botex Frederikshavn

Danmarksgade 17
9900 Frederikshavn
Danmark
Find vej

Book vores gratis gardinbus


Åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket
botex_frederikshavn_gardinbus_gardiner_solafskærmning

trustpilot_botex_frederikshavn

Book en gratis gardinbus hos Botex Frederikshavn

Gardiner, solafskærmning og boligtekstiler

 

Hos Botex Frederikshavn kan du få råd og vejledning om gardiner, solafskærmning og boligindretning. Vi har altid et stort udvalg af puder, plaider, sengetøj og andre lækre boligtekstiler. Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken og blive inspireret til din egen boligindretning, hvor vores venlige personale vil glædeligt rådgive dig på bedste vis.

Søger du den perfekt gardinløsning, kan du kan også booke et personligt møde med vores gardinkonsulent hjemme hos dig. Vores gardinspecialist fylder vores gardinbus med et stort udvalg af farve- og materialeprøver og kører hvorhen, du har behov for det – også f.eks. Hirtshals, Hjørring, Dronninglund, Skagen, Brønderslev eller sågar Læsø.

Vores gardinbus: Tryghed er alfa og omega

Det er yderst vigtigt for os, at du føler dig tryg og godt tilpas, når det kommer til at booke en gratis gardinbus hos os. Du kan frit vælge at booke ONLINE eller på telefonnummeret 98 41 09 44. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge ned i butikken. Uanset hvad du foretrækker, er du i gode hænder. Booker du en gardinbus online, ringer vi dig op og spørger lidt indtil dine ønsker og behov. Sammen finder vi også et passende tidspunkt, hvor vi kigger forbi. 

Vi måler op og kommer med råd og vejledning i forhold til den gardin- eller markiseløsning, der er tale om, men i sidste ende er det selvfølgelig dit helt eget valg.

Køb boligtekstiler i Frederikshavn

Hos Botex Frederikshavn tilbyder vi også et stort udvalg af bløde boligtekstiler. Det omfatter blandt andet sengesæt, håndklæder, plaider og meget mere. Kig gerne forbi, og bliv inspireret til din boligindretning med masser af smukt interiør af høj kvalitet. 

Portfolio

På besøg hos Livsnyderhaven

botex_gardinmontage_frederikshavn_livsnyderhaven_stofgardiner

botex_gardinmontage_frederikshavn_livsnyderhaven_stofgardiner

botex_gardinmontage_frederikshavn_livsnyderhaven_stofgardiner

Få personligt besøg af vores gardinbus i Frederikshavn og omegn

Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvad man skal vælge af gardintype. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med inspiration og vejledning. Du kan få besøg af vores gardinbus – gratis og uforpligtende. Når vi kommer hjem til dig, har vi fyldt vores gardinbus med spændende vareprøver, så du kan se de mange forskellige muligheder. På den måde kan vi sammen finde den løsning, der passer bedst hjem til dig. 

Vi skræddersyer altid vores produkter efter netop din bolig, så du altid er sikret et perfekt resultat, der med garanti holder i mange år. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Frederikshavn.


Kim Rasmussen

Indehaver / gardinspecialist

Kim Rasmussen

Anna Steen

Indehaver / gardinspecialist

Anna Steen

Dorthe Graves

Butiksmedarbejder

Dorthe Graves

keyboard_arrow_up