Book en gratis gardinbus hos Botex Egedal-Frederikssund

I vores showroom i Frederikssund, finder du masser af inspiration til dit hjem i form af gardiner, stofprøver samt markiser. Vi kører det helt store gardinprogram, som vi fører i Botex med mærker som Botex Highline®, Stila® samt Luxaflex®. Gardinbussen kører i Frederikssund, Egedal og omegn, og du kan enten booke en opmåling via vores online bookingformular, eller ringe direkte til os på 4020 4005

Gratis opmåling og et uforpligtende tilbud

Du kan altid trygt booke tid til en gratis opmåling af dine nye gardiner eller sågar markise, hvis det er det, du mangler til huset. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst. Gardinerne monteres professionelt, og vi smutter ikke, før alt spiller, som det skal.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og bliver glad og tilfreds med din nye løsning. Vi synes, det giver god mening at komme hjem til dig med vareprøver, så du kan se, hvordan den aktuelle gardinløsning vil passe ind i dit hjem. Du et tilbud på den løsning, du er interesseret i, og det er helt uforpligtende. Så har du tid til at mærke efter, hvad der føles rigtigt for dig. 

På gensyn hos Botex Egedal-Frederikssund.

Book vores gardinbus i Frederikssund

Det er ikke altid ligetil at købe eksempelvis gardiner og markiser. Vores gardinbus ruller derfor ud ganske uforpligtende og gratis. Du får rådgivning og sparring, men du bestemmer selvfølgelig selv i sidste ende, hvad der er bedst for dig. Vi rådgiver dig i produkter og giver forslag til, hvad der kunne fungere godt i din bolig ud fra dine ønsker og eventuelle udfordringer. Vores ekspertise ligger i gardiner og markiser, og vi sætter en ære i godt håndværk. Derfor går vi ikke før alting spiller, og du er glad og tilfreds.

Book vores gardinbus

keyboard_arrow_up