botex Aarhus

Silkeborgvej 39
8000 Aarhus
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 12.00 - 17.00
Tirsdag: Lukket
Onsdag 10.00 - 17.00
Torsdag: Lukket
Fredag: 12.00 - 17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
botex_Aarhus_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Book en gardinbus gratis hos botex Aarhus

Hos botex i Aarhus har vi stor ekspertise indenfor gardinindretning. Her kan du få råd og vejledning om alle former for gardiner og solafskærmning samt markiser. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores veludstyrede showroom på Silkeborgvej 39 og blive inspireret til din gardinindretning – vores venlige personale står altid klar til at rådgive dig på bedste vis!

Du kan også booke et møde med vores gardinkonsulent hjemme hos dig. Vi fylder botex-bussen med et stort udvalg af prøver, så du kan se de forskellige muligheder i dit eget hjem. Vores gardinbus kører hvorhen, du har behov for det – også f.eks Skanderborg, Randers, Ebeltoft, eller sågar Grenå.

Kig ind og find masser af gardininspiration og få en snak med os om de mange forskellige muligheder - eller book vores gardinbus og få råd og vejledning til hvilke typer gardiner, der vil egne sig bedst til din bolig – og dine behov. 

Vi glæder os til at se dig! 

Få besøg af vores gardinbus

Det er ikke altid nemt at finde de rigtige gardiner. Vi kommer derfor gerne forbi dig med vores gardinbus, helt gratis og uforpligtende. Vi fylder bussen med spændende prøver for at du bedre kan fornemme hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud. Vores gardinspecialister vejleder dig i de mange forskellige muligheder, varianter og farver, så du får truffet det helt rigtige valg hjem til dig. Vores gardiner på mål bliver altid skræddersyet nøjagtigt til boligen og dine ønsker, så du får en løsning, der passer perfekt til netop dit hjem og som du kan få glæde af i mange år.

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Aarhus.  

Jens

Indehaver / gardinkonsulent

Jens

Kim Fallesen

Indehaver / gardinkonsulent

Kim Fallesen

HC

Gardinkonsulent / montør

HC

Tanja Tobiasen

Butiksassistent

Tanja Tobiasen

Lene Fallesen

Økonomi

Lene Fallesen

keyboard_arrow_up