"Vi var lykkelige før, men vi er ekstra gardinlykkelige nu"

September 2019 • Gardiner leveret af botex® Highline og Pagunette • Gardinstænger fra Stilling • Monteret af botex Skive

"Vi var lykkelige før, men den
har lige fået en tand op, så vi er ekstra gardinlykkelige nu"

September 2019 • Gardiner leveret af botex® Highline og Pagunette • Gardinstænger fra Stilling • Monteret af botex Skive

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Boligindretning med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen

Vi har besøgt Kamilla Rytter Juhl, Christinna Pedersen og deres lille datter, Molly, i deres nye hjem. Som vindere af OL-medaljer, europamesterskaber og All-England-titler stiller parret store krav til, at tingene skal være i orden. Det gælder også, når det kommer til indretning og valg af gardinløsning. 

Efter mange år med rejser rundt i verden har parret nu indrettet sig i en skøn lejlighed med udsigt til havnen i Aalborg.

Ligeså seriøse de er omkring deres badminton, går de op i at få deres nye lejlighed gjort til et hjem med sjæl. Det er vigtigt for dem, at indretningen er personlig og afspejler, hvem de er. I lejligheden er der indslag fra de mange spændende rejser, og badeværelserne er ikke af den serieproducerede slags.
Der er traller på væggen i det ene badeværelse, og i det andet erstatter et gammelt skolebord med integreret håndvask det traditionelle badeværelsesmodul. Både personligt og helt unikt.

Valget faldt på netop denne lejlighed på grund af udsigten og det skønne lysindfald.

Vi havde slet ikke tænkt på, at gardiner var nødvendige her. Vi havde bare glædet os så meget til at få lyset ind og bare nyde udsigten”, siger Christinna. Og udsigten er intet mindre end fantastisk, så det at få nogle gardiner op i de store skønne vinduespartier er forståeligt nok ikke det første, der slår én.

Men vi fandt ret hurtigt ud af, at selvom solen og lyset er helt fantastisk, så er det nødvendigt at kunne skærme af for både for lyset og varmen”, tilføjer Kamilla.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Skærme for solen, men ikke for udsigten

Da Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen havde taget beslutningen om at få gardiner for bedre at kunne styre lyset og varmen fra solen, kom spørgsmålet så: Hvilke gardiner? Der findes et hav af muligheder, så jagten gik ind på at finde inspiration på Instagram. Det var da også her, botex dukkede op med en masse idéer til forskellige gardinløsninger.

Vi fik en masse ud af vores første møde med gardinkonsulenten, og han kom med flere gode idéer, vi ikke selv havde overvejet. Vi ville f.eks. først kun have haft gardiner i 3 vinduer i stuen, men han foreslog at få det i alle vinduer, og vi kan nu se, at det er meget mere gennemført, så det er vi glade for.”, siger Christinna.

Duo Plisségardiner i stuen/køkken-alrum

Løsningen i stuen med Duo Plisségardiner, og så nogle gange kaldt for Duette®, fra botex Highline® har givet parret lige præcis de tre ting, som var allervigtigst. Nemlig at de ikke tager for meget af den gode udsigt, at de kan skærme for en blændende sol, og at de er isolerende, så varmen bliver ude om sommeren – og inde om vinteren, når blæsten står på.

At det fungerer så godt er vi super tilfredse med. Det er så nemt at sætte gardinet lige præcis dér, hvor solen generer, og så samtidig undgå at det bliver mørkt, eller at man ikke kan kigge ud.”, fortæller Christinna.

 

Gardiner til soveværelset

I soveværelset var ønsket i første omgang lange stofgardiner. Her foreslog botex-konsulenten dog at holde fast i Duo Plisségardiner for at få glæde af de samme fordele som i stuen. Kombinereret med de lange gardiner, som Kamilla og Christinna netop havde drømt om. Så det blev en samlet gardinløsning med lange smukke velourlængder fra Pagunette i en mørk blå farve, samt grå Duo Plisségardiner fra botex Highline®.

Perfekt, så kan vi lukke af for sollyset, og få den bedst mulige nattesøvn – det er nødvendigt med sådan en lille størrelse som Molly”.

Molly-room: Gardiner til børneværelset

På Mollys værelse var det vigtigt med mørklægning og gerne nogle sjove farver. I botex’ nye Highline-kollektion findes der rullegardiner med skønne børnetemaer, så herfra fik Molly farver og mønstre på gardinerne samt en specialtilpasset liste, hvilket falder i god jord hos den lille familie: ”Det sjove er, at når vi pusler Molly, så kan hun se gardinerne, og hun ligger altid og kigger rigtig meget på dem, så det er et kæmpehit!”, siger Christinna.

Men det er ikke det eneste... Molly har også fået en helt personlig væg fra Dock Four, som består af 6 forskellige moduler med hver sine funktioner og farver. Der er både en træhylde, en boghylde, et modul med filtlommer, en opslagstavle og et flot billede trykt på metal. Lige noget der inspirerer og giver værelset masser af stemning og personlighed.

botex forhandler Dock Four Stylepads, og Kamilla og Christinna har selv designet væggen inde på botex.dk/dockfour, hvor der er adgang til en konfigurator med alverdens spændende muligheder. 

Skal du have nye gardiner?

Hvordan er det nu lige? Skal jeg selv måle op? Og koster det noget at få en konsulent ud? Vi ved godt, at det ikke er hver dag, man køber gardiner, og derfor kan der nemt opstå spørgsmål. Du kan altid booke en gratis gardinbus. Så kigger den valgte butik forbi dig og sammen kan I tage en dialog om dine ønsker og behov. 

Book en gardinbus her

Det er ikke ”bare” en entre!

botex-konsulenten foreslog også at få gardiner i entréen, selv om det i princippet ikke var så nødvendigt, da det ikke er et sted, man opholder sig i længere tid. Men for Kamilla blev det pludselig en essentiel del af indretningen: ”Hold da op, hvor giver det bare en god sammenhæng i lejligheden, at vi lige har fået entréen med”, fortæller hun.

 

botex_highline_entre_duoplisse_gardiner_gardinbus

Gæsteværelse

På gæsteværelset har parret også valgt rullegardiner med mørklægning, så overnattende gæster også kan få den gode nattesøvn. Gardinet har en flot dyb blå farve, som også giver værelset kant og personlighed og til det fortæller Kamilla: "Farven på rullegardinet harmonerer fint med farven på velourgardinet i soveværelset, vi kan godt lide at der er sammenhæng mellem rummene.".

 

botex_highline_rullegardin_gardinbus_gardinløsning

Ovenfor ses lidt af de personlige løsninger i badmintonstjernernes hjem, som afslører, at her bor to handykvinder.  

"Vi var lykkelige før, men den har lige fået en tand op, så vi er ekstra gardinlykkelige nu.", smiler Christinna.

keyboard_arrow_up