botex Fredericia

Nye showroom åbner snart!
7000 Fredericia
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Nyt showroom åbner snart. Gardinbussen kan stadig bookes.
botex_fredericia_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Book en gardinbus gratis hos Botex Fredericia 

Nyt showroom åbner snart

Vi er i fuld gang med at finde nye lokaler og etablere et nyt og spændende gardin-showroom i Fredericia. Botex Fredericia vil fremadrettet udelukkende have fokus på gardiner og solafskærmning samt markiseløsninger. I det nye showroom vil det være muligt at gå på opdagelse i alle de nye tendenser inden for gardinløsninger.

Hos Botex Fredericia (tidligere Hauge Miljø) hjælper vi dig  med at finde den helt rigtige gardin- og markiseløsning til dit hjem. Vi har et tæt samarbejde med butikkerne Botex Aarhus, Botex Vejle og Botex Vejen, og du kan også booke vores gardinbus i Trelde, Smidstrup, Skærbæk, Snoghøj, Middelfart, Strib samt andre nærliggende byer omkring Fredericia.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, og bliver godt tilfreds med dine nye gardiner. Vores professionelle medarbejdere viser dig vores store udvalg af gardinkollektioner, hvorefter vi sammen kan visualisere forskellige løsninger, som passer lige til dig og din personlighed.

På gensyn hos Botex Fredericia.

Eksempler på

Gardinløsninger

botex_gardinmontage

botex_gardinmontage

botex_markisemontage

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det.


Kim Fallesen

Indehaver

Kim Fallesen

Lene Fallesen

Indehaver

Lene Fallesen

Få besøg af vores gardinbus

Mangler du hjælp til at beslutte hvad der er den rigtige løsning hjem til dig? Uanset om det drejer sig om nye gardiner, en ny markise eller et badeforhæng, så kommer vi altid gerne hjem til dig og hjælper. Det er altid gratis og uforpligtende at få besøg af vores gardinbus. Når du bestiller bussen kommer vi hjem til dig med en masse vareprøver og rådgiver dig om de forskellige muligheder, så den finder den løsning der passer din bolig og dine behov bedst. 

Med et besøg fra vores gardinbus får du en skræddersyet løsning der passer til dine behov, og som grundet kvaliteten, holder i mange år.

Book vores gardinbus

keyboard_arrow_up