botex Aarhus


8000 Aarhus
Danmark
Find vej

Åbningstider:

Mandag:10.00 - 17.30
Tirsdag:10.00 - 17.30
Onsdag10.00 - 17.30
Torsdag:10.00 - 17.30
Fredag:10.00 - 17.30
Lørdag:10.00 - 14.00
Søndag:Lukket
OBS: Bemærk at vi grundet flytning ikke har en fysisk butik på nuværende tidspunkt. Vi kan stadig træffes pr. tlf. og mail, og kører stadig ud med gardinbussen.
botex Aarhus

Køb dine gardiner i Aarhus
hos botex

botex Aarhus er i øjeblikket lukket grundet flytning til nye lokaler.
Vi kører stadig ud med gardinbussen, og kan stadig kontaktes på telefon 8613 3377 inden for de almindelige åbningstider. 

Få besøg af vores gardinbus

Det er ikke altid nemt, at finde de rigtige gardiner. Vi kommer derfor gerne forbi dig med vores gardinbus, helt gratis og uforpligtende. Vi fylder bussen med en spændende prøver for at du bedre kan fornemme hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud. Vores gardinspecialister vejleder dig i de mange forskellige muligheder, varianter og farver, så du får truffet det helt rigtige valg hjem til dig. Vores gardiner bliver altid skræddersyet nøjagtigt efter dine mål og ønsker, så du får en løsning, der passer perfekt til netop dit hjem og som du kan få glæde af i mange år.

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Aarhus.  

Kim Fallesen

Indehaver

Kim Fallesen

Lene Fallesen

Indehaver

Lene Fallesen

Jens

Montør

Jens

HC

Montør

HC

keyboard_arrow_up