Gardinstænger, -skinner og tilbehør til gardiner og solafskærmning

Stilling – tidligere kendt som Aluproff – er specialiserede fagmænd og markedsledende i skræddersyede løsninger og tilbehør til gardinløsninger. I passion for de klassiske skandinaviske håndværkstraditioner, stræber Stilling konstant efter at yde en professionel og personlig rådgivning. Kerneprodukter er tidløse, skandinavisk designede gardinstænger, gardinskinner og accessories. 

Stilling er Skandinaviens største leverandør af gardinudstyr til professionelle gardinmontører. Vores forretningsområde er gardinudstyr med 100% fokus på gardinstænger, -skinner og tilbehør. Hos Stilling finder du det bredeste sortiment, som løser stort set alle monteringsopgaver – fra simple løsninger til de store byggeriers krav. 

I 2022 skiftede Aluproff navn til Stilling efter deres grundlæggeren Preben Stilling. Stilling er samtidig også et symbol på brandets ansvars- og stillingtagen over for verdenen. Stilling tilbyder som det nyeste skud på stammen en serie ved navn SUSTAIN.

Ønsker du en gardinløsning med gardinstænger eller -skinner fra Stilling, tidligere kendt som Aluproff, så kan du med fordel booke en gratis gardinbus hos os i dag. Så kigger vi forbi med vareprøver, så du i ro og mag kan tage den rigtige beslutningen hjemme hos dig. Vi rådgiver om de forskellige løsninger fra Stilling i samspil med gardinstoffer og materialer.

Book gardinbusen gratis

keyboard_arrow_up