Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

keyboard_arrow_down

Bliv botex-indehaver

Går du og overvejer at åbne din egen butik og blive selvstændig i detailbranchen? Så kan en botex-butik måske være lige noget for dig. botex er landets største frivillige kæde med speciale i gardiner, solafskærmning og boligtekstiler som helhed. Du kan blive en del af en demokratisk andelsvirksomhed, hvor du kan udleve dine iværksætterdrømme med en stærk kæde i ryggen.

37

butikker

55

gardinbusser

148

Medarbejdere

Så let er det at komme i gang

Det er nemt at starte sin egen botex-butik. Startkapitalen afhænger af dine aktiver og ambitioner samt størrelse af butik. Startkapitalen kan ligge i alt fra 100.000-500.000 kroner, og vi hjælper dig selvfølgelig i gang, så du kommer godt fra start. Vi har som veletableret kæde en stor vifte af erfaringer, som gør opstarten let og overkommelig.

Kontakt kædedirektør Erik Vinther på tlf. 31 20 73 74 eller e-mail ev@botexadm.dk for at komme i gang. 

 

Om botex

botex er en landsdækkende kæde af butikker, der har specialiseret sig i gardiner, solafskærmning og boligtekstiler. Når vores kunder skal have en gardin- eller markiseløsning, er vi med kunden fra start til slut i processen. Det handler om at skabe tryghed og levere et ordentligt stykke arbejde, som både du og kæden kan være stolte af.

Vi rådgiver vores kunder og vejleder dem til den best mulige løsning i forhold til de drømme og udfordringer, de står overfor. Sikker og præcis kommunikation mellem dig og vores kunder er alfa og omega. Derfor holder vi løbende vores kunder opdaterede om f.eks. eventuelle leveringsforsinkelser, således kunderne forbliver trygge igennem hele processen.

Fordelene ved kæden

Der er flere fordele ved at være en del af botex-kæden. Først og fremmest er ordentlighed, respekt samt frihed nogle af de værdier, vi efterlever i kæden, og som vi er stolte af. De værdier giver os et bæredygtigt fundament og et godt sammenhold i kæden.

Du bliver en del af et stærkt brand med mere end 60 års erfaring inden for gardiner, solafskærmning samt boligtekstiler. Du får et solidt indkøbsfællesskab og et stærkt netværk. Kontakt os for at høre mere om fordelene ved at være en del af botex-kæden.

 

 

Vil du vide mere?

Kribler det helt i fingrene for at få lov til at åbne en botex-butik, så tøv ikke med at kontakte os. Kontakt kædedirektør Erik Vinther på 31 20 73 74 eller ev@botexadm.dk, lad os tage en dialog om dine fremtidsdrømme, forventninger samt eventuelle spørgsmål, både du og vi måtte have. 

keyboard_arrow_up