Gardiner fra Création Baumann

Création Baumann blev grundlagt i 1886 og startede dengang med at væve stoffer. I dag tilbyder brandet gardinstoffer af høj kvalitet til både private og erhverv. 

Création Baumann leverer sublime gardinstoffer hjem til dig. Baumann startede med at væve stoffer og selvom tiderne har ændret sig og virksomheden har udviklet sig med tiderne, så er der stadig én ting, som stadig holder stik: Passionen for stoffer.

Gardinbrandet ønsker at skabe inspirerende stoffer til gardiner andet udstyr. På tegnestuen i Schweiz er der ikke kun fokus på det visuelle, kvaliteten og funktionalitet - også merværdien er i spil. Création Baumann er især kendt for deres udvikling af teknologien Acoustic Divider Vario, som anvendes til gardiner, der fungerer som en lydbarriere. Denne teknologi er perfekt til mødelokaler og andre stillezoner. 

Book gardinbussen 

Mangler du hjælp til at få den smukkeste gardinløsning fra Création Baumann? Når du booker gardinbussen, kommer vi hjem til dig med vareprøver og sammen tager vi en dialog om stofgardiner og andre gardinløsninger. Det er gratis og uforpligtende.

Book gardinbussen

keyboard_arrow_up