Botex Dyssegård

Søborg Hovedgade 3
2870 Dyssegård

Find vej

Book vores gratis gardinbus


Åbningstider:

Mandag: Åbent efter aftalte
Tirsdag: 09.30-16.00
Onsdag Åbent efter aftalte
Torsdag: 09.30-16.00
Fredag: Åbent efter aftalte
Lørdag: Åbent efter aftalte
Søndag: Lukket
Butikken holder ferielukket uge 29
botex_Frederiksberg_butik_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Book en gratis gardinbus hos Botex Dyssegård

Hos Botex Dyssegård på Søborg Hovedgade – tæt på Gentofte – kan du få professionelt råd og vejledning i alle typer af gardinløsninger lige fra de fine stofgardiner, som hænger fra gulv-til-loft til de populære plisségardiner og Duette®

Derudover tilbyder Botex Dyssegård også udendørsløsninger som markiser og skræddersyede parasoller, så du kan nyde godt af de uderum. 

3 Botex-butikker med gardinbusser i hovedstadsregionen

Du kan trygt booke en gratis gardinbus hos Botex Dyssegård. Sammen tager vi en dialog om dine ønsker og behov for en ny gardin- eller markiseløsning. Du kan både booke en gardinbus online, eller du kan ringe direkte til os – vi sidder altid klar til at tage imod dit opkald. Udover Dyssegård kører vores gardinbus også i Søborg, Emdrup, Gentofte og Hellerup – og sammen med vores to andre butikker kan du også finde os på Frederiksberg i København og i Rungstedsområdet.

Som sagt kører vores gardinbus i en relativt stort område på Sjælland – med gardin-showrooms i Dyssegård, Rungsted og på Frederiksberg. Vi er en del af en landsdækkende, danskejet kæde, der har mere end 60 års erfaringen inden for gardiner, solafskærmning og markiser. Vores passion er at levere smukke gardinløsninger, og vi glæder os til at kigge forbi og fuldende dit hjem med gardiner.

På gensyn hos Botex Dyssegård!

Eksempler på

Gardinløsninger

botex_gardinmontage

botex_gardinmontage

botex_markisemontage

Få besøg af vores gardinbus

Det kan være en udfordring at finde de rigtige gardiner til dit hjem, og derfor står vi klar med vejledning og erfaring. Der er mange muligheder, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til at træffe de gode valg omkring den gardinløsning, du vælger. Vores gardinbus er ganske gratis, og tilbuddet er uforpligtende.

Køber du nye gardiner hos os, kan du være helt sikker på at få en skræddersyet løsning, der holder i mange år. Du kan booke enten via knappen forneden eller ringe direkte til os på  3150 3031. 

Book vores gardinbus

keyboard_arrow_up