Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

Gardiner fra Faber

Faber er en af Danmarks førende gardinproducenter med mere end 100 år på bagen i branchen. Fabers gardiner bygger på traditionelt dansk håndværk, som kombinerer funktionalitet med skandinavisk design. 

Faber tilbyder et stort udvalg af rullegardiner, persienner, panelgardiner, lamelgardiner, Duette®-gardiner, plisségardiner og markiser i velkendt dansk kvalitet.

Du kan være sikker på at finde den perfekte gardinløsning til din bolig med det brede udvalg af stærke farver og flotte mønstre, materialer og design. Kollektionerne er både moderigtige og klassiske. Fuldend din indretning med skræddersyede gardiner fra Faber.

Book gardinbussen 

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gardinløsning fra Faber? Når du booker gardinbussen, kommer vi hjem til dig med vareprøver og sammen tager vi en dialog om dine gardindrømme. Det er gratis og uforpligtende.

Book gardinbussen

Kvalitetsgardiner fra Faber

Ønsker du skræddersyet dansk kvalitet med mere end 100 års erfaring? Så er gardiner fra Faber lige noget for dig. Faber leverer kvalitetsgardiner, hvor alt er gennemtænkt. Det gælder funktionaliteten i gardinets tekstil, der regulerer lysindfaldet. Det er dansk design, som aldrig går af mode, og du har muligheden for at få skræddersyet gardiner, der matcher dine vinduer samt din personlige stil og indretning. Du får dansk håndværk med både klassiske og moderigtige designs. Fabers kollektion byder på et væld af unikke trendstoffer med flotte mønstre og stærke farver.

Faber – skræddersyet dansk kvalitet

Fabers dedikerede designere udvikler konstant nye designs med anderledes farver og mønstre, der er tro mod den skandinaviske designtradition, men samtidig moderne og tager højde for de nye tendenser på markedet. Det sikrer en langholdbarhed for produkterne, både hvad angår kvalitet og design. Fabers produktudviklere benytter de nyeste teknologier og materialer, som ligger i tråd med virksomhedens 100 års erfaring og stræben efter at skabe skræddersyet kvalitet til dit hus. Faber har hovedkvarter i Odense og er Danmarks førende producent af en bred vifte af gardiner. Virksomheden er kendt for at kræse om detaljerne og giver dig muligheden for et unikt og personligt udtryk til dine gardiner. Der findes flere varianter af nedtræk, tekstiler, mønstrer, farver, dekorationsbånd og meget andet, som er med til at understrege din stil og dine behov.

Et gardins vigtigste funktioner er at skærme for sollyset efter dine behov, hjælpe med at bevare dit privatliv og give kant i din boligindretning. Der findes et væld af muligheder, som på hver sin måde opfylder behovene og komplimenterer din bolig. Faber rullegardiner er for eksempel den ideelle løsning til din bolig, hvis du ønsker et stilrent og moderne udtryk. Rullegardinerne fås i mange varianter og farver, så du kan finde netop det gardin, der matcher dit hjem.

Vi er din Faber-forhandler og kan guide dig til at identificere dine behov. Book gardinbussen gratis her, og få en konsulent hjem til dig. 

keyboard_arrow_up