botex Fredericia

Danmarksgade 12
7000 Fredericia
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket
botex_fredericia_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Stofgardiner_gardiner_solafskærmning_gardinbus_nybyg_nybyggeri_pris

Åbner ny gardinbutik i Fredericia

Vores botex-butik i Fredericia med gardiner og boligtekstiler holder ophørsudsalg til og med d. 28. april 2023 med -25% på ALLE boligtekstiler. botex Fredericia vil fremover kun have fokus på gardiner, solafskærmning og markiser og åbner derfor en ny butik i Fredericia.

Bemærk, at udsalget ikke gælder gardiner/solafskærmning samt markiser, og at ophørsvarer ikke kan returneres eller byttes i nogen botex-butikker eller på webshoppen.

Så kom og gør en god handel – vi glæder os til at se dig!

Book en gardinbus gratis hos botex Fredericia 

Hos botex Fredericia (tidligere Hauge Miljø) hjælper vi dig med gardiner, solafskærmning og boligindretning, så du finder den helt rigtige løsning til dit hjem. Vi har et tæt samarbejde med butikkerne i Aarhus, Vejle og Vejen og vores gardinbus leverer også gardiner i Trelde, Smidstrup, Skærbæk, Snoghøj, Middelfart, Strib m.fl.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, og bliver godt tilfreds med dine nye gardiner og dit boligtilbehør. Vores professionelle medarbejdere viser dig vores store udvalg af gardinkollektioner og boligindretning, hvorefter vi sammen kan visualisere forskellige løsninger, som passer lige til dig og din personlighed.

På gensyn hos botex Fredericia.

Eksempler på

Gardinløsninger

botex_gardinmontage

botex_gardinmontage

botex_markisemontage

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Fredericia.


Kim Fallesen

Indehaver

Kim Fallesen

Lene Fallesen

Indehaver

Lene Fallesen

Få besøg af vores gardinbus

Mangler du hjælp til at beslutte hvad der er den rigtige løsning hjem til dig? Uanset om det drejer sig om nye gardiner, en ny markise eller et badeforhæng, så kommer vi altid gerne hjem til dig og hjælper. Det er altid gratis og uforpligtende at få besøg af vores gardinbus. Når du bestiller bussen kommer vi hjem til dig med en masse vareprøver og rådgiver dig om de forskellige muligheder, så den finder den løsning der passer din bolig og dine behov bedst. 

Med et besøg fra vores gardinbus får du en skræddersyet løsning der passer til dine behov, og som grundet kvaliteten, holder i mange år.

Book vores gardinbus

keyboard_arrow_up