botex Glostrup

Hovedvejen 150
2600 Glostrup

Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 10.00 - 16.00
Tirsdag: Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
Butikken og gardinbussen holder ferielukket uge 28
botex_rungsted_kyst_butik_gardiner_solafskærmning_book_gardinbus

Book en gratis gardinbus hos Botex Glostrup

Vores Botex-butik i Glostrup befinder sig på Hovedvejen 150, og her kan du finde det store gardinprogram med stofprøver, så du kan se og mærke kvaliteterne. Vores gardinbus kører selvfølgelig i Glostrup samt Albertslund, Høje Taastrup, Roskilde, Greve og Sengeløse og mange flere steder i storkøbenhavn.

Du kan trygt booke en gratis gardinbus hos Botex Glostrup – også kendt som Gardinhylden – for et uforpligtende møde, hvor vi kommer hjem til dig og måler op til din nye gardinløsning. Vi taler med dig om dine ønsker til din nye gardinløsning og lytter til dine behov. Det er nemt at booke en gardinbus hos Botex Glostrup. Alt, du skal gøre, er at udfylde vores online bookingformular. Vi ringer dig op, og sammen finder vi et tidspunkt, hvor vi kommer forbi med gardinbussen fyldt med vareprøver. Du kan også vælge at ringe til os for at booke en gratis gardinbus.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved hele processen fra opmåling til montering af din nye gardinløsning, og vi ved, at det kan være svært at finde rundt i de mange gardinløsninger, der findes i dag. Netop derfor vi fylder gardinbussen i Glostrup med stofprøver. Det gør det nemmere for dig at se løsningen i dit hjem. Derudover giver vi den nødvendige rådgivning og vejledning til dig i form af gode råd og idéer til løsninger.

Du får et tilbud på den gardinløsning, du ønsker, som er ganske uforpligtende. Vi monterer gardiner og solafskærmning professionelt. Så behøver du ikke selv tænke på det praktiske.

På gensyn hos Botex Glostrup.

Hjemme hos

Nadia Zinck

Før og efter

Stofgardiner til spisestuen

Book vores gardinbus i Glostrup

Gardinverdenen kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Book en gratis gardinbus hos os i Glostrup for et uforpligtende besøg. Vi tager en snak om dine behov og ønsker, og du får derefter et tilbud. Køber du gardiner eller solafskærmning hos os, er du sikker på at få en skræddersyet kvalitetsløsning, der holder i mange år frem. 

Book gardinbussen

keyboard_arrow_up