botex Glostrup

Hovedvejen 150
2600 Glostrup

Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 10.00 - 16.00
Tirsdag: 10.00 - 16.00
Onsdag Lukket
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
botex_rungsted_kyst_butik_gardiner_solafskærmning_book_gardinbus

Book en gardinbus gratis hos botex Glostrup

botex har åbnet en ny butik i Glostrup – Gardinhylden – et fint showroom med gardiner og solafskærmning. Det nyindrettede gardinstudie befinder sig på Hovedvejen 150, hvor du kan finde det store gardinprogram, som vi tilbyder i botex. Vores gardinbus kører selvfølgelig i Glostrup samt Albertslund, Høje Taastrup, Roskilde, Greve og Sengeløse og mange flere steder.

Du kan trygt booke en gratis gardinbus hos botex Glostrup for et uforpligtende møde, hvor vi kommer hjem til dig og måler op til din nye gardinløsning. Vi taler med dig om dine ønsker til din nye gardinløsning og lytter til dine behov. Det er nemt at booke en gardinbus hos botex Glostrup. Alt, du skal gøre, er at udfylde vores formular. Vi ringer dig op, og sammen finder vi et tidspunkt, hvor vi kommer forbi med gardinbussen fyldt med vareprøver. Du kan også vælge at ringe til os for at booke en gratis gardinbus.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved hele processen fra opmåling til montering af din nye gardinløsning, og vi ved, at det kan være svært at finde rundt i de mange gardinløsninger, der findes i dag. Netop derfor vi fylder gardinbussen i Glostrup med vareprøver. Det gør det nemmere for dig at se løsningen i dit hjem. Derudover giver vi den nødvendige rådgivning og vejledning til dig i form af gode råd og idéer til løsninger.

Du får et tilbud på den gardinløsning, du ønsker, som er ganske uforpligtende. botex Glostrup monterer gardiner og solafskærmning professionelt. Så behøver du ikke selv tænke på det praktiske.

Book en gratis gardinbus her allerede i dag.

På gensyn hos botex Glostrup.

Eksempler på

Gardinløsninger

botex_rullegardiner_solafskærmning_gardiner_gardinløsninger

botex_duette_luxaflex_gardinløsninger_solafskærmning_gardiner_duo_plissé

botex_markisemontage

Få besøg af vores gardinbus

Gardinverdenen kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Book en gratis gardinbus for et uforpligtende. Køber du gardiner eller solafskærmning hos os, er du sikker på at få en skræddersyet kvalitetsløsning. 

Book gardinbussen

keyboard_arrow_up