highline gardiner i hele lejligheden. Læs vores blogindæg om deres valg af gardiner og se billeder fra jeres fine hjem.
Find blogindlægget her. 

Book Gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gardinløsning? Når du booker gardinbussen, kommer vi hjem til dig med grundig vejledning og masser af inspiration - altid gratis og uforpligtende. 

Book Gardinbussen

Få inspiration i din nærmeste butik

Med mere end 30 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration til at forny din bolig, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

keyboard_arrow_up