botex Frederikshavn

Danmarksgade 17
9900 Frederikshavn
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket
botex_frederikshavn_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Book en gardinbus gratis hos botex Frederikshavn

Gardiner, solafskærmning og boligtekstiler

Hos botex Frederikshavn kan du få råd og vejledning om gardiner, solafskærmning og boligindretning. Vi har altid et stort udvalg af puder, plaider, sengetøj og boligtekstiler. Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken og blive inspireret til din egen boligindretning – vores venlige personale vil glædeligt rådgive dig på bedste vis.

Du kan også booke et møde med vores gardinkonsulent hjemme hos dig. Konsulenten fylder gardinbussen med et stort udvalg af prøver og kører hvorhen, du har behov for det – også f.eks Hirtshals, Hjørring, Dronninglund, Skagen, Brønderslev eller sågar Læsø.

På gensyn hos botex i Frederikshavn.

Portfolio

På besøg hos Livsnyderhaven

botex_gardinmontage

botex_gardinmontage

botex_markisemontage

 

Tryghed er alfa og omega

Det er yderst vigtigt for os, at du føler dig tryg og godt tilpas, når det kommer til at booke en gratis gardinbus hos os. Du kan frit vælge at booke online eller på telefonnummeret 98 41 09 44. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge ned i butikken. Uanset hvad du foretrækker, er du i gode hænder. Booker du en gardinbus online, ringer vi dig op og spørger lidt indtil dine ønsker og behov. Sammen finder vi også et passende tidspunkt, hvor vi kigger forbi. 

Vi måler op og kommer med råd og vejledning i forhold til den gardin- eller markiseløsning, der er tale om, men i sidste ende er det selvfølgelig dit helt eget valg.

Bløde boligtekstiler

Hos botex Frederikshavn tilbyder vi også et stort udvalg af bløde boligtekstiler. Det omfatter blandt andet sengesæt, håndklæder, plaider og meget mere. Kig gerne forbi, og bliv inspireret til din boligindretning med masser af smukt interiør af høj kvalitet. 

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Frederikshavn.


Kim Rasmussen

Indehaver / gardinkonsulent / montør

Kim Rasmussen

Anna Steen

Indehaver / gardinkonsulent / montør

Anna Steen

Dorthe Graves

Butiksmedarbejder

Dorthe Graves

Få besøg af vores gardinbus

Det kan være lidt af en jungle at finde ud af hvad man skal vælge. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med inspiration og vejledning. Du kan få besøg af vores gardinbus, som altid er gratis og uforpligtende. Når vi kommer hjem til dig, har vi fyldt bussen med spændende vareprøver så du kan se de mange forskellige muligheder. På den måde kan vi sammen finde den løsning der passer bedst hjem til dig. 

Vi skræddersyer altid vores produkter efter netop din bolig, så du altid er sikret et perfekt resultat, der med garanti holder i mange år. 

Book vores gardinbus

keyboard_arrow_up