Køb dine gardiner hos botex Egedal-Frederikssund

Vi åbner nyt flot gardinstudio i Frederikssund, hvor du vil finde masser af inspiration til gardiner og boligtilbehør. Adressen er Tværstræde 14A, og den nye botex slår dørene op ultimo april måned. Du kan dog allerede nu booke en gratis og uforpligtende gardinopmåling, da gardinbussen kører for fuld kraft i området. I gardinstudiet vil du finde hele det store gardinprogram, som vi fører i botex. Gardinbussen kører i Frederikssund, Egedal og omegn, og du kan enten booke en opmåling her på siden, eller ringe til butikken. Du kan altid trygt booke en tid til opmåling og montering af dine nye gardiner. Sammen finder vi den gardinløsning som passer bedst til dit hjem. Gardinerne monteres professionelt, og vi går ikke før alt spiller som det skal.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, og bliver tilfreds med dine nye gardiner. Vi synes det giver god mening at komme hjem til dig med prøver og se hvordan den akutelle gardinløsning vil passe i dit hjem. Vi fylder gardinbussen med et stort udvalg af prøver, så du kan vurdere de forskellige muligheder i eget hjem. Vi kommer med forslag til den bedste løsning, som passer til dine ønsker. Herefter får du et tilbud på den løsning, du er interesseret i, og det er helt uforpligtende. botex Egedal-Frederikssund monterer gardinerne, så derfor behøver du ikke selv at tænke på det praktiske.

På gensyn hos botex Egedal-Frederikssund.

Få besøg af vores gardinbus

Vi ved, hvor svært det kan være at finde de rigtige gardiner, der passer til dit hjem. Vi kommer derfor gerne på besøg hos dig med vores gardinbus, ganske uforpligtende og gratis. Vi fylder bussen med vareprøver så du kan se de forskellige muligheder i dine egne hjemlige rammer. Vi rådgiver dig i produktertyper og giver forslag til hvad der kunne fungere godt i din bolig, ud fra dine behov.  Køber du gardiner hos os, kan du være helt sikker på at få en skræddersyet løsning, der holder i mange år. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken på Frederiksberg og omegn.


keyboard_arrow_up