Book en gardinbus gratis hos botex Egedal-Frederikssund

Vi åbner snart nyt, flot showroom med gardiner og solafskærmning i Frederikssund, hvor du vil finde masser af inspiration til gardiner og boligtilbehør. Selvom den endnu ikke har slået dørene op, kan du dog allerede nu booke en gratis og uforpligtende gardinopmåling, da gardinbussen allerede kører for fuld kraft i området. I gardinstudiet vil du finde hele det store gardinprogram, som vi fører i botex. Gardinbussen kører i Frederikssund, Egedal og omegn, og du kan enten booke en opmåling her på siden, eller ringe til butikken. 

Du kan altid trygt booke tid til opmåling og montering af dine nye gardiner eller sågar markise, hvis det er det, du mangler til huset. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst. Gardinerne monteres professionelt, og vi smutter ikke, før alt spiller, som det skal.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og bliver glad og tilfreds med din nye løsning. Vi synes, det giver god mening at komme hjem til dig med vareprøver, så du kan se, hvordan den akutelle gardinløsning vil passe ind i dit hjem.

Du et tilbud på den løsning, du er interesseret i, og det er helt uforpligtende. Så har du tid til at mærke efter, hvad der føles rigtigt for dig og din bolig. botex Egedal-Frederikssund monterer gardinerne, så derfor behøver du ikke selv at tænke på det praktiske.

På gensyn hos botex Egedal-Frederikssund.

Få besøg af vores gardinbus

Det er ikke altid ligetil at købe eksempelvis gardiner og markiser. Gardinbussen ruller derfor ud ganske uforpligtende og gratis. Du får rådgivning og sparring, men du bestemmer selvfølgelig selv i sidste ende, hvad der er bedst for dig. Vi rådgiver dig i produktertyper og giver forslag til, hvad der kunne fungere godt i din bolig ud fra dine ønsker og eventuelle udfordringer. Vores produkter er altid af høj kvalitet, og vi går op i det gode, gamle håndværk og sætter dermed en ære i professionelt, godt arbejde.

Book vores gardinbus

keyboard_arrow_up